Preston Palace blijft gesloten t/m 8 juni 2021

Preston Palace in lockdown

Opnieuw een vervelende boodschap van de overheid voor gasten en medewerkers van Preston Palace, voor iedereen in Nederland. Het is echter de keiharde realiteit. De nieuwe aangescherpte overheidsmaatregelen zijn helaas nodig om het coronavirus terug te dringen en de zorg niet te overbelasten.

Ondanks de goede voornemens, de veiligheidsmaatregelen, de vernieuwingen, het enthousiasme en de perfecte voorbereiding bij Preston Palace, gaan de hoteldeuren nog niet open. Het All-inclusive Family Resort blijft tot nader orde t/m 8 juni 2021 gesloten. Waarschijnlijk wordt op 17 mei wel stap twee in het openingsplan gezet. Een positieve ontwikkeling die hopelijk een nieuwe trend gaat inzetten.

Begrip
Uiteraard is er - ondanks de diepe teleurstelling om geen gasten te mogen verwelkomen en er samen weer voor te gaan - begrip voor het zware besluit van de overheid. Het coronavirus kan zich snel verspreiden en de gezondheid van kwetsbaren staat op het spel. 

Zorghelden
Het medeleven is er ook voor allen die, in welke vorm dan ook, getroffen zijn door deze coronacrisis. Wij wensen iedereen sterkte toe in deze donkere tijd en steken alle zorghelden een hart onder de riem; zij maken nu het verschil! 

Samen
De belangrijkste boodschap is dan ook om de maatregelen na te leven, het gezonde verstand te blijven gebruiken en ondanks de strenge lockdown voor elkaar te blijven zorgen. Des te sneller komen wij samen hier doorheen. Met elkaar en voor elkaar. Straks weer all-inclusive genieten. Nu nog even volhouden. Want zodra het kan en mag, opent Preston Palace zo snel mogelijk voor een heerlijk hotelverblijf. Want iedereen snakt naar ontspanning, vrije tijd en onbezorgde gezelligheid! 

Gasten met vragen over de boeking, krijgen via deze link alle antwoorden.