Beste medewerker, gewaardeerde collega,

Ook via dit schrijven wensen wij jou gezellige, warme feestdagen en een spectaculair nieuwjaar. Met het gehele team kunnen we een jaar afsluiten waarin Preston Palace goed heeft gepresteerd. We danken jou natuurlijk ook voor de prettige samenwerking.

Er is weer veel gebeurd het afgelopen jaar. Met name de verbouwing van de hotelreceptie en bijbehorende showvijver sprong in het zicht. Daarnaast zijn vele kleinere projecten afgerond, waaronder een nieuwe vloer in de centrale keuken, diverse nieuwe airco-installaties en (tuin-) meubels. Ook in de ICT en onze reserverings-/marketingsoftware is verder geïnvesteerd.

Nog belangrijker zijn natuurlijk wij allen, die van Preston Palace dagelijks “the place to be” maken voor onze gasten én voor elkaar. Zo mogelijk kunnen we alle 550, nóg trotser zijn op ons bedrijf: Preston Palace! Wij allen zorgen voor een nóg betere ervaring die onze gasten hebben tijdens een verblijf bij het mooiste, grootste en enige échte all-inclusive hotel, vergader- en uitgaanscentrum van Nederland.

En het meest belangrijk zijn uiteraard onze gasten die bijvoorbeeld (ook met mobiele devices) nóg meer gemak ondervinden op onze website, daar meer keuze hebben, en Preston Palace doorgaans nóg positiever waarderen dan in 2017. We hopen dat we op minimaal dezelfde inzet van jullie mogen rekenen in 2019. We zitten gezien de resultaten op de weg, welke we in 2019 graag met jou voort willen zetten.

Ondanks overheidsmaatregelen van het kabinet, willen we ook het komende jaar Preston Palace weer verder verbeteren. Zo wordt er, qua grote investeringen, in het eerste kwartaal hard gewerkt aan het renoveren van de “P-vleugel”. Een uitdagende klus waar we weer de inzet van alle betrokkenen nodig hebben om de tijdelijke overlast voor onze gasten weer zoveel mogelijk te beperken.

Als blijk van extra waardering bieden we jou een kerstpakket met daarbij bovendien kortingsbonnen twv €500,-. Ze zijn persoonlijk en niet overdraagbaar. Zorg overigens dat de tegoedbonnen volledig ingevuld zijn wanneer je deze inlevert.

Het kerstpakket kan alleen tegen inlevering van de uitnodigingsbrief opgehaald worden in Gasterij de Boekerie op woensdag 19 december tussen 14:00 en 17:00.

Tot slot nogmaals onze dank en fijne feestdagen. In 2019 zien we onze samenwerking graag gecontinueerd bij Preston Palace: the place to work!

namens de directie,

Carlo Slag
Imre Florijn
Alexander Muller