Zakelijk

Inspanning of ontspanning? Met de all-in formule van Preston Palace krijgt u het beste van beiden. Bekijk hier het zakelijke aanbod en vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Vergaderingen

Spijkers met koppen slaan? Combineer het zakelijke met het aangename. Kom vergaderen bij Preston Palace. Het all-in vergaderconcept biedt u naast een passende zaal de gelegenheid om te ontspannen in het sfeervolle uitgaanscentrum met leuke restaurants en entertainment. Meer tijd nodig? Blijf overnachten!

Seminars en congressen

Preston Palace is bijzonder geschikt voor zakelijke bijeenkomsten. De Preston Hall, De Boekerie en de huisbioscoop lenen zich uitstekend voor seminars en congressen.

Zalen

Van een intieme club tot een groot gezelschap. De sfeer van de zaal bepaalt mede de sfeer van uw bijeenkomst. Wordt het tijdloos, modern of knus? Preston Palace biedt u een scala aan mogelijkheden. Bekijk hier het complete aanbod vergaderzalen en feestzalen.

Presentaties en recepties

De imposante Preston Hall biedt plaats aan ruim 550 gasten en beschikt over een podium, diverse bars en een grote dansvloer. Gasterij de Boekerie is een intieme zaal in nostalgische bibliotheeksfeer met een bar en dansvloer. Deze zaal is geschikt voor 120 personen. De huisbioscoop telt 70 riante zitplaatsen. De zalen lenen zich uitstekend voor presentaties en recepties.

Zakendiner

Sluit de beste deals tijdens een informeel diner bij Bistro de Heerlijkheid.  Hier hoeft u geen water bij de wijn te doen. U geniet van de heerlijkste gerechten in sfeervolle ambiance. Uiteraard sluit u af met een toast op zakelijk succes. Heerlijk!

Bedrijfsfeest

Bedrijfsfeest organiseren? Preston Palace biedt feesten op maat! U heeft de keuze uit een zaal, specifiek voor uw gezelschap. Een besloten feest is mogelijk voor 2 tot 2000 personen. Altijd budgetvriendelijk door het overzichtelijke all-in tarief en geschikt voor elke doelgroep. 

Personeelsfeest

Stop! Feestbestemming bereikt! Welkom bij Preston Palace. De beste locatie voor uw personeelsfeest: All-inclusive, voordelig tarief, alles onder één dak, compleet verzorgd, heel gezellig en uw feest op maat is geen enkel probleem!

Workshops en activiteiten

Preston Palace heeft de leukste workshops en activiteiten! Van Solex rijden tot bootcamp. Extra fijn is dat de complete dag tot in de puntjes is geregeld door Preston Palace, uw arrangement is namelijk all inclusive. Geen gebel naar restaurants, diverse organisaties, uitgaanscentra, en noem maar op, alles is voor u geregeld. Dat is met recht een all inclusive dag genieten!

Feesten voor groepen

Vrijgezellenfeest, vriendinnendag, buurtfeest, familiedag of een jubileum. Als het geweldig moet zijn, vier het dan in Preston Palace! Eén lage prijs voor een complete dag- of avond uit. Dat is het grote voordeel van het all-inclusive aanbod. Geen stress, maar optimaal, onbeperkt en onbezorgd feestvieren!

  Bijpassende activiteiten

  Titel Prijs
  Vergaderarrangement

  Vergaderarrangement

  All-in vanaf € 49,50 Bekijken
  Vergaderarrangement

  Vergaderarrangement

  All-in vanaf € 75,00 Bekijken