Headers desktop

Kom snel het vernieuwde Preston Palace beleven! 

Eindelijk kan het weer! 
Vanaf vrijdag 18 februari gaat het Entertainmentcenter van Preston Palace open voor het perfecte dagje uit, een heerlijke avond uit én voor de royale dagelijkse brunch. Gasten gaan het vernieuwde all-inclusive concept ervaren, waarin de Family resort beleving en persoonlijke wensen centraal staan. 

Vernieuwd concept, vertrouwd all-in 
Heerlijk à la carte dineren, maar wil je ook bowlen én subtropisch zwemmen én tussendoor snacken én een terrasje pakken én nog veel meer? Het kan allemaal in één bij Preston Palace. De vernieuwde arrangementen zijn all-inclusive en binnen de tijdsduur kiest de bezoeker zelf de activiteiten. De aankomsttijd, vertrektijd en tarieven zijn flexibel. Het vernieuwde uitgaan is geheel op maat, volledig naar wens van elke gast. 

Resort beleving zonder overnachting
Het nieuwe concept legt zich het makkelijkst uit als 'de unieke all-in resort beleving, maar dan zonder de overnachting'. Het succesvolle all-inclusive hotel Preston Palace is een begrip in Nederland en gasten waarderen een hotelverblijf met een 8,4. Deze luxe beleving gunt Preston Palace de regionale gast ook, vandaar dat de faciliteiten in het vernieuwde resort nu ook toegankelijk zijn tijdens een dagje, avond of luxe brunch.

Dit is allemaal all-in tijdens het dagje uit
Lunch bij aankomst om 12:00 en 13:00 uur.
Diner in één van onze restaurants.
Dranken (zowel binnenlands als buitenlands gedistilleerd).
Diverse snacks, gebak en luxe koeken.
Diverse takeaway gerechten.
Toegang tot het subtropisch zwemparadijs Riviera.
Toegang tot de spectaculaire indoor kermis Boardwalk.
Spelotheek voor kids t/m 7 jaar.
Midgetgolfen, bowlen, snooker en meer.
Avondentertainment bij verlenging tot 22:00 uur.
Gratis parkeren op ons terrein.

Zo werkt het 
Op de website van Preston Palace selecteert de bezoeker de aankomstdag (elke dag van de week mogelijk), de aankomsttijd (elk uur mogelijk tussen 12:00 en 15:00 uur), het aantal personen, het à la carte diner in het restaurant en de extra's van een verlenging. Elke gast kiest haar favoriet en stelt zo haar all-inclusive droomuitje  samen. De tarieven zijn vanaf € 40,00 p.p. Kinderen tot 18 jaar krijgen 50% korting. 

Nog lang niet uitgekeken?
Een dagje Preston Palace vliegt voorbij. Een dagarrangement duurt tot 19:00 uur, maar het mag gerust verlengd worden tot 22:00 uur. 's Avonds wordt er fantastisch entertainment geboden. Stap in de wereld van magie, laat je meevoeren in een muzikale tijdreis of voel de vibes van de live muziek.

Brunch tip! 
Ook nieuw bij Preston Palace is de royale brunch die dagelijks vanaf 10:30 uur in restaurant Ribbleton is. Vers gebakken broodjes, een uitgebreid assortiment beleg, vele warme gerechten, zoete lekkernijen en heerlijke dranken. Bijzonder brunchen. Gewoon all-in en dat is zeker een aanrader. Een brunch arrangement is via deze link gemakkelijk en snel te boeken. 

Avond uit? Ook dat kan weer!
Ook voor een gezellig avondje uit is het vernieuwde concept van Preston Palace perfect.  Uitgebreid uit eten, gezellig de kroeg in, genieten van fantastisch entertainment of een strike gooien op de bowlingbaan. Het is weer volop feest in het bruisende Entertainmentcenter! 

Dit is allemaal all-in tijdens een avond uit
Diner in een van onze restaurants.
Drinken (zowel binnenlands als buitenlands gedistilleerd).
Diverse snacks, gebak en luxe koeken.
Diverse takeaway gerechten.
Toegang tot de gezellige barstraat.
Toegang tot subtropisch zwemparadijs Riviera tot 22:00 uur.
Toegang tot de spectaculaire indoor kermis Boardwalk tot 23:00 uur.
Midgetgolfen, bowlen, snooker en meer.
Avondentertainment met entertainmentshows en live muziek.
Gratis parkeren op ons terrein.

Glijbaan Riviera? Coming soon! 
'As we speak' wordt er ook hard gewerkt aan de realisatie van de nieuwe horecaruimte met terras aan het water, de interne verruiming van het zwemparadijs én een spectaculaire, gethematiseerde glijbaan in Riviera. Daarover ook binnenkort meer!