Over Preston Palace

Preston Palace is een uniek all inclusive hotel en uitgaanscentrum met vele faciliteiten onder één dak. Of het nu gaat om één- of meerdaagse arrangementen, dankzij het overzichtelijke all-in concept geniet iedereen onbeperkt, onbezorgd en optimaal.

Veelzijdig en verrassend

Preston Palace is een veelzijdig en verrassend all-inclusive hotel en uitgaanscentrum met talloze mogelijkheden. Er is een subtropisch zwemparadijs, een indoor-kermis, een spelotheek  met animatie en mascottes voor de kinderen, een uitgaanscentrum met diverse faciliteiten voor spel en ontspanning, een feestzaal met elke avond live muziek, een vergadercentrum en een bioscoop. Ook zijn er diverse restaurants, barretjes en een koffiecorner, waar een ruim aanbod aan culinaire heerlijkheden geserveerd wordt.

Geweldig leuk voor kinderen

De spelotheek is dagelijks geopend. Hier kunnen kinderen ravotten op het springkussen en lekker spelen op de klim- en klautertoestellen. Op bepaalde tijden worden er patatjes gebakken. Preston en Alice wonen in het huisje naast de spelotheek, bel eens aan voor een mooi verhaal of een bereleuk lied. Ook is de indoor-kermis elke avond geopend, deze biedt niet alleen vertier voor kinderen vanaf ca. 9 jaar (afhankelijk van de lengte), maar ook voor volwassenen is dit een sensatie!

Topkwaliteit

Vorstelijke kwaliteit voor een eerlijke en heldere prijs. Dat is naast gastvrijheid en veelzijdigheid misschien wel het belangrijkste principe van Preston Palace. Wij beloven een ongekende prijs-kwaliteitverhouding. En wij werken iedere dag keihard voor onze gasten om die belofte waar te maken.

Contactgegevens

Preston Palace
Laan van Iserlohn 1
7607 PT Almelo

Telefoon: +31 546 542121
E-mail: info@prestonpalace.nl

K.v.K Almelo: 06062050
BTW-nummer: 00.69.75.847.B01 

Prijswijzigingen en programmawijzigingen onder voorbehoud

Prijswijzigingen en programmawijzigingen onder voorbehoud. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. Wij werken met een online reserveringssysteem. Uiteraard kan er om technische redenen een verkeerde prijs worden berekend. Preston Palace beroept zich erop dat wij een naheffing mogen vragen voor een foutief berekende prijs. Preston Palace kan hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld.

Vergunningen en gedragscode

Preston Palace bezit (onder andere) een horecavergunning die is afgegeven door de gemeente Almelo. Om Preston Palace voor iedereen gezellig en veilig te houden hebben wij in overleg met de politie huis en gedragsregels opgesteld.

Aansprakelijkheid

Preston Palace is niet aansprakelijk voor verlies van en/of schade aan eigendommen van gasten, tenzij deze tegen betaling in bewaring zijn gegeven. In geval van verlies van spullen die zich bijvoorbeeld ín kleding bevinden (al is het tegen betaling in bewaring gegeven)is Preston Palace niet aansprakelijk. Ook is Preston Palace niet aansprakelijk in geval van letsel aan personen.