groepsfoto-sponsordag-preston-palace

De Preston Palace sponsordag is een feestje! 

Sporters genieten tijdens all-in sponsordag! 

Traditie 
Jaarlijks trakteert Preston Palace 'haar' sporters op een sponsordag. De dag startte met een een toespraak van directeur Carlo Slag. Na zijn motiverende woorden en persoonlijke gesprekken met de sporters volgde het fotomoment bij de nieuwe hotelentree met het sportieve gezelschap, bestaande uit zo'n 150 volleyballers, hockeyers, voetballers en een heus Preston Palace rallyteam.

All-in beloning
Na het fotomoment volgden de sporters hun weg binnen Preston Palace. Heerlijk zwemmen onder de flonkerende sterrenhemel in het subtropisch zwemparadijs of op avontuur in de spannende indoor-kermis. Deze sponsordag is een beloning van Preston Palace voor de sportieve prestaties van 'haar sporters'.

Allemaal een winnaar
Preston Palace is een unieke sponsor die meer doet dan alleen een logo op een wedstrijdshirt laten drukken. Met het organiseren van de jaarlijks terugkerende sponsordag staat Preston Palace pal achter haar sporters. Preston Palace en shirtsponsoring, dat is een win-win situatie. De sporters zijn in de prachtige sporttenues niet alleen het visitekaartje van de club, maar ook van Preston Palace. En samen delen ze dezelfde spirit: samenwerken, respect en het allerbeste uit jezelf halen zijn termen die zowel voor Preston Palace als voor de sportclubs van groot belang zijn.

Volop in beweging
Net als de sporters, is het Almelose all-in hotel en uitgaanscentrum volop in beweging. Het populaire horecabedrijf blijft proactief investeren om de vele gasten de perfecte beleving te bieden. Deze unieke beleving kenmerkt zich in kwaliteit, gastvrijheid en optimale service. Sinds de verkoop in 2011 heeft de nieuwe directie niet stilgezeten. Er is flink aan de weg getimmerd en dat resulteert anno 2018 in het vernieuwde Preston Palace. Om de laatste vernieuwing goed te vieren, opent op maandag 2 juli de burgemeester de nieuwe hotelentree en hotellobby.

Van groot belang voor de regio
Het all-inclusive hotel Preston Palace telt 318 hotelkamers met in totaal bijna 1.000 bedden. Met jaarlijks ruim 200.000 gastnachten en een bezettingspercentage van boven de 86% is Preston Palace van groot belang voor de regio. Het marktaandeel voor Preston Palace van hotelovernachtingen in geheel Overijssel ligt op 18%. Het voorziet de regio sowieso van inkomsten; er zijn bijna 550 mensen werkzaam bij Preston Palace, het hotel werkt samen met regionale leveranciers, is o.a. bekend van landelijke TV-reclame, het hoge aantal bezoekers zorgt voor omzet bij de lokale en regionale ondernemers en daarbij de sponsoring van tal van teams uit de regio.