Maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus

Preston Palace is t/m 28 april 2020 gesloten

Preston Palace is tot en met dinsdag 28 april 2020 gesloten.
Preston Palace is tot en met 28 april 2020 gesloten. Deze verregaande maatregel is op last van de overheid om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

We kunnen ons voorstellen dat u heel erg graag wilt weten wat dit voor uw boeking betekent. Wellicht kunt u zich echter ook voorstellen, dat wij op dit moment niet iedereen tegelijkertijd te woord kunnen staan. We willen u dan ook vriendelijk, maar dringend verzoeken om geen contact met ons op te nemen. Wij zullen contact met u opnemen. Gezien de omstandigheden kiezen we ervoor om dit op volgorde van aankomstdatum te doen.

Ik heb een verblijf geboekt met aankomst vóór 29 april 2020 in Preston Palace, wat gebeurt er met mijn boeking?
Wij bieden u de mogelijkheid uw boeking gratis te verplaatsen naar een andere datum. Mocht de datum die u uitzoekt duurder zijn dan de reeds geboekte datum, dan zullen deze meerkosten nog berekend worden.

Ik heb een verblijf geboekt met aankomst vanaf 29 april in Preston Palace, kan ik deze kosteloos annuleren of wijzigen?
Indien er een annuleringsverzekering is geboekt, kan er met een doktersverklaring geannuleerd worden en worden de kosten retour gestort.
Indien er geen annuleringsverzekering is geboekt, dan bieden wij de mogelijkheid om GRATIS de boeking te verplaatsen naar een andere datum, indien uw aankomstdatum voor 01 juni 2020 is. Voor alle boekingen vanaf 01 juni worden wijzigingskosten in rekening gebracht. Mocht de datum die u uitzoekt duurder zijn dan de reeds geboekte datum, dan zullen deze meerkosten ook nog berekend worden. Wilt u toch annuleren en heeft u geen annuleringsverzekering? Dan zijn de normale annuleringsvoorwaarden van toepassing.

Het welzijn van onze gewaardeerde gasten en medewerkers staat voorop. Om samen deze pandemie te bestrijden, zijn wij gedwongen deze zeer verregaande maatregel te nemen. Het begrip en de steun van onze gasten en medewerkers is hartverwarmend. Onze gedachten gaan uit naar alle zorgverleners en mensen die zijn getroffen door het coronavirus. Wij wensen allen veel sterkte toe.