Zwemparadijs

Zwemmen wordt een ware belevenis in de subtropische jungle van Preston Palace. Het mooie zwembad heeft veel faciliteiten onder de weergaloze sterrenhemel en is verkozen tot het beste zwembad van Overijssel én behoort tot de Top 3 van Nederland. Ontdek het hier!

Subtropisch zwemparadijs

Het prachtige subtropisch zwem- en saunaparadijs heeft veel faciliteiten, zoals een sauna, stoombad, whirlpools en zonnehemels. Voor de kleinste gasten is er een verwarmd kinderbad. Er zijn handige kinderboxen en een babyverschoonruimte.

 • All-in vanaf € 16,50

Sauna en whirlpools

In het subtropisch zwemparadijs zijn divere whirlpools en een recreatieve sauna, waar u in badkleding gebruikt van maakt. U kunt hier heerlijk ontspannen. Stress verdwijnt als sneeuw voor de zon!  

Aquafit

Aquafit is een sportieve manier van bewegen in het water. Deze activiteit is geschikt voor jong en oud. Aquafit wordt gegeven op: Maandagavond om 20.00 uur, donderdagochtend om 11.00 uur en zaterdagochtend om 11.00 uur (bij voldoende deelname).     

Zonnehemels

U krijgt er een kleur van! Even lekker zonnen in het zwemparadijs. Voor een bezoekje aan de zonnebank betaalt u niets extra's tijdens uw zwembadbezoek. Voor de snelbruiner geldt een toeslag, informeer ter plaatse bij de zwembadreceptie.

Ontspanningsbehandelingen

In verband met verbouwingswerkzaamheden (o.a. nieuwe behandelruimtes) is de Wellness gesloten tot eind september. Er zijn in deze periode geen ontspanningsbehandelingen mogelijk. Daarna is het weer mogelijk om uzelf pure weldaad te gunnen voor uw lichaam én uw geest. Kom tot uzelf met een heerlijke ontspanningsbehandeling. Ervaar en beleef de ontspannende rituelen zoals Rhassoul, Zithammam of ontspanningsmassages. U ondergaat alle sessies in badkleding. Voor deze behandelingen geldt een bijbetaling. Reserveren is noodzakelijk. Dit kan ter plaatse bij de zwembadreceptie.    

Eten en drinken

Tijdens uw verblijf in ons subtropisch zwemparadijs zijn koffie, thee, frisdranken,vers fruit en ijs bij de prijs inbegrepen.

Openingstijden

Dagelijks 09.00 tot 22.00 uur
31 december 09.00 tot 20.00 uur
1 januari 10.00 tot 22.00 uur

 

Prijs per persoon

Volwassenen € 16,50
Volwassenen 50+ € 14,00
Kinderen 3 t/m 10 jaar €  8,25
Kinderen 0 t/m 2 jaar Gratis

Avondtarief na 18:00 uur

Volwassenen € 11,50
Volwassenen 50+ €  9,00
Kinderen 3 t/m 10 jaar €  5,75
Kinderen 0 t/m 2 jaar Gratis

Veiligheid staat voorop

Kinderen t/m 10 jaar mogen uitsluitend onder begeleiding van een volwassene (in badkleding!) het zwemparadijs betreden. Kinderen vanaf 11 jaar, mits in bezit van een zwemdiploma, mogen het zwemparadijs zonder begeleiding van een volwassene betreden.

All-inclusive zwemmen en relaxen

Voor een bezoek aan het zwemparadijs geldt een vastgestelde prijs per persoon. Hotelgasten hebben vrij toegang, evenals gasten met een dag- of avondarrangement.

De prijs is inclusief de volgende faciliteiten:

 • Subtropisch zwemparadijs
 • Recreatieve sauna
  (zonder buitenbad)
 • Stoombad
 • Whirlpools
 • Zonnehemels
 • Koffie, thee en frisdranken
 • Vers fruit en ijs
 • Parkeren


 

 

Verbouwing zwemparadijs en Wellness

In week 33 zijn de verbouwingswerkzaamheden gestart bij het zwemparadijs en de Wellness. Er komt o.a. een nieuwe zwembadreceptie, een nieuwe hal, nieuwe douches en bij de Wellness worden prachtige behandelruimtes gemaakt. Deze werkzaamheden staan gepland tot eind september.

Wellness gesloten tot eind september

Tijdens deze periode kunt u wel gebruikmaken van het zwemparadijs, de Wellness is echter gesloten en er worden geen ontspanningsbehandelingen gegeven. Wij vragen uw begrip voor deze noodzakelijke verbouwingswerkzaamheden en kijken samen met u uit naar een prachtig eindresultaat. Ondertussen stellen wij alles in werking om de eventuele overlast tot een minimum te beperken.

Badkleding verplicht

U dient bij het betreden van het subtropisch zwem- en saunaparadijs badkleding te dragen. Dit in verband met hygiëne en uw veiligheid.

Zwembandjes

Zwembandjes zijn verplicht bij kinderen die nog geen zwemdiploma hebben. Dit in verband met veiligheid.

Komt u regelmatig zwemmen?

Informeer bij de receptie naar de voordelige kortingskaarten. Deze zijn te koop bij de zwembadreceptie en zijn mogelijk voor een half jaar of voor een jaar. Met deze kaart ontvangt u bij ieder bezoek 50% korting! 

Ontspanningsbehandelingen in badkleding 

U ondergaat alle sessies bij de Wellness in badkleding. Wij bieden tegen betaling diverse behandelingen zoals Rhassoul, Zithammam of ontspanningsmassages. Elke dag pure weldaad voor lichaam en geest. Vooraf reserveren en betalen is noodzakelijk. Dit kan ter plaatse bij de zwembadreceptie. In verband met verbouwingswerkzaamheden is de Wellness tot eind september gesloten.

Bijpassende arrangementen

Titel Prijs
McDonald's Zwemfeestje

McDonald's Zwemfeestje

All-in vanaf € 11,50 Bekijken
Zwemparadijs en indoor-kermis

Zwemparadijs en indoor-kermis

All-in vanaf € 19,50 Bekijken
Zwemparadijs en Kiprestaurant de Piri Piri

Zwemparadijs en Kiprestaurant de Piri Piri

All-in vanaf € 32,50 Bekijken
Dagje uit maandag t/m zaterdag

Dagje uit maandag t/m zaterdag

All-in vanaf € 39,50 Bekijken
Dagje uit zondag

Dagje uit zondag

All-in vanaf € 42,50 Bekijken