Overzicht 4

Nieuwe waterglijbaan in Riviera komt eraan! 

WATERPRET VOOR DE HELE FAMILIE

De bouw van de nieuwe waterglijbaan in het zwemparadijs van het all-inclusive resort is gestart. De nieuwe attractie is een interactieve glijbaan die volop uitdaging biedt voor het hele gezin. De baan start op vier meter hoogte, daalt via drie bochten door de rotsen af en eindigt in het zwembad. Het is uitgerust met een scala aan multimedia, waaronder thema keuzes, tijdregistratie en touchpoints. Preston Palace laat met de realisatie van deze interactieve waterattractie de wens van haar gasten in vervulling gaan. Naar verwachting wordt medio juni 2022 de nieuwe glijbaan geopend. Tijdens deze verbouwing blijft het zwembad natuurlijk geopend.

Interactieve waterbeleving
Via de wenteltrap start het glijbaan avontuur vanuit de tropische sterrenhemel. Bovenaan kan men kiezen uit een van de vele thema’s met bijbehorende muziek, lichteffecten en een snelheidsmeter. Tijdens de waterrit worden opdrachten uitgevoerd en eindigt de glijbaan met een spetterende landing in het warme water. Bezoekers worden uitgedaagd om de snelste te zijn; dag scores worden bijgehouden op de TV bij de glijbaan.

Spannende opening 
Zodra er zicht is op een exacte datum, zal de officiële openingsdatum zo snel mogelijk bekend worden gemaakt. Tijdens een feestelijke opening zal de naam van de nieuwe glijbaan worden onthuld en de eer gegeven aan de 'allereerste' die het glijbaan avontuur aandurft. Wie dat zal zijn, wordt ook tijdens de opening duidelijk. Momenteel verloopt de verbouwing geheel volgens plan en ondervinden zwembadbezoekers geen hinder van de werkzaamheden. Regelmatig wordt er een 'sneak peak' gedeeld van de status. Op Facebook en Instagram konden volgers al zien hoe de betonvloer werd gestort en de wenteltrap werd geplaatst in de sterrenhemel. In de stories worden 'glijbaan updates' gepost.

Upgrade beleving 
De nieuwe waterglijbaan is een waardevolle aanvulling op de all-inclusive gastbeleving. Een expeditie in de tropische jungle van Riviera met bubbelbaden, stoombad en strooomversnelling biedt nog meer spektakel met deze spetterende waterattractie. Daarnaast wordt ook het interne zwembad verruimt, de horecaruimte vernieuwd met een terras aan het water en blijft Riviera Wellness ook behandelingen bieden. Preston Palace gaat wederom met een spectaculaire vernieuwing de verwachting van haar  hotel-, zwemparadijs-, dag- en avondgasten overtreffen.