Trouwen

Preston Palace is een officiele trouwlocatie. Ontdek de romantische variant van de all-in formule en beleef een onvergetelijke huwelijksdag. Van heel intiem tot bruisend megafeest: Weddingplanner Wendy zorgt dat alles volgens plan verloopt.

All-inclusive bruiloft

'Wij willen vooraf weten hoeveel het gaat kosten'. Een veelgehoorde wens van veel stellen met trouwplannen. Dat kan in Preston Palace. Met het all-in tarief staat u achteraf niet voor verrassingen. Wilt u meer informatie? Neemt u contact op met weddingplanner Wendy via trouwen@prestonpalace.nl.

Weddingplanner

De gastvrije service van weddingplanner Wendy is ook  bij de prijs inbegrepen. Dat is pure luxe! Uw personal weddingplanner die met u meedenkt en uw zorgen uit handen neemt. Van de eerste afspraak tot en met de grote dag, weddingplanner Wendy staat voor u klaar. Neemt u contact op via trouwen@prestonpalace.nl

Officiële trouwlocatie

Trouwen is een unieke gebeurtenis. Geef uw ja-woord en vier uw feest bij Preston Palace in Gasterij de Boekerie. Een officiële trouwlocatie met een schitterende zaal met een mooie bar, dansvloer en prachtig tuinterras. Zelfs de gastvrije service van Weddingplanner Wendy is all-inclusive! 

Receptie

Aansluitend op de ceremonie kunt u kiezen voor een besloten receptie. Kiest u voor een glaasje bubbels? Of liever koffie met gebak? Overlegt u uw wensen met de weddingplanner! Neemt u gerust contact op via trouwen@prestonpalace.nl

Romantische suites!

Romantisch overnachten doet u in één van de royale suites van Preston Palace. Voorzien van alle luxe en comfort. Perfect voor een onvergetelijke huwelijksnacht. Komt u gerust eens een voorproefje nemen. Maakt u hiervoor een afspraak met Weddingplanner Wendy via trouwen@prestonpalace.nl.

Uw mooiste foto's

Houdt uw herinnering aan uw mooiste dag levend met prachtige foto's. Preston Palace is een zeer geschikte locatie voor prachtige binnen- en buiten foto's. De weddingplanner kan exclusieve deals sluiten met de beste fotograaf. Neemt u contact op via trouwen@prestonpalace.nl

Diner Bistro de Heerlijkheid

Trakteer uw gezelschap op een heerlijk diner bij Bistro de Heerlijkheid, het à la carte restaurant van Preston Palace. Neem een voorproefje en stel met de chefkok uw eigen menu samen. Zo geniet u met uw gasten van een á la carte diner met een persoonlijk tintje.

Bruids make-up

Voor een prachtige look hoeft u op uw trouwdag de deur niet uit. Van prachtige bruidskapsels tot mooie make-up, onze visagiste verzorgt dit voor u op locatie. Dat scheelt een hoop stress! Ook voor moeders, bruidsmeisjes en meer. Vraag naar de voorwaarden. Neemt u contact op via trouwen@prestonpalace.nl

Bruidstaart

Uw bruidstaart moet echt bijzonder en persoonlijk zijn. Een heel belangrijk punt! Geeft u uw persoonlijke wensen door aan de weddingplanner. Zij zorgt voor die spreekwoordelijke 'kers' op de taart. Neemt u contact op via trouwen@prestonpalace.nl

Toast & Feest

Hef het glas, toast samen op een leven lang geluk! Sluit de officiële ceremonie af met een borrel, een heerlijk diner of een spetterend avondfeest! U vult uw dag geheel naar eigen wens in. Geniet samen met uw gasten van een onvergetelijk avondfeest. Viert u feest in een besloten sfeervolle zaal of gaat u liever op stap in het gezellige uitgaanscentrum? Het kan allemaal! Neemt u contact op via trouwen@prestonpalace.nl

Video bekijken

Wilt u weten hoe uw mooiste dag er uit kan zien bij Preston Palace? Bekijkt u hier de video! 

Foto impressie

Hier ziet u een foto impressie van onze schitterende trouw locatie. Wilt u meer informatie? Neemt u contact op met weddingplanner Wendy via trouwen@prestonpalace.nl.

Uw weddingplanner

De gastvrije service van weddingplanner Wendy is ook bij de prijs inbegrepen. Dat is pure luxe! Uw personal weddingplanner die met u meedenkt en uw zorgen uit handen neemt. 

A tot Z

Van de eerste afspraak tot en met de grote dag: uw weddingplanner staat voor u klaar. U vult samen uw bruiloft geheel naar uw wens in. Van bruidsmake-up tot bruidstaart, van hapjesbuffet tot á la carte diner. Alles is mogelijk voor uw huwelijksfeest! Zij neemt de planning desgewenst van u over, zodat u samen optimaal kunt genieten van uw bruiloft.

Romantische suites 

Preston Palace heeft de beschikking over romantische suites voor twee of vier personen. Weddingplanner Wendy vertelt u er graag meer over!  

All-inclusive

'Wij willen vooraf weten hoeveel het gaat kosten'. Een veelgehoorde wens van veel stellen met trouwplannen. Dat kan bij Preston Palace. Met het all-in tarief staat u achteraf niet voor verrassingen. 
Wilt u meer informatie? Neemt u contact op met weddingplanner Wendy via trouwen@prestonpalace.nl.

Contact

Neemt u geheel vrijblijvend contact op met weddingplanner Wendy via trouwen@prestonpalace.nl.  

Zeg ook 'Ja, ik wil' en beleef samen een onvergetelijk huwelijksfeest in
Preston Palace!