IMG-2184

Preston Palace wint Award Familiehotel met subtropisch zwemparadijs 2023! 

Prachtige publieksprijs 
De Kids Vakantiegids Awards worden jaarlijks uitgereikt aan de meest kindvriendelijke accommodaties. Duizenden gezinnen met kids bepalen met hun stem wie de absolute winnaar is. Preston Palace is daarbij uitgeroepen tot 'Het Familiehotel met subtropisch zwemparadijs van 2023'. Een geweldige waardering! 

Terechte winnaar 
Preston Palace speelt in op de wensen van de hele familie. Preston Palace overtreft alle verwachtingen dankzij het inlevingsvermogen in de doelgroep en de waarborging van de kwaliteit, originaliteit en de vele vernieuwingen. Daarbij kent Preston Palace grote populariteit als dé all-inclusive specialist van Nederland.

Waarom Preston Palace?  
Families kiezen voor een verblijf in Preston Palace, omdat ons familiehotel een goed én vernieuwend all-inclusive aanbod heeft. Riviera subtropisch zwemparadijs met de nieuwe glijbaan Monkey Rush, Boardwalk indoor kermis met spannende attracties, prettige familiekamers, een unieke kinderkorting t/m 17 jaar, een vrolijk animatieteam met de mascottes Preston & Alice, de magische familieshows, alles onder één dak ene en prima prijs-kwaliteit zijn goede redenen om een vakantie in ons resort te boeken.

Beleef het ook 
Wanneer maak jij de reis naar 'Het Familiehotel met subtropisch zwemparadijs van 2023'? Wij hopen jou snel te zien voor een dagje uit of blijf gewoon gezellig slapen in ons All-inclusive Family Resort. Je komt niets tekort! 

En wie wint er mee? 
De gelukkige winnaar van onze stemactie! Stemmers stuurden een screenshot sturen naar marketing@prestonpalace.nl en uit al deze inzendingen is een winnaar gehaald. Gefeliciteerd, Kim Duinkerken-Okken.  Jij hebt de €100,00 cadeaubon van Preston Palace gewonnen!