Subtropisch zwemparadijs

Uitgeroepen tot 'Beste Uitje van NL'! Zwemmen wordt een spannende expeditie in deze tropische jungle. Ontdek onder een hemel vol sterren de klaterende watervallen, sauna, stoombad, whirlpools, zonnehemels en kinderbad met jungledieren. Natuurlijk is er koffie, thee, fris, ijs en fruit. Apart bij het zwembad is de wellness met fijne relax faciliteiten.

Subtropisch zwemparadijs

Het prachtige subtropisch zwemparadijs heeft veel faciliteiten, zoals een verkwikkende sauna, dampend stoombad, bruisende whirlpools en aangename zonnehemels. Voor de kleinste gasten is er een verwarmd kinderbad. Er zijn handige kinderboxen en een babyverschoonruimte. Koffie, thee, fris, ijs en fruit zijn inbegrepen. 

 • All-in vanaf € 16,50

Beste Uitje van Nederland!

Het subtropisch zwemparadijs is uitgeroepen tot 'Beste Uitje' van Nederland in de categorie 'indoor zwembaden'. In het winnende subtropisch zwemparadijs waant u zich in een ware jungle met allerlei luxe faciliteiten. Tijdens een bezoek zwemt u onder de prachtige sterrenhemel, voelt u de tropische regen, loopt u over de touwbrug en wordt u meegevoerd in de stroomversnelling. Voor de levensgenieters zijn er sauna’s, stoombaden, whirlpools en zonnehemels en een veilig en verwarmd kinderbad voor de kleintjes. Ideaal voor een heerlijk uitje!

Wellness

Gun uw lichaam en geest pure weldaad in de wellness, de vernieuwde aparte locatie bij het zwemparadijs, met vele relaxfaciliteiten zoals een sauna, stoombad, zwembad en behandelruimtes (badkleding verplicht). De ontspanningsbehandelingen kunt u vooraf of ter plaatse bij de zwembadreceptie reserveren en hiervoor geldt een toeslag. Geniet samen van een prettige wellness behandeling in de duo behandelruimte!

Eten en drinken

Tijdens uw verblijf in ons subtropisch zwemparadijs zijn koffie, thee, frisdranken,vers fruit en ijs bij de prijs inbegrepen.

Sauna en whirlpools

In het subtropisch zwemparadijs zijn diverse whirlpools en een recreatieve sauna, waar u in badkleding gebruikt van maakt. U kunt hier heerlijk ontspannen. Gezond voor lichaam en geest! Stress verdwijnt als sneeuw voor de zon!

Zonnehemels

U krijgt er een kleur van! Even lekker zonnen in het zwemparadijs. Voor een bezoekje aan de zonnebank betaalt u niets extra's tijdens uw zwembadbezoek. Voor de snelbruiner geldt een toeslag, informeer ter plaatse bij de zwembadreceptie.

Openingstijden

Dagelijks 09:00 tot 22:00 uur
31 december 09:00 tot 20:00 uur
1 januari 10:00 tot 22:00 uur

 Prijs per persoon

Volwassenen € 16,50
Volwassenen 55+ € 14,00
Kinderen 3 t/m 10 jaar €  8,25
Kinderen 0 t/m 2 jaar Gratis

Avondtarief na 18:00 uur

Volwassenen € 11,50
Volwassenen 55+ €  9,00
Kinderen 3 t/m 10 jaar €  5,75
Kinderen 0 t/m 2 jaar

Gratis

Veiligheid staat voorop

Kinderen t/m 10 jaar mogen uitsluitend onder begeleiding van een volwassene (in badkleding!) het subtropisch zwemparadijs betreden. Kinderen vanaf 11 jaar, mits in bezit van een zwemdiploma, mogen het zwemparadijs zonder begeleiding van een volwassene betreden.

* Hotel-, dag- en avondgasten hebben gratis entree tijdens het all-inclusive verblijf.

All-inclusive zwemmen en relaxen

Voor een bezoek aan het subtropisch zwemparadijs geldt een vastgestelde prijs per persoon. Hotelgasten hebben vrij toegang, evenals gasten met een dag- of avondarrangement.

De prijs is inclusief de volgende faciliteiten:

 • Subtropisch zwemparadijs
 • Recreatieve sauna
  (zonder buitenbad)
 • Stoombad
 • Verwarmd kinderbad 
 • Whirlpools
 • Zonnehemels
 • Koffie, thee en frisdranken
 • Vers fruit en ijs
 • Parkeren 

Award 'Beste Uitje' van Nederland! 

Preston Palace valt opnieuw in de prijzen! Het subtropisch zwemparadijs is in 2017 uitgeroepen tot 'Beste Uitje' van Nederland in de categorie 'indoor zwembaden'. 

Badkleding verplicht

In het subtropisch zwemparadijs bent u verplicht badkleding te dragen.  

Zwembandjes 

Veiligheid staat voorop. Daarom zijn zwembandjes verplicht bij kinderen die nog geen zwemdiploma hebben. Zwembandjes vergeten? Geen probleem. Bij de zwembadreceptie kunt u deze ter plaatse aanschaffen. 

Komt u regelmatig zwemmen?

Informeer bij de receptie naar de voordelige kortingskaarten. Deze zijn te koop bij de zwembadreceptie en zijn mogelijk voor een half jaar of voor een jaar. Met deze kaart ontvangt u bij ieder bezoek 50% korting! 

Wellness

De wellness is voorzien van alle gemakken zoals een stoombad, duo behandelruimte, whirlpools, sauna en veel meer. De wellness is kleinschalig van opzet, beslist niet massaal, en is de perfecte locatie om te ontstressen. Geniet van de rustgevende intieme sfeer in combinatie met een weldadige behandeling. 

Ontspanningsbehandelingen

In 2018 bieden wij u nieuwe ontspanningsbehandelingen en complete arrangementen. In de sfeervolle duo behandelkamer kunt u samen genieten van een behandeling. Ideaal voor een vriendinnendag, moeder-dochterdag of een welverdiende relaxdag met uw partner. U ondergaat alle sessies bij de wellness in badkleding en voor alle behandelingen geldt een extra toeslag. Wij bieden aangename behandelingen zoals Rhassoul, Zithammam, Body Wrap Relax of diverse ontspanningsmassages. Alle wellness behandelingen kunt u vooraf telefonisch of ter plaatse reserveren bij de zwembadreceptie. De ontspanningsbehandelingen vinden plaats in de besloten wellnessruimte bij het zwemparadijs. Uitsluitend in combinatie met een wellnessarrangement mag u gebruikmaken van deze aparte wellness ruimte. 

 
 

Bijpassende activiteiten

Titel Prijs
McDonalds zwemfeestje

McDonalds zwemfeestje

All-in vanaf € 11,50 Bekijken
Zwemparadijs en familierestaurant de Piri Piri

Zwemparadijs en familierestaurant de Piri Piri

All-in vanaf € 32,50 Bekijken
Zwemparadijs en Indoor-kermis

Zwemparadijs en Indoor-kermis

All-in vanaf € 19,50 Bekijken
Duo Wellness arrangement

Duo Wellness arrangement

All-in vanaf € 49,50 Bekijken
After work wellness arrangement

After work wellness arrangement

All-in vanaf € 39,50 Bekijken
Relax ochtend arrangement

Relax ochtend arrangement

All-in vanaf € 19,50 Bekijken
Vroege vogel arrangement

Vroege vogel arrangement

All-in vanaf € 32,50 Bekijken
Wellness dagarrangement

Wellness dagarrangement

All-in vanaf € 49,50 Bekijken