Personeelsfeest

Een personeelsfeest organiseren? Preston Palace biedt u de juiste locatie met mooie activiteiten. Altijd all-in, dus perfect verzorgd!
Alle workshops en activiteiten zijn ook mogelijk in combinatie met een overnachting. Neem telefonisch contact met ons op voor de prijzen en mogelijkheden.

Personeelsfeest organiseren?

De beste locatie voor uw personeelsfeest: All-inclusive, voordelig tarief, alles onder één dak, compleet verzorgd, heel gezellig en uw feest op maat is geen enkel probleem! Heerlijk eten en drinken en lekker swingen op de muziek van een dj of een live optreden van een nationale topper. Alles is aanwezig om er een feest van te maken die u en uw collega's zich nog lang zullen herinneren.

Van pokerworkshop tot solextocht

Wij bieden u de perfecte locatie voor een onvergetelijk personeelsfeest. En …..alles onder één dak. U kunt natuurlijk met uw gasten het uitgaanscentrum of het optreden van een bekende artiest bezoeken, zoals Jan Smit, Jannes of een bekende DJ. Daarnaast beschikt Preston Palace ook over sfeervolle zalen waar u met uw gezelschap een besloten feest kunt vieren. Een leuke aanvulling hierop zijn de workshops zoals een keveruitje, pokerworkshop, buggy rally of de solextocht. 

All-inclusive

Wat uw arrangement extra ‘relaxed’ maakt, is het prijskaartje. U betaalt één tarief voor uw complete arrangement. Het eten, alle drankjes, uitgebreide warme en koude buffetten, de spelfaciliteiten en het entertainment zijn bij de prijs inbegrepen. De gezellige, eigentijdse barretjes in de barstraat maken het uitgaanscentrum compleet. 

Besloten personeelsfeest 

Naast het vermaak in één van onze kroegen in de barstraat is het ook mogelijk om een besloten personeelsfeest te organiseren. Een besloten feest kan bij Preston Palace georganiseerd worden voor 2 tot 2000 personen. Waarbij we alles tot in de puntjes verzorgen. Waarbij u persoonlijk begeleiding krijgt van begin tot eind. 

Personeelsfeest passend bij de regio

Op zoek naar arrangementen voor een personeelsfeest die echt passen bij Overijssel en Twente? Bekijk dan onze aanbod voor bedrijfsuitjes in Overijssel.

Het ideale personeelsfeest

  • All-inclusive
  • Compleet verzorgd
  • Voordelig tarief incl. BTW
  • Alles onder één dak 
  • Voor elk wat wils
  • Feest op maat geen probleem
  • Speciaal tarief voor grote gezelschappen. 
  • Mogelijkheid tot een besloten feest (tot 2000 personen)
  • Alles tot in de puntjes verzorgd. 

Kort samengevat: Preston Palace is ‘The place to be’. 

Wilt u meer informatie? Neemt u geheel vrijblijvend contact met ons op!