IMG_9758

Succesvolle Inhousedag Housekeeping Preston Palace

Op 8 november was het zover, de Inhousedag Housekeeping. Met een mooie opkomst hebben wij potentiële nieuwe werknemers op een informele manier laten ervaren hoe het is om bij Preston Palace in de Huishoudelijke Dienst te werken.

De dag startte met een uitleg over de diversiteit van Preston Palace, de visie en natuurlijk hoe het is om bij Preston Palace te werken. De functies binnen de Huishoudelijke Dienst werden uitgelegd en de vele mogelijkheden van deze specifieke afdeling.

Na de presentatie ging de groep eropuit en kreeg een uniek kijkje achter de schermen. Tijdens de tour werd er door werknemers verteld hoe zij het vinden om bij Preston Palace te werken, hoe hun werkdag eruitziet en lieten zij de werkzaamheden zien waar zij op dat moment mee bezig waren. De route leidde langs alle werkplekken van de Huishoudelijke Dienst. Van kamerschoonmaak, zwembadschoonmaak naar schoonmaak achter de schermen in de afwaskeuken of de wasruimte. Verder hebben de kandidaten de unieke gastvrije sfeer van het uitgaancentrum ervaren.

Na de rondleiding stond er voor de kandidaten een heerlijke high tea klaar, bereid door onze toppers uit de keuken! Tijdens de high tea werden er vragen gesteld en verhalen gedeeld. Met veel nieuwe informatie, goed gevulde buik en enkele met een voorstel voor een contract, gingen de deelnemers van de Inhousedag Housekeeping huiswaarts.

 

Wij kijken samen met alle nieuwe collega’s terug op een zeer succesvolle Inhousedag Housekeeping! Ben jij nou ook geïnteresseerd in een baan bij Preston Palace? Neem dan een kijkje op www.werkenbijprestonpalace.nl en wie weet zien wij jou ook snel!