Escaperooms

Op dit moment leggen we, na lange tijd stilstand door andere projecten, de laatste hand aan de escaperooms in de kelders onder het biljart/koffiecorner. Omdat er allerlei trucs in verwerkt zitten, kost het veel inzicht en ook tijd om alles naar behoren te laten werken. Waneer deze ruimtes gereed zijn, kunnen er groepen tot max. 20 personen deelnemen aan een 'room escape'. Qua grootte dus ook een uitvoering waar er niet zoveel van zijn in Nederland.

Hieronder een sfeerimpressie van hoe het een en ander er uit komt te zien.

Wellness

Ook zijn we bezig om van het voormalige zoutbad in de wellnessafdeling van het zwembad een massageruimte te bouwen. Dit biedt straks de mogelijkheid om met drie personen tegelijk een sessie te ondergaan. Dit wordt geheel in stijl van de entourage van het zwemparadijs gebouwd zodat de weldaad ook in deze ruimte tot zijn recht komt.

Centraal terras

Een andere ploeg is begonnen met de voorbereidende werkzaamheden voor het restylingsproject aan het centraal terras. Deze afdeling stamt nog uit de beginperiode en wij hebben gemeend dat het nu tijd is voor een andere look. Om de overlast in dit centrale bouwdeel zoveel mogelijk te voorkomen, verddelen we het in vier stukken ie we afzetten, ombouwen en pas dan weer verder te gaan met het volgende stuk.

In tegenstelling tot eerdere projecten (zoals hotellobby en restaurant Ribbleton) waarbij de zaak tot aan het betonskelet gestript werd, laten we hier een aantal hoofditems in stand, zoals de witte "grot" structuur en de bar. Wel krijgen deze items een nadere uitstraling door middel van licht en andere kleuren. 
Ook het kunstgras gaat verdwijnen evenals de iconische rode dubbeldekker, maar hier komt iets moois voor terug waar onze gasten weer jaren mee vooruit kunnen!