image_50406913

Samen gezond en fit aan de slag! 

Sporten is gezond, dat weet we allemaal. Maar vaak ontbreekt de motivatie, het plezier en/of de mogelijkheid om überhaupt te sporten. Thema's die onmisbaar zijn om je gezondheid blijvend te bevorderen. Daar ging Preston Palace met Fit at Home mee aan de slag en dat levert een uniek aanbod op vanuit het Personeelsloyaliteitsprogramma.

Gratis sport aanbod 
Alle medewerkers krijgen in januari 2022 een gratis Fit At Home maandabonnement aangeboden door Preston Palace. Een extra steuntje in de rug waarbij de thema's 'motivatie', 'plezier' en 'sportmogelijkheid' zijn uitgelicht!. Geen excuses of smoesjes meer, aan alles is gedacht bij Fit At Home. Zo is een (nóg) sportiever leven binnen handbereik voor alle medewerkers! 

Eenvoudig 
Sporten kan met dit grootste thuis sportplatform eenvoudig vanuit huis via de TV, 24 uur per dag, 'on demand' via de Fit At Home app. Medewerkers hebben royale keuze uit meer dan 1000 work-outs. Van Yoga tot kickboksen, er is voor iedereen een work-out met een personal trainer. 

Voor iedereen 
Dit exclusieve aanbod voor Preston Palace is een motivatie voor medewerkers om een gezonde levensstijl te bevorderen én te behouden. Van samen werken naar een intensieve workout, het werkt altijd bij Preston Palace. Voor de geoefende sporters of de starters. Iedereen is enthousiast. Zelfs onze mascottes Preston & Alice zijn fan! 

Wil jij hier ook van profiteren? 'Join our team' en klik hier voor de nieuwste vacatures!