Verbouwingsupdate

Centraal terras

In het vorige Preston Nieuws berichtten we jullie reeds over de restyling plannen voor het Centraal terras; afgelopen week zijn we hiermee gestart waarbij het eerste gedeelte nu aangepakt wordt.

De iconische bus is inmiddels gesloopt en de dakjes zijn in dit gedeelte verwijdert.
De nieuwe plafondelementen zijn reeds gespoten - zie foto - en worden geassembleerd om vervolgens als compleet element geplaatst te worden.

We gaan dit project in 5 fasen realiseren waarbij het streven is om e.e.a. voor de kerstdagen gereed te hebben.

Escaperoom

Aan dit project wordt op dit moment de laatste hand gelegd en het script wordt in finale uitvoering geschreven en getest.

Wanneer dit goed loopt en de opdrachten redelijkerwijs te doen zijn, volgt de uitleg naar betrokken personeel en kunnen we van start gaan!

Relaxruimte wellness

De Relaxruimte is inmiddels gereed en afdeling Marketing heeft hier een mooie kick off op gerealiseerd!
Het is vanaf nu dus ook mogelijk om met 3 personen tegelijk verschillende vormen van wellness behandelingen te ondergaan.
Informeer op onze website: www.prestonpalace.nl of bij het zwembad naar de mogelijkheden.
Onderstaande foto laat zien in welke sferen deze bijzondere ruimte is gebracht.

Woning Oude Windslaan 22

Je hebt kunnen lezen dat de woning aan de Oude Windslaan 22 is gekocht door Preston Palace en dat er een optie is om dit huis te verhuren aan (meerdere) medewerkers. Ondertussen zijn onze collega's van de Technische dienst druk bezig om de woning op te knappen. Hier een update van wat momenteel gaande is:

Inmiddels is het terrein achter de woning geheel ontdaan van allerlei schuren en opstallen en is de zaak opgeruimd en gereed gemaakt om de toekomstige fietsenstalling en fietsverhuur te bouwen.

Tevens komen op dit terrein, dat nu nog achter de geluidswal verscholen ligt, 20 extra parkeerplaatsen. Deze plannen liggen bij de gemeente ter goedkeuring dus het wachten is hierop. De woning zelf is gestript en we zijn nu gestart met de opbouw ervan. Kortweg gezegd blijven enkel het dak en de muren overeind en de rest wordt vernieuwd of grondig aangepakt.

Hieronder zie je dat de woning in de steigers staat en dat er begonnen is met de buiten werkzaamheden.
We streven ernaar voor de kerstdagen de woning gereed te hebben en er een passende huurder voor gevonden te hebben.