Winnaar verkiezing 'Vakantie met subtropisch zwemparadijs'

Het beste vakantieadres met subtropisch zwemparadijs!

Preston Palace is door het grote publiek gekozen als absolute winnaar van de verkiezing ‘Vakantie met Subtropisch zwemparadijs’ in de Kids ZwemparadijsTip! Competitie 2019. Ruim 6200 gezinnen brachten hun stem uit op de Kids ZwemparadijsTip! website. Zij verkozen Preston Palace tot het beste vakantieadres met subtropisch zwemparadijs van Nederland, België en Duitsland.

Waterpret basis voor goede vakantie
Voor gezinnen met kids is waterpret één van de belangrijkste voorwaarden voor een geslaagde vakantie. Met de zomer voor de deur lanceerde Kids Vakantiegids daarom het Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk. Hiermee werden de beste zwemparadijsvakanties onderscheiden in zeven categorieën. Uit honderden hotels, campings en vakantieparken in Nederland, België en Duitsland ontving Preston Palace het ‘Kids ZwemparadijsTip! Keurmerk' in de categorie 'Vakantie met subtropisch zwemparadijs’. Op zichzelf al een topprestatie, maar het kon nog beter! 

Vakkundige jury
De vakkundige jury selecteerde per categorie een selectie op basis van waterpretfaciliteiten en de mate waarin het zwemparadijs is gethematiseerd. Ook telde de beoordeling van andere gezinnen mee en zijn er punten toegekend voor de mogelijkheid tot baby- en peuterzwemmen. Naast het keurmerk is Preston Palace nu ook unaniem verkozen tot de allerbeste 'Vakantie met subtropisch zwemparadijs'.

Terechte tropische waardering 
Zwemmen onder de tropische sterrenhemel, alle faciliteiten ontdekken vanaf de luxe ligstoel aan de waterkant, bubbelen  in de whirlpools, op adem komen in het stoombad, een saunaatje pakken en lekker genieten van een drankje, fruit en ijs in de tropische jungle! Iedereen voelt zich als een vis in het water in zo'n mooi zwemparadijs. En dat in combinatie met een verblijf in zo'n bijzonder all-inclusive resort. Dat verdient terecht de hoofdprijs van de categorie 'Vakantie met subtropisch zwemparadijs'. Deze erkenning zal een prominent plekje krijgen in de goedgevulde prijzenkast.

Steun en vertrouwen 
Zonder het vertrouwen en de steun van Preston Palace fans en gasten was het overigens niet gelukt unaniem verkozen te worden tot winnaar. Uit alle stemmers is als dank daarom ook een winnaar geloot. Mevrouw Jolanda Veltman uit Heino was de gelukkige en ontving ze een Preston Palace cadeaubon ter waarde van € 100,00. 

​Ideale vakantie
Families kiezen specifiek voor een verblijf in Preston Palace omdat het een royaal en goed aanbod heeft. Een subtropisch zwemparadijs, de indoor-kermis met spannende attracties, prettige familiekamers, een unieke kinderkorting t/m 17 jaar (!), een vrolijk animatieteam met bere lieve mascottes, alles onder één dak en een prima prijs-kwaliteit zijn ook redenen waarom veel gezinnen een verblijf in het Twentse hotel boeken. Het is gewoon ideaal voor jong en oud!