Preston Palace all-inclusive family resort in Twente

Preston Palace opent op 5 juni! 

De cijfers dalen, stap drie van het openingsplan gaat door en de vooruitzichten zijn ook goed. Dit is eindelijk ook goed nieuws voor de gasten en medewerkers van het beroemde hotel in hartje Twente!

Feestelijk keerpunt 
All-inclusive Family Resort Preston Palace opent - na 8 lange lockdown-maanden - vanaf 5 juni 2021 de deuren. Het Preston Palace team staat klaar om hotelgasten te verwelkomen voor een all-inclusive hotelarrangement. De opening van het grote familiehotel wordt op zaterdag 5 juni feestelijk verricht door een beroemde YouTube familie. 

Veel gebeurd
Gedurende de sluiting heeft men niet stilgezeten. Projecten werden op een veilige manier gerealiseerd, mede dankzij de inzet van veelzijdige medewerkers, die blij waren om tijdelijk op een andere afdeling een belangrijke bijdrage te mogen leveren. Carlo Slag (DGA Preston Palace) zegt: "Werkzaamheden die normaal in ons 24-uurs bedrijf - met 90% bezetting- mogelijk voor hinder zorgen, zijn afgerond. Onze allerlaatste vernieuwing Food & Bar Peppermill in het uitgaanscentrum - de nieuwe foodplaza met een 'Urban Street look & feel' - is een upgrade waarover onze gasten aangenaam verrast zullen zijn."

Uitdaging
Een groot horecabedrijf runnen in corona tijd is een hele uitdaging. Wisselende verplichte maatregelen die meedeinen op het grillige verloop van het corona virus. Die vervolgens van grote invloed zijn op het geboden all-inclusive aanbod. Dan weer versoepeling, dan weer aanscherping. Het vraagt veel van gasten, medewerkers en ondernemers. Het begrip en de steun is ondanks alles groot voor Preston Palace en dat wordt zeer gewaardeerd. De oprechte waardering wordt uitgesproken voor gasten, medewerkers en relaties. De onaflatende steun - in welke vorm dan ook - is hartverwarmend!

Weloverwogen besluit
"De eenzaamheid neemt toe onder de mensen.  Ons All-inclusive Family Resort met die typische Twentse gastvrijheid biedt onze gasten de gezelligheid die in deze tijd juist zo hard nodig is. Dat samen met de dalende besmettingscijfers en het vertrouwen dat wij de veiligheid van gasten en medewerkers op een verantwoorde manier kunnen waarborgen, heeft ons doen besluiten Preston Palace vanaf 5 juni weer te openen." aldus Slag.

Er kan steeds meer 
Wanneer er vanuit de overheid opnieuw versoepelingen worden aangekondigd die van invloed zijn op het huidige Preston Palace beleid, dan wordt dit samen met alle nieuwe mogelijkheden op de site gemeld.

Alle ruimte voor hotelgasten 
Preston Palace gaat gefaseerd open. In de eerste fase, die op 5 juni aanbreekt, uitsluitend voor all-inclusive hotelarrangementen.Uiteraard met een all-inclusive aanbod volgens de RIVM-richtlijnen. Dit om nu alle hotelgasten de ruimte te geven om van een welverdiende all-inclusive vakantie te genieten met alle faciliteiten onder één dak. Dat moet met een totale gebouwen-oppervlakte van 35000 m2 prima lukken in Preston Palace! 

Dag- en avondbezoek later 
Gasten voor het subtropisch zwemparadijs, de indoor kermis, grote events, dag- of avondrecreatie moeten nog even geduld hebben. Zodra de corona maatregelen nog meer versoepelen of volledig verdwijnen, krijgt ook deze doelgroep weer de kans om te genieten van hun geliefde uitgaansgelegenheid.