Lintje knippen Preston Palace juni 2021

Feestelijke heropening All-inclusive Family Resort

Preston Palace is geopend! 

Op zaterdag 5 juni arriveerden de allereerste gasten van 2021 bij Preston Palace. De bekende YouTube familie Bellinga heropende het All-inclusive Family Resort. Ondanks dat er nog maatregelen zijn -  de anderhalve meter, vooraf reserveren in de Gastenapp en de mondkapjes - is het grote genieten in Preston Palace weer begonnen! 

Versoepelingen 
Dankzij de versoepelingen kan men weer op all-inclusive vakantie. Gasten stonden netjes in de rij om als een van de eersten van de faciliteiten onder één dak te genieten. Familieshows, zwemparadijs, indoor kermis, restaurants,  spelfaciliteiten, terrassen, huisbioscoop en meer. Na 8 maanden van wachten mag het eindelijk worden beleefd in Preston Palace.

Euforisch 
DGA Carlo Slag had net als zijn gasten en medewerkers een mooie dag. "Dit voelt fantastisch. Eindelijk mogen wij weer doen waar wij goed in zijn! Het voelt alsof wij vandaag een nieuw bedrijf openen. Een heel vreemd, maar ook euforisch gevoel."

Toekomst 
Voorlopig is Preston Palace geopend voor een all-inclusive hotelverblijf. Bij nieuwe versoepelingen wordt er gekeken of dag- en avondbezoek daarbij ook mogelijk is. De vraag hiernaar is groot. Het all-inclusive resort opent ook graag de deuren voor deze gasten en houdt het laatste nieuws nauwlettend in de gaten. 

Bron foto's: Coen Mulder (Twentse Fotosite)