Speciaal voor werknemers

Preston Palace Personeelsloyaliteitsprogramma

Speciaal en exclusief voor Preston Palace werknemers is er een loyaliteitsprogramma ontwikkeld. Medewerkers krijgen niet alleen het loon, een kerstpakket en algemene collectiviteitskorting op de zorgverzekering aangeboden, maar worden getrakteerd op allerlei activiteiten en extraatjes. Werknemers van Preston Palace profiteren extra!

Allerlei extra's

Ben je werkzaam bij Preston Palace, dan mag je gratis deelnemen aan tal van uitdagende activiteiten zoals een sportdag, playbackshow, yoga, boksworkshop, biertapwedstrijd, volleybalclinic, speedsoccer, portretdag en een Grolsch tour bij de brouwerij. In de zomer krijg je een verfrissende traktatie. Het gehele programma staat vermeld op de personeelskalender waar je je vooraf online kan aanmelden.

​Topprestaties

​"Onze gewaardeerde gasten genieten dagelijks van een fantastisch arrangement in Preston Palace. Jaarlijks verwelkomen wij zo'n 325.000 unieke bezoekers in ons all-inclusive hotel en uitgaanscentrum. Deze topprestatie is niet mogelijk zonder een team van enthousiaste professionals op elke afdeling; zowel voor als achter de schermen. Wij zijn super trots op onze mensen die dat elke dag mogelijk maken. Dat willen wij niet alleen laten blijken tijdens de overhandiging van het kerstpakket. Wij willen mensen écht onderdeel maken van ons bedrijf ", volgens Chantal Monsma, HR Manager van Preston Palace.

Waardering & trots

Met de invoering van het Preston Palace Loyaliteitsprogramma wil men de waardering voor de medewerkers benadrukken en het succes van de gezonde en groeiende onderneming samen vieren. Dit loyaliteitsprogramma maakt het voor zowel bestaande als nieuwe werknemers zeer aantrekkelijk om het verschil te maken bij Preston Palace.

​Allerbeste voor gasten en medewerkers

Preston Palace is één van de grootste leisure hotels van Nederland en met 500 werknemers ook één van de grootste werkgevers van Twente. 'Vernieuwing en waardering' staan centraal om zowel onze gewaardeerde gasten als onze medewerkers het allerbeste te blijven bieden. Zo is en blijft Preston Palace een prachtig bedrijf om te verblijven en samen te werken. Word ook onze collega en geniet van alle voordelen!