Wat doet de Weddingplanner van Preston Palace?

 

Weddingplanner van Preston Palace

Ze is efficiënt, attent, ervaren, vriendelijk en ze weet álles over trouwen bij Preston Palace. Dat is Wendy, de Weddingplanner van Preston Palace. Ze doet alles voor de mooiste dag van haar gasten. En dat doet ze goed.

Geluksmakelaar
"Ik geniet erg van gelukkige mensen", aldus een stralende Wendy samen met bruidspaar Holtkamp. Dit stel trouwde  op 27 mei 2017 in Preston Palace en hebben voor de gelegenheid opnieuw hun trouwkostuum aangetrokken. "Alsof we onze mooiste dag opnieuw beleven", zeggen Kristel en Jurgen met een verliefde blik naar elkaar.

Bijzonder
Ze heeft al honderden stellen geholpen op de romantische weg richting het altaar. Sommigen houden het klein, anderen pakken groots uit. Het ene stel geeft voor de eerste keer het 'JA-woord', voor andere koppels is het de tweede of soms zelfs de derde keer dat ze de liefde bezegelen. Hoe het ook wordt gevierd; het blijft altijd bijzonder. "Een grote eer om dit voor onze gasten te mogen doen", aldus Wendy.

Persoonlijk
"Vaak is hier de eerste kennismaking ruim voor 'de datum' en denk ik mee met de invulling voor de mooiste dag", zegt Wendy in haar trouwzaal, Gasterij de Boekerie in Preston Palace. "Na de persoonlijke kennismaking maak ik een offerte op maat en weten mijn gasten waar ze aan toe zijn. Dat is fijn. Zekerheden inbouwen en mijn koppels voorzien van deskundig advies."

Geen zorgen
Het wordt onderschat, maar dat is van groot belang voor zo'n prachtige maar ook emotionele dag. Je wil samen genieten van die dag waar je samen zo lang naar uit hebt gekeken. Dan wil je je geen zorgen maken over hapjes, drankjes, diner, bruidstaart, visagie, de ambtenaar of de DJ.
"Dat regel ik! Alleen het weer kan ik helaas niet bestellen, maar in Preston Palace is het ook met regen erg sfeervol", zegt ze met een glimlach. Vaak begeleidt Wendy het proces van A tot Z, naar grote tevredenheid van haar gasten. Voor deze service wordt overigens geen extra toeslag berekend. Het is zoals ze gewend zijn bij Preston Palace; gewoon all-in.

Officiële trouwlocatie
"Het mooie van trouwen in ons hotel is dat alles kan op deze unieke locatie. Gasten hoeven de deur niet meer uit. De buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand verbindt de mensen in 'de echt' - Preston Palace is een officiële trouwlocatie! - en daarna kan de receptie, fotoshoot, diner, feest en zelfs overnachting hier plaatsvinden."

Foto's
Naast een prachtige trouwzaal met binnentuin zijn er zoveel fotogenieke plekjes in Preston Palace. Zoals de nieuwe hotelentree met indrukwekkende showvijver, The Loc 6313, de showtrap in de Preston Hall, de luxe Bruidssuites of één van de groen overgoten (binnen) tuinen.

Betrouwbaar netwerk
Kapster en visagiste Helen Langkamp, fotograaf Mike Rikken, bakker Smit en bloemist Bonrosa. Door de jaren heen heeft Wendy een betrouwbaar netwerk opgebouwd en kan ze als geen ander snel schakelen en inspelen op de wensen van haar gasten. Wat betref die wensen; niets is te gek, alles is bespreekbaar.

Van een bruiloft....
Wendy maakt regelmatig mee dat huwelijksgasten onder de indruk zijn van de ontspannen 'newly weds', de mooie locatie en goede service. Dat beaamt ook bruidspaar Holtkamp. Het gezegde 'Van een bruiloft, komt een bruiloft" is dan ook waar. "Meerdere afspraken en huwelijken zijn hieruit voortgevloeid", zegt Wendy met gepaste trots. Bent u de volgende? Wendy helpt u graag.

Contact
Weddingplanner Wendy is bereikbaar via trouwen@prestonpalace.nl of via telefoonnummer 06-52504019. 

Trouwen-fontein-weddingplanner
Trouwen-weddingplanner
Trouwen-balkon-stelletje