Preston Palace opent met nóg meer all-in!

Welkom bij het vernieuwde All-in Family Resort Preston Palace!

In tijden van crisis innoveren. Preston Palace doet het! Dat getuigt van lef en ondernemerschap. Op 1 juni opende het All-inclusive Family Resort haar nieuwe formule eerst met 160 hotelkamers. Uiteraard all-in maar met nóg meer eetgelegenheden, meer entertainment, meer service op maat en met maar liefst 35000 m2 aan gebouwen is er alle ruimte voor meer all-inclusive beleving. Vanaf 1 juli zijn álle 318 hotelkamers boekbaar. 'Fantastisch nieuws voor onze gasten en medewerkers!'

Sneller dan ooit
‘De afgelopen jaren hebben wij volop ingezet in vernieuwing van onze faciliteiten zoals hotelkamers, hotelreceptie met entree, wellness, binnen- en buitenterrassen en meer. De volgende stap naar een nóg hoger level van de 'family all-in beleving' lag al op de plank, maar komt nu in een stroomversnelling’, aldus DGA Slag, die symbolisch het lint bij zijn geliefde horecabedrijf doorknipt. De start van een nieuw begin van all-in.

Upgrade
Om 'back in business' te zijn, presenteert het unieke resort dus sneller dan verwacht de upgrade van het bestaande all-inclusive aanbod. Aan flexibiliteit gelukkig geen gebrek; alle opties zijn tegen het licht gehouden en op knelpunten - denk daarbij aan buffetten, evenementen, grote gezelschappen - aangepast. Met als resultaat: een vernieuwd all-inclusive concept dat ook in de gezonde toekomst groei en perspectief biedt! 

Doelgroep 
'Gasten verheugen zich enorm op een onbezorgde all-inclusive vakantie en wij zijn blij deze vanaf 1 juni weer te mogen aanbieden', aldus Slag. Voor groepen (jongeren) is het helaas nog lastig vakantie vieren met de huidige maatregelen. Maar voor gezinnen en samenwonende stellen is het perfect; zij hoeven onderling de 1,5 meter niet in acht te nemen. Samen overnachten, uit eten, bowlen, zwemmen, biljarten of een terrasje pakken mag en kan bij Preston Palace. 

Makkelijk boekbaar
Wanneer de boeking is voltooid en bij incheck de gezondheidsvragen zijn beantwoord, kan het ideale verblijf in het persoonlijke programma van de gast worden gepland. Van een tafel in één van de restaurants voor het ontbijt, lunch of diner, tot een van de activiteiten.  

Meer luxe beleving 
Buffetten zijn tegenwoordig een 'no go' en ook daarvoor is een oplossing: er zijn extra restaurants gebouwd en buffetten zijn servicelocaties geworden waarbij het assortiment uitgebreid wordt gepresenteerd en uitgegeven. De gast mag kiezen uit het royale aanbod en vervolgens krijgt men dit aangereikt. Drankjes en snacks mogen zelfs op de hotelkamer worden genuttigd. Hierin wordt de gast extra ontzorgd; een plus in de luxe beleving. 

Slimme zones 
Het hotel met uitgaanscentrum wordt in het programma opgedeeld in drie slimme zones: de hotelkamer, geplande zones en de open zones. Op de hotelkamer heeft men alle rust en ruimte. De geplande zones zoals de restaurants, entertainment en spelfaciliteiten zijn de faciliteiten met maximale capaciteit welke vooraf gepland worden. De open zones zijn de gebieden zoals de terrassen en de barstraat maar ook het zwemparadijs en de indoor kermis die vrij toegankelijk zijn. 

Gastwens centraal
Ook op de afdeling Food & Beverage is geïnvesteerd in kwaliteit, veiligheid en service. Bijvoorbeeld in hotelrestaurant Ribbleton voor het ontbijt-lunch- en diner, Bistro de Heerlijkheid voor het à la carte diner, Black rock voor verse koffie/thee met gebak en luxe koek van de lokale bakker of op Preston Palace Central voor een bittergarnituur met gezellige borrel. Er worden zelfs extra locaties ingericht; de wens van de gast staat centraal en deze mag niets tekortkomen tijdens het all-inclusive arrangement.

Welzijn prioriteit
Medewerkers volgen een 'COVID-19 Training', er zijn extra desinfectie spots en hygiëne checks in alle ruimtes, duidelijke veiligheidsborden en looprichtingen met 1,5 meter afstand vermelding, extra toezicht en handhaving van de nieuwe 'corona huisregels'. Deze voorstellen zijn uiteraard doorgenomen met de veiligheidsregio Twente; het contact met de instanties verloopt goed. De situatie omtrent het corona virus en aanbevelingen van de overheid worden nauwlettend gevolgd in samenspraak met de veiligheidsregio, want het welzijn van gasten en medewerkers heeft de hoogste prioriteit.

Met afstand het leukste familiehotel
Er wordt momenteel geleefd in een 'anderhalve meter' maatschappij. Events, dag- en avondrecreatie zijn voorlopig niet mogelijk. Maar door lef, veerkracht en gezond ondernemerschap te tonen zijn er nu kansen. Op 1 juni zijn bij Preston Palace de deuren geopend naar een nieuwe toekomst met een nieuwe beleving van de all-inclusive vakantie. Ze doen waar ze goed in zijn; het is met afstand het leukste all-inclusive familiehotel van Nederland!