Zwemparadijs

Zwemmen wordt een ware belevenis in de subtropische jungle van Preston Palace. Het mooie zwembad heeft veel faciliteiten onder de weergaloze sterrenhemel en is verkozen tot het beste zwembad van Overijssel én behoort tot de Top 3 van Nederland. Ontdek het hier!

Subtropisch zwemparadijs

Het prachtige subtropisch zwem- en saunaparadijs heeft veel faciliteiten, zoals een sauna, stoombad, whirlpools en zonnehemels. Voor de kleinste gasten is er een verwarmd kinderbad. Er zijn handige kinderboxen en een babyverschoonruimte.

 • All-in vanaf € 16,50

Sauna en whirlpools

In het subtropisch zwemparadijs zijn divere whirlpools en een recreatieve sauna, waar u in badkleding gebruikt van maakt. U kunt hier heerlijk ontspannen. Stress verdwijnt als sneeuw voor de zon!  

Aquafit

Aquafit is een sportieve manier van bewegen in het water. Deze activiteit is geschikt voor jong en oud. Aquafit wordt gegeven op: Maandagavond om 20.00 uur, donderdagochtend om 11.00 uur en zaterdagochtend om 11.00 uur (bij voldoende deelname).     

Zonnehemels

U krijgt er een kleur van! Even lekker zonnen in het zwemparadijs. Voor een bezoekje aan de zonnebank betaalt u niets extra's tijdens uw zwembadbezoek. Voor de snelbruiner geldt een toeslag, informeer ter plaatse bij de zwembadreceptie.

Ontspanningsbehandelingen

Kom tot uzelf met een heerlijke ontspanningsbehandeling. Ervaar en beleef de ontspannende rituelen zoals Rhassoul, Zithammam of ontspanningsmassages. Elke dag pure weldaad voor lichaam en geest. U ondergaat alle sessies in badkleding. Voor deze behandelingen geldt een bijbetaling. Reserveren is noodzakelijk. Dit kan ter plaatse bij de zwembadreceptie.    

Eten en drinken

Tijdens uw verblijf in ons subtropisch zwemparadijs zijn koffie, thee, frisdranken,vers fruit en ijs bij de prijs inbegrepen.

Openingstijden

Dagelijks 09.00 tot 22.00 uur
31 december 09.00 tot 20.00 uur
1 januari 10.00 tot 22.00 uur

 

Prijs per persoon

Volwassenen € 16,50
Volwassenen 50+ € 14,00
Kinderen 3 t/m 10 jaar €  8,25
Kinderen 0 t/m 2 jaar Gratis

Avondtarief na 18:00 uur

Volwassenen € 11,50
Volwassenen 50+ €  9,00
Kinderen 3 t/m 10 jaar €  5,75
Kinderen 0 t/m 2 jaar Gratis

Veiligheid staat voorop

Kinderen t/m 10 jaar mogen uitsluitend onder begeleiding van een volwassene (in badkleding!) het zwemparadijs betreden. Kinderen vanaf 11 jaar, mits in bezit van een zwemdiploma, mogen het zwemparadijs zonder begeleiding van een volwassene betreden.

All-inclusive zwemmen en relaxen

Voor een bezoek aan het zwemparadijs geldt een vastgestelde prijs per persoon. Hotelgasten hebben vrij toegang, evenals gasten met een dag- of avondarrangement.

De prijs is inclusief de volgende faciliteiten:

 • Subtropisch zwemparadijs
 • Recreatieve sauna
  (zonder buitenbad)
 • Stoombad
 • Whirlpools
 • Zonnehemels
 • Koffie, thee en frisdranken
 • Vers fruit en ijs
 • Parkeren


 

 

Badkleding verplicht

U dient bij het betreden van het subtropisch zwem- en saunaparadijs badkleding te dragen. Dit in verband met hygiëne en uw veiligheid.

Zwembandjes

Zwembandjes zijn verplicht bij kinderen die nog geen zwemdiploma hebben. Dit in verband met veiligheid.

Komt u regelmatig zwemmen?

Informeer bij de receptie naar de voordelige kortingskaarten. Deze zijn te koop bij de zwembadreceptie en zijn mogelijk voor een half jaar of voor een jaar. Met deze kaart ontvangt u bij ieder bezoek 50% korting! 

Wellness (=naaktrecreatie) gesloten

Het wellnesscentrum (zonder badkleding), de aparte ruimte in het zwemparadijs met o.a. sauna, dompelbad, behandelingen en een afkoeltuin, is per 1 december 2013 gesloten.

Ontspanningsbehandelingen in badkleding blijven bestaan

De ontspanningsbehandelingen blijven wel bestaan. U ondergaat alle sessies in badkleding. Wij bieden tegen betaling diverse behandelingen zoals Rhassoul, Zithammam of ontspanningsmassages. Elke dag pure weldaad voor lichaam en geest. Vooraf reserveren en betalen is noodzakelijk. Dit kan ter plaatse bij de zwembadreceptie.

Bijpassende arrangementen

Titel Prijs
McDonald's Zwemfeestje

McDonald's Zwemfeestje

All-in vanaf € 11,50 Bekijken
Wellness dagarrangement

Wellness dagarrangement

All-in vanaf € 49,50 Bekijken
Zwemparadijs en indoor-kermis

Zwemparadijs en indoor-kermis

All-in vanaf € 19,50 Bekijken
Zwemparadijs en Kiprestaurant de Piri Piri

Zwemparadijs en Kiprestaurant de Piri Piri

All-in vanaf € 32,50 Bekijken
Dagje uit maandag t/m zaterdag

Dagje uit maandag t/m zaterdag

All-in vanaf € 39,50 Bekijken
Dagje uit zondag

Dagje uit zondag

All-in vanaf € 42,50 Bekijken