Preston Palace, Grolsch en De Klok Dranken verlengen samenwerking

Toast op Twentse samenwerking!

All-inclusive A-merken
Preston Palace, Grolsch en De Klok Dranken hebben hun samenwerking met een meerjarige overeenkomst verlengd. De Klok Dranken is hiermee de exclusieve bier- en drankenleverancier van het gastvrije all-in hotel en uitgaanscentrum in Twente, waar Grolsch als leverancier van het bier haar positie verlengt. Alle partijen zijn zeer tevreden over de samenwerking van de afgelopen jaren en willen dit in de komende jaren verder bekrachtigen.

Proost op partnership
"Preston Palace is een toonaangevende speler in haar markt, waarin zij zich steeds weer weet te onderscheiden met innovaties voor haar gasten. We zijn heel blij en trots dat we opnieuw tot een partnership hebben kunnen komen", aldus Valentijn van der Beek, Commercieel Directeur bij De Klok Dranken. Het openbreken van het bestaande contract en het verlengen daarvan geeft aan dat beide merken vertrouwen in elkaar en in de gezamenlijke toekomst hebben.

Wens van de gast centraal 
"Ons all-inclusive assortiment wordt constant gemonitord en vernieuwd. Daarbij staan de wens van onze gasten en een perfecte prijs-kwaliteit verhouding voorop. Door onze unieke samenwerking met Grolsch en De Klok Dranken te verlengen, schenken wij onze gasten A-merken en bieden wij een royale keuze uit tal van binnenlands- en buitenlands gedestilleerde dranken", aldus Carlo Slag, DGA Preston Palace. 
Preston Palace, Grolsch en de Klok dranken verlengen samenwerking
Grolsch en de Klok Dranken