IMG_3099

Preston Palace onderneemt in Almelo

Elke dinsdag, donderdag en zaterdag gaat de Preston Palace bus op Citytrip naar Almelo. De stad biedt sfeervolle straten, knusse steegjes, historische panden, musea en een royaal winkelaanbod. Almelose ondernemers zijn blij met het bezoek van de hotelgasten. In 2023 is de samenwerking verstevigt met een overeenkomst met Centrum Almelo Aktief (CAA).

CAA is een actieve vereniging (240 leden) van ondernemers uit de gehele binnenstad. Zij zetten zich samen in voor een nóg succesvollere winkelcultuur. Dat doen ze o.a. door middel van vernieuwingen, events en met de City App Almelo. Het doel van deze app is om bezoekers kennis te laten maken met álle winkels; zowel in het kernwinkelgebied als ook in de inloopstraten. Daarnaast biedt de app mogelijkheden aan deelnemers om events, vacatures en activiteiten weer te geven. 

Preston Palace ziet de toegevoegde waarde. "Jaarlijks verwelkomen wij meer dan 215.000 hotelgasten. Wij promoten graag een dagje uit in ons mooie Twente en daarbij hoort ook een bezoek aan onze binnenstad Almelo", aldus Agnes Pots van de afdeling Marketing. "Onze gasten beamen dat zij tijdens het stadsbezoek dezelfde gastvrijheid ervaren als in ons resort."

Voorzitter van de CAA Sylvia Woldringh is ook content met de nieuwe verbinding. "De CAA-leden hebben onlangs genoten van een informele bijeenkomst in Preston Palace. Tijdens de rondleiding hebben wij veel vernieuwingen gezien en is er een toost uitgebracht op onze samenwerking. Het is mooi dat de vele Preston Palace gasten onze klanten kunnen worden. Wij verwelkomen ze graag in onze winkels."

"Als Almelose ondernemers is het goed om de verbinding op te zoeken, zoals wordt gedaan bij de samenwerking tussen Preston Palace en Centrum Almelo Aktief. Samen kunnen we nog meer successen boeken", volgens Centrummanager Claudia Timmers. 

Gastvrijheid, service, kwaliteit en de ultieme resortbeleving van onze gasten staan centraal bij al onze samenwerkingen en vernieuwingen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw onderneming? Stuurt u uw verzoek naar marketing@prestonpalace.nl en wij kijken naar de mogelijkheden!