Vacatures

Onze mensen maken Preston Palace tot een groot succes. Daar zijn wij trots op!
Samen zorgen wij ervoor dat onze gasten genieten van een perfect all-inclusive arrangement en dat iedereen, inclusief jij, het goed naar de zin heeft in ons mooie bedrijf.
Wil jij ook het verschil maken en aan de slag bij het leukste, drukste en grootste hotel met vergader- en uitgaanscentrum van Nederland? Solliciteer dan snel op één van onze vacatures. Er zijn veel functies met veel mogelijkheden. Van een paar uur per week tot een fulltime job. Het werkt altijd bij Preston Palace! 

Wil je meer informatie over één van de onderstaande vacatures? Aarzel niet, stuur een e-mail naar pz@prestonpalace.nl of bel met ons via 0546-542170. Ook jij kan van onschatbare waarde zijn voor ons en onze gasten. Wij helpen je graag aan een leuke baan en kijken uit naar een plezierige samenwerking met jou!


Keukenmedewerker

 • Ambulant (>4 uur), Parttime (4-38 uur), Fulltime, M/V

Wil jij ambulant, fulltime of parttime aan de slag? Beschik jij over de volgende ingrediënten: Enthousiast, gemotiveerd en gastgericht? Kom onze keukenbrigade versterken als Keukenmedewerker!


Horecamedewerker

 • Ambulant (>4 uur), parttime of fulltime, M/V

Zoek jij een mooi vakantiebaantje of wil jij full- of parttime aan de slag? Dan is Horecamedewerker bij Preston Palace echt iets voor jou! Afwisselend werk in een super gezellig team. Solliciteer snel!


Medewerker Horeca schoonmaak

 • Ambulant (>4 uur), M/V

Steek jij graag de handen uit de mouwen en ben jij pas tevreden wanneer alles schoon en fris is? Dan is deze baan echt iets voor jou! Solliciteer en word onze collega Medewerker Horeca schoonmaak. Interessant detail: deze functie is ook mogelijk als vakantiebaan!


Zelfstandig werkend kok

 • Parttime (15-38 uur), Fulltime, M/V

Ben jij die kooktopper met à la carte ervaring, die van aanpakken weet en smaakvolle gerechten zelfstandig kan bereiden? Kom dan snel onze keukenbrigade versterken!


Medewerker Bediening

 • Parttime (20-38 uur), Fulltime, M/V

In onze groeiende organisatie zijn wij constant op zoek naar horeca toppers! Ben jij die Medewerker Bediening die ons gezellige à la carte team, van Bistro de Heerlijkheid en familierestaurant de Piri Piri, komt versterken? Interessant detail: deze functie is ook mogelijk als vakantiebaan!


Medewerker Huishoudelijke Dienst

 • Ambulant (>4 uur), M/V

Frisgewassen lakens, een glanzend gedweilde vloer, een streeploze spiegel, de geur van wasmiddel en blinkend schone ramen. Als onze Medewerker Huishoudelijke Dienst weet jij als geen ander wat schoon is en dat wordt gewaardeerd!


Medewerker Schoonmaak Zwemparadijs

 • Ambulant (>4 uur), M/V

Weet jij van aanpakken, wil jij op tijd klaar zijn met je werkdag en ben jij dol op geld verdienen? Kom ons team versterken en wordt Medewerker Schoonmaak Zwemparadijs bij het leukste hotel van Nederland!


Wellness medewerker / Toezichthouder Bad

 • Ambulant, 2 á 3 dagen per week, M/V

Werken onder een flonkerende sterrenhemel, watervallen en stroomversnellingen? Word Wellness Medewerker/Toezichthouder Bad voor het subtropisch zwemparadijs en deze tropische jungle wordt jouw werkplek.


Toezichthouder subtropisch zwemparadijs

 • Ambulant (>4 uur), M/V

Heb jij je zwemdiploma's op zak, ben jij graag in contact met onze gasten en kun jij het overzicht houden? Waag een sprong in het diepe en solliciteer op deze spetterende functie in ons prachtige subtropisch zwemparadijs.


Ervaren schilder

 • Fulltime, M/V

Heb jij enige ervaring en ben je gemotiveerd? Dat is de perfecte grondlaag voor de volgende stap in jouw schildercarrière. Solliciteer snel en zet alles strak in de lak bij Preston Palace!


Medewerker Entertainment

 • Ambulant (>4 uur), M/V

Heb jij geen plankenkoorts, ben jij dol op muziek en sta jij graag in het middelpunt van de belangstelling? Dan zoeken wij jou! Jij bent onze enthousiaste Medewerker voor het Entertainment team. Solliciteer snel!


Medewerker Indoor-kermis

 • Ambulant (>4 uur), M/V

Bezorg onze gasten een fantastische tijd met jouw attractie op de indoor-kermis! Ga voor spanning, avontuur en sensatie en solliciteer op deze uitdagende en afwisselende functie!


Medewerker Reserveringen

 • Ambulant (2 á 3 dagen per week), M/V

Zoek jij een leuke, leerzame en afwisselende baan? Dan zoeken onze collega's van de Afdeling Reserveringen jou! Kom ons reserveringsteam versterken en solliciteer vandaag!


Open sollicitatie

 • (4-38 uur), M/V

Preston Palace is een succesvolle en groeiende onderneming met verrassend veel uitdagende functies. Wij snappen goed waarom jij onze collega wil worden. Vul de open sollicitatie in en je hoort van ons wat er mogelijk is!


Stage afdeling Hotelreceptie

 • M/V

Wij leren jou alles over de indrukwekkende front-office van het grootste all-inclusive hotel van Nederland. Na deze stage weet jij alles en kan jij overal aan de slag. De beste investering in jouw carrière. Pak deze unieke kans!


Stage afdeling Reserveringen

 • (Tip!: vergeet niet je volledige curriculum vitae en je motivatiebrief mee te sturen.)

Wij maken tijd voor jou vrij en bieden jou onze kennis en expertise. Leer hoe het werkt op de Afdeling Reserveringen van één van de grootste hotels van Nederland. Werk met ons mee in een gezellig en gastvrij team. Investeer in jezelf en je toekomst. Pak deze kans!