Wellness

Gun uw lichaam en geest pure weldaad in de vernieuwde wellness: de aparte ontspanningsruimte bij het zwemparadijs met zwembad, sauna, stoombad en diverse behandelruimtes. Reserveer een relax-behandeling zoals een hotstone massage of de zithammam. Voor de behandelingen geldt een bijbetaling en u ondergaat alle sessies in badkleding. Nieuw: diverse gezichtsbehandelingen!

Hotstone Massage

Hotstone massage helpt spanningen af te voeren, brengt ervaringen van rust, evenwicht en veiligheid en helpt om met beide benen weer op de grond te staan. Bij deze massage wordt er gemasseerd met warme zwarte basaltstenen, die zijn gevormd vanuit de hete lava van vulkanen. De stenen werken ontgiftend, stimuleren de organen, geven nieuwe energie en brengen het lichaam meer in balans. De massage duurt 25 minuten.

 • All-in vanaf € 34,50

Rug- en nekmassage

Veel mensen houden spanningen vast tussen de schouderbladen en in de nek. In 15 minuten wordt u goed los gemasseerd, zodat uw energie weer kan doorstromen en blokkades in de spieren worden opgeheven. Rug- en nekmassage, ook mogelijk 25 minuten: €34,50

 • All-in vanaf € 22,50

Ontspanningsmassage

Een aanrader, echt een moment voor uzelf! Deze massage duurt 30 minuten en zal uw lichaam en geest ontspannen. Zorgen en stress verdwijnen als sneeuw voor de zon! Ontspanningsmassage, ook mogelijk 45 minuten: €49,50 en 60 minuten: € 65,50

 • All-in vanaf € 33,50

Gezichtsbehandeling Relax

Gezichtsbehandeling Relax is een verfrissende en ontspannende behandeling. Deze behandeling bestaat uit een reiniging, peeling en stoombehandeling. Vervolgens krijgt u een heerlijk ontspannende gezichtsmassage. Het masker dat na de massage aangebracht wordt, voelt lekker verfrissend. Tot slot krijgt u nog een verzorgende dagcrème aangebracht op uw huid. Duur: 40 minuten

 • All-in vanaf € 37,50

Gezichtsbehandeling Relax Extra

Gezichtsbehandeling Relax Extra is een uitgebreide ontspanningsbehandeling die door werkt op uw hele lichaam. Het eerste gedeelte bestaat uit een reiniging, peeling, en een stoombehandeling. Vervolgens krijgt u een verfrissend masker en tegelijkertijd een ontspannende voetmassage. Na dit alles krijgt u nog een heerlijke Indiase hoofdmassage. Ter afsluiting wordt er nog een verzorgende dagcrème aangebracht op uw huid. Trakteer uzelf op deze heerlijke behandeling. Duur: 50 minuten

 • All-in vanaf € 49,50

Gezichtsbehandeling Care

Gezichtsbehandeling Care is een heerlijke oppepper voor uw huid. Deze ontspanningsbehandeling bestaat uit een reiniging van uw gezicht, een peeling en een stoombehandeling. Vervolgens krijgt u een verfrissend masker. Ter afsluiting van deze behandeling wordt er een verzorgende dagcrème aangebracht op uw huid. Duur: 20 minuten

 • All-in vanaf € 24,50

Indiase Hoofdmassage

Bij deze ontspannende en verkwikkende ayurvedische massage worden hoofd, gelaat, nek en schouders 15 minuten behandeld. Het bevordert de nachtrust en versterkt het zelfgenezende vermogen van het lichaam. Pijn en stijfheid worden verlicht, stress en vermoeidheid nemen af. Indiase hoofdmassage, ook mogelijk voor 25 minuten:€31,50

 • All-in vanaf € 19,50

Rhassoul Sessie

Een duizenden jaren oud Arabisch reinigingsritueel, waarbij u voedende Rhassoul klei op uw huid aanbrengt. Dit stimuleert de doorbloeding van uw huid en verwijdert vuil en dode huidcellen. Het resultaat, 10 jaar jonger met een schone en zijdezachte huid! Als extraatje krijgt u een heerlijke olie om uw huid te voeden. U sluit af met een kopje mint thee om deze sensationele beleving compleet te maken. Mogelijk vanaf twee personen. Deze Rhassoul Sessie is niet mogelijk tijdens schoolvakanties en/of feestdagen. 

 • All-in vanaf € 29,50

Zithammam

Arabisch reinigingsritueel, gericht op het vitaliseren van het lichaam. Ontspan met een lichaamsscrub en een kleibehandeling. Vervolgens wordt u getrakteerd op een zeepritueel en een korte, intense voetmassage. De rituele afspoeling met koud water geeft u een herboren gevoel. Mogelijk vanaf twee personen.Deze Rhassoul Sessie is niet mogelijk tijdens schoolvakanties en/of feestdagen. 

 • All-in vanaf € 34,50

Voetmassage

Uw voeten verdienen een extra steuntje. Ze moeten het meeste werk verrichten en zijn immers bijna het meest belastbare onderdeel van ons lichaam. Deze weldadige voetmassage duurt 15 minuten.

 • All-in vanaf € 16,50

Voetverzorgingsbehandeling

Uw voeten dragen u uw leven lang. Trakteer ze op een welverdiende verwenbehandeling zoals deze uitvoerige 25 minuten durende sessie. Deze bestaat uit reinigen, scrubben, masseren en verwennen van de voeten. In uw voeten komen veel emotionele, lichamelijke en geestelijke aspecten terug. Een voetverzorgingsbehandeling is met recht een treatment voor het hele lichaam!

 • All-in vanaf € 29,50

Body Wrap Relax (lichaamspakking)

Geef uw lichaam een opkikker tijdens deze 30 minuten durende behandeling. De body wrap is een ware traktatie voor het lichaam. Deze lichaamspakking zorgt voor nieuwe energie en verstevigt de huid. Het werkt effectief en geeft een direct voelbaar resultaat. Door de behandeling worden de afvalstoffen afgedreven. Na de Body Wrap Relax voelt u u zich als herboren en uw huid voelt zijdezacht aan! Ook als duobehandeling mogelijk. 

 • All-in vanaf € 39,50

Wellness dagarrangement

Elke dinsdag en donderdag: Een dag heerlijk ontspannen in het luxe Preston Palace. U begint uw Wellness dagarrangement met een heerlijke lunch in het restaurant. Daarna geniet u in alle rust van uw ontspanningsbehandeling, het stoombad, de sauna, de whirlpool, de zonnehemels en het zwembad. Daarnaast is koffie/thee, frisdrank en fruit inbegrepen. Het ideale dagje uit met uw partner of vriendinnen!

Vroege vogel arrangement

Lekker vroeg uit de veren, het is Vroege Vogel tijd! Kom tot rust met een rug/nekmassage, hoofdmassage of voetmassage van 15 minuten. En geniet van de diverse faciliteiten in de Wellness. Koffie, thee, frisdrank en fruit zijn inbegrepen. 

After work wellness arrangement

Stress na een drukke werkdag verdwijnt als sneeuw voor de zon met het After Work Wellnessarrangement. Maak gebruik van alle faciliteiten in de Wellness, inclusief een ontspanningsmassage of hotstone massage van 30 minuten. Koffie, thee, frisdrank en fruit zijn bij de prijs inbegrepen. 

Relax ochtend arrangement

Ontspannen de dag beginnen? Dan is de Relax ochtend in de Wellness een goed idee! Maak gebruik van de faciliteiten in de sfeervolle en rustige omgeving van de Wellness. Inclusief koffie, thee, frisdrank en fruit. Om 11 uur mag u het opgiet ritueel bijwonen. Dit ritueel neemt circa 15 minuten in beslag. 

Duo Wellness arrangement

Ideaal voor een vriendinnendag, moeder-dochterdag of een welverdiende relaxdag met uw partner. Tijdens het Duo Wellnessarrangement geniet u samen van een ontspanningsmassage of hotstone massage van 30 minuten. Tevens mag u gebruik maken van de faciliteiten in de Wellness. In de duo behandelruimte, ondergaat u samen een aangename behandeling.

Relax in de wellness
De wellness van Preston Palace is voorzien van alle gemakken zoals een stoombad, duo behandelruimte, whirlpools, sauna in een sfeervolle ambiance. De wellness is kleinschalig van opzet, beslist niet massaal, en is de perfecte locatie om te relaxen. Geniet van de rustgevende intieme sfeer in combinatie met een weldadige behandeling.

Nieuwe behandelingen
Wij bieden u nieuwe ontspanningsbehandelingen en complete arrangementen. In de sfeervolle duo behandelkamer kunt u samen genieten van een behandeling. Ideaal voor een vriendinnendag, moeder-dochterdag of een welverdiende relaxdag met uw partner. U ondergaat alle sessies bij de wellness in badkleding en voor alle behandelingen geldt een extra toeslag. Wij bieden aangename behandelingen zoals Rhassoul, Zithammam, Body Wrap Relax of diverse ontspanningsmassages. Alle wellness behandelingen kunt u telefonisch reserveren of ter plaatse reserveren bij de zwembadreceptie. De ontspanningsbehandelingen vinden plaats in de besloten wellnessruimte bij het zwemparadijs. Uitsluitend in combinatie met een wellnessarrangement mag u gebruikmaken van deze aparte wellness ruimte. 

Voorwaarden
U ondergaat alle sessies in badkleding. Reserveren is noodzakelijk. De prijzen van de losse behandelingen zijn toeslagen op uw bestaande arrangement. De arrangementen zijn inclusief gebruik van de faciliteiten van de Wellness. Zonder ontspanningsbehandeling of arrangement kunt u geen gebruikmaken van de faciliteiten in de wellness. Prijswijzigingen onder voorbehoud. Tijdens vakanties/feestdagen kan er een aangepast programma zijn. 

Service

Komt u er niet uit? 
Heeft u uw antwoord niet kunnen vinden op onze pagina
veelgestelde vragen?

Of wilt u ons gewoon even persoonlijk spreken?
Dan vindt u hieronder de manieren waarop u ons 7 dagen
per week kunt bereiken.

Contact

Telefoonnummer Customer service: 0546-542 121 
E-mail Customer service: info@prestonpalace.nl 
Facebook Customer service: facebook.com/prestonpalace

Neemt u gerust contact met ons op. Wij helpen u met veel plezier.

Bijpassende activiteiten

Titel Prijs
Wellness dagarrangement

Wellness dagarrangement

All-in vanaf € 49,50 Bekijken
After work wellness arrangement

After work wellness arrangement

All-in vanaf € 39,50 Bekijken
Duo Wellness arrangement

Duo Wellness arrangement

All-in vanaf € 49,50 Bekijken
Relax ochtend arrangement

Relax ochtend arrangement

All-in vanaf € 19,50 Bekijken
Vroege vogel arrangement

Vroege vogel arrangement

All-in vanaf € 32,50 Bekijken