Ontdek alles tijdens één bezoek!

Op donderdag 2 mei geven wij een uniek kijkje achter de schermen. Onze collega's vertellen jou alles over hun werk. Meld je aan. Wij hebben jou veel te bieden!  

Van vakantiebaan tot fulltime functie

Van vakantiebaan, bijbaan tot fulltime functie: tijdens de Banenmarkt laten wij jou alle mogelijkheden zien bij de diverse afdelingen in Preston Palace. Dit is dé kans om tijdens één bezoek de sfeer te proeven, alle vacatures te ontdekken en meer te weten te komen over het exclusieve werknemers-loyaliteitsprogramma. 

Solliciteren is niet nodig!

Wij doen niet moeilijk. Je hoeft niet te zwoegen op een sollicitatiebrief met CV.  Alleen jouw aanmelding en aanwezigheid op donderdag 2 mei tussen 16:00 en 19:00 uur zijn voldoende. Wij staan dan voor jou klaar en laten je alle mogelijkheden zien in ons all-inclusive hotel en uitgaanscentrum. Uiteraard is het altijd toegestaan om je CV bij ons achter te laten.

Programma donderdag 2 mei 2019

16:00 uur: Start Banenmarkt met presentatie over het vernieuwde Preston Palace
 
16:30 uur: Rondleiding langs de afdelingen hotelreceptie, horeca, subtropisch zwemparadijs, indoor kermis, huishoudelijke dienst en keuken. 
 
18:00 uur: Na de rondleiding is er ruimte voor een persoonlijk gesprek met de contactpersonen van de bovenstaande afdelingen. 
 
19:00 uur: Einde Banenmarkt en begin van jouw droombaan!

 

* De Preston Palace Banenmarkt vindt doorgang bij minimaal 20 personen.
 

Bezoekers worden collega's. Jij ook?

Sinds de vorige Banenmarkten zijn veel bezoekers nu onze gewaardeerde collega's geworden. Misschien jij ook wel! Zet de eerste stap. Meld je via deze link aan en wij zien je op donderdag 2 mei om 16:00 uur in Preston Palace.