IMG_2762

Preston Palace Academie is gestart!

In 2019 is de Academie Preston Palace opgericht: een opleidingstraject in Preston Palace in samenwerking met het Endoor | ROC van Twente. Preston Palace werknemers volgen naast hun werk een opleiding in Preston Palace waarmee een landelijk erkend MBO diploma wordt behaald. De kosten van deze opleiding worden voor de werknemers betaald. Veel medewerkers maakten in 2019 van deze mogelijkheid gebruik en daarmee is dit unieke project voor alle partijen een geslaagd project. Zo geslaagd dat er het schooljaar 2021-2022 opnieuw een BBL-opleiding is gestart. 

Bijdrage aan groei en ontwikkeling 
Om een bijdrage te leveren aan persoonlijke groei en ontwikkeling biedt Preston Palace alle medewerkers, die de betreffende MBO-kwalificatie nog niet hebben behaald, de kans om gratis de MBO-opleiding niveau 3 Allround medewerker facilitaire dienstverlening te volgen. Een MBO-opleiding die naadloos aansluit bij de beroepscontext waarin de medewerkers werkzaam zijn in het All-in Family Resort.

Werken en leren op één locatie
De aangeboden opleiding van Academie Preston Palace is een BBL-opleiding. BBL staat voor de beroepsbegeleidende leerweg. Het behoort tot het middelbaar beroepsonderwijs dat wordt gegeven op het Endoor | ROC van Twente, dé beroepsopleider van de regio. Het mooie van dit project: de werknemer hoeft voor deze opleiding niet naar het ROC. De opleiding vindt, net als de werkzaamheden, plaats in Preston Palace. De vertrouwde omgeving maakt het, dat de stap voor persoonlijke groei en ontwikkeling veel sneller wordt gezet door de deelnemers.

Doorstromen 
Tijdens de 1-jarige opleiding worden vier modules gevolgd ( Faciliteert Events, Facilitaire Zaken, Relatiebeheer en Begeleiden). Onderwerpen die aan bod komen zijn: faciliteren van bijeenkomsten, logistiek, veiligheid, onderhoud van ruimten/apparatuur, maar ook werken met systemen, bewaken van budgetten en begeleiden van medewerkers. Elke module bestaat uit zes bijeenkomsten van een dagdeel (4 à 5 uur) en een academiedag. Na een jaar kan men een erkend MBO diploma niveau 3 halen en doorstromen naar een vervolgopleiding of naar een mooie baan binnen Preston Palace.

Aanmelden
Lijkt het jou ook leuk om werken en leren te combineren in Preston Palace ? Wij helpen jou graag bij jouw groei en ontwikkeling. Mail jouw vraag en gegevens naar recruitment@prestonpalace.nl. Na ontvangst hoor je zo snel mogelijk over de mogelijkheden voor een leuke baan met bijbehorende opleiding in ons resort!