Hier tref je een overzicht van de meest gestelde vragen. Is jouw vraag hiermee niet beantwoord? Stuur dan een e-mail naar info@prestonpalace.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

Preston Palace App

Wat houdt de Preston Palace App in?

In de Preston Palace App ontdek je alle activiteiten, openingstijden en belangrijke informatie over jouw verblijf in Preston Palace. 

Je reserveert vooraf het diner in hotelrestaurant Ribbleton, San Remo, Silverado Bistro, Midtown of Pizza van Enzo. Dit is mogelijk vanaf een week voor aankomst. Ga je voor het uitgebreide buffet of kies je à la carte? Reserveer jouw dinerwens met datum, tijdstip en aantal personen in de App. Het diner is de enige activiteit die nog gereserveerd moet worden. 

Regel eenvoudig jouw diner in de Preston Palace App!

Wanneer kan ik het diner reserveren?

Het plannen van het diner is mogelijk vanaf een week voor aankomst. Ook kun je voor aankomst alvast een kijkje nemen in de Preston Palace App en vind je allerlei handige informatie omtrent jouw all-inclusive verblijf. 

Kom je er even niet uit of heb je geen mogelijkheid om het diner zelf via de Preston Palace App te reserveren? Meld je dan bij de hotelreceptie en daar helpen onze collega's je graag verder! 

Moet je reserveren voor de faciliteiten?

Je hoeft alleen voor het diner te reserveren via de Preston Palace App. Dit is mogelijk vanaf een week voor aankomst. Het ontbijt, de lunch en de overige faciliteiten zijn open zones en hoeven niet gereserveerd te worden.

Hotel

Als ik om 11:00 uur uitcheck, mag ik dan nog de hele dag gebruikmaken van alle faciliteiten?

Een hotelarrangement eindigt om 11:00 uur. Je kunt dan geen gebruik meer maken van de faciliteiten. Wel bieden wij de mogelijkheid om jouw hotelarrangement tegen een voordelige prijs te verlengen.

Een verlenging tot 14:00 uur kost € 22,50 per persoon, inclusief lunch.
Een verlenging tot 19:00 uur kost € 50,- per persoon, inclusief lunch (vanaf 14:00 snacks in het uitgaanscentrum en inclusief diner).
De hotelkamer is uiterlijk tot 11:00 uur beschikbaar.  Je mag je bagage stallen in een onbewaakte ruimte.

Vanaf 15:00 uur kan ik inchecken voor de hotelkamer. Mag ik al vroeger gebruikmaken van de faciliteiten?

Een hotelarrangement begint om 15:00 uur. Tegen bijbetaling van € 22,50 per persoon, kun je vanaf 12:00 uur van de faciliteiten gebruikmaken. Voor die prijs trakteren wij jou ook op een heerlijke lunch. De hotelkamer is vanaf 15:00 uur beschikbaar.

Een hotelarrangement is all-inclusive, maar wat is allemaal bij de prijs inbegrepen?

Tijdens een verblijf is het onderstaande bij de prijs inbegrepen:

Accommodatie naar keuze (inclusief gratis draadloos internet). Je verblijft op een Classic of Royal kamer. Je kunt ook kiezen voor een van onze luxe Suites.

 • Eten en drinken (zowel binnen-, als buitenlands gedestilleerde dranken) is inclusief tijdens je verblijf,
 • Spelfaciliteiten, zoals Midgetgolfen, bowlen, American Pool en meer,
 • Toegang tot de indoor kermis,
 • Toegang tot de bioscoop,
 • Toegang tot het subtropisch zwemparadijs met whirlpools en zonnehemels,
 • Spelotheek voor kinderen t/m 7 jaar,
 • Elke avond entertainment,
 • Animatie,
 • Parkeren.

Een hotelarrangement begint op de aankomstdag om 15:00 uur en eindigt op de vertrekdag om 11:00 uur.
Tegen bijbetaling kun je vroeger aankomen (voor 15:00 uur) of langer verblijven (na 11:00 uur).
Tijdens deze vervroeging of verlenging maak je gebruik van de faciliteiten in ons uitgaanscentrum (met uitzondering van jouw hotelkamer).

Hotelkamer

Zijn er ook grotere kamers voor vier of zes personen?

Preston Palace heeft naast tweepersoonskamers ook drie, vier, vijf of zes persoons kamers.

De drie- en vierpersoons kamers bestaan uit een 2-persoonsbed en een stapelbed. Deze vier persoons kamers kunnen door drie of vier personen worden bezet.

De zespersoons kamer heeft een 2-persoonsbed en twee stapelbedden. Deze zes persoons kamers kunnen door vijf of zes personen worden bezet.

Zijn er kluisjes?

Op alle hotelkamers zijn kluisjes aanwezig. Hier kun je kosteloos gebruik van maken. 

Zijn er handdoeken op de hotelkamer?

Op de luxe Suite zijn handdoeken én badjassen aanwezig. Op de Royal, de Classic comfort en Classic hotelkamer zijn handdoeken aanwezig.
Deze worden dagelijks vervangen. 

Wil je een extra handdoek huren? Dat kan voor € 1,50 per handdoek per dag. Badjassen zijn ter plaatse te koop bij de hotelreceptie. Je kunt ze aanschaffen voor € 40,00 per stuk. Uiteraard mag je ook je eigen badjas meenemen en gebruiken.

Is er een föhn op de hotelkamer?

Op alle hotelkamers is een föhn aanwezig. 

Zijn er kamers met airconditioning?

Wij zijn volop bezig met de verduurzaming van ons resort. Inmiddels zijn alle hotelkamers voorzien van airconditioning.

Zijn er ook mindervalide hotelkamers?

Preston Palace beschikt over 8 mindervalide kamers (type Classic). Er zijn 2-persoons en 4-persoons mindervalide kamers. In deze kamers zijn brede deuren (95cm) geplaatst zodat je makkelijk met een rolstoel naar binnen kunt. De douche is ruim en drempelloos. Het toilet beschikt over steunbeugels. Langs de douchewand is een steunstang aanwezig en er staat een douchestoel. De wastafel is verlaagd zodat je er met een rolstoel bij kunt en de spiegel is kantelbaar. Het licht gaat automatisch aan en uit. De 2-persoonsbedden zijn 60 cm hoog. Eventuele hulpstukken kun je via de thuiszorg bestellen. Bij reservering dien je aan te geven dat je gebruik wil maken van een mindervalide kamer. Een mindervalide hotelkamer is uitsluitend telefonisch te reserveren via 0546-542121. Wij hebben 2-persoonskamers (voorzien van boxspring) en 4-persoons (voorzien van boxspring en stapelbed) mindervalide hotelkamers. Op welke hotelkamer je wordt ingedeeld is afhankelijk van de beschikbaarheid.

Preston Palace is rolstoelvriendelijk, het gehele gebouw is vrijwel drempelvrij. Er zijn mindervalide toiletten aanwezig in zowel het uitgaanscentrum als in het zwemparadijs.

Heeft Preston Palace ook luxe hotelkamers?

Preston Palace beschikt over diverse type hotelkamers. Ga je voor comfortabel, royaal of pure luxe? Wordt het de Classic of Royal hotelkamer of boek je de romantische Suite?

Classic hotelkamer
De Classic kamers zijn sfeervol en modern ingericht en bieden alles voor een prettig verblijf. De kamer is voorzien van boxsprings, airconditioning, bureau, kluisje, stortdouche, toilet, föhn, 32 inch flatscreen televisie, gratis wifi en heeft een pvc vloer.

Classic hotelkamer met balkon
Deze Classic hotelkamer is voorzien van een moderne inrichting met privé balkon. Hier kom je zowel binnen als buiten tot rust. Deze hotelkamer is voorzien van een boxspring, airconditioning, bureau, kluisje, stortdouche, toilet, föhn, 32 inch flatscreen televisie, gratis wifi, pvc vloer en een balkon. 

Classic comfort hotelkamer
De Classic comfort hotelkamers zijn gerenoveerd en sfeervol en comfortabel ingericht. Ze bieden alles voor een prettig verblijf.  De kamer is voorzien van boxsprings, 2-persoons topper, airconditioning, een gezellig zitje, kluisje, stortdouche, toilet, föhn, 32 inch flatscreen televisie, gratis wifi en heeft een pvc vloer.

Classic comfort met balkon
De Classic comfort hotelkamers met privé balkon zijn gerenoveerd en sfeervol en comfortabel ingericht. Hier kom je zowel binnen als buiten tot rust. De kamer is voorzien van boxsprings, 2-persoons topper, airconditioning, kluisje, stortdouche, toilet, föhn, 32 inch flatscreen televisie, gratis wifi en heeft een pvc vloer.

Royal hotelkamer
Echt genieten doe je in onze Royal kamers. Deze kamers hebben een sfeervolle uitstraling en bieden meer ruimte en comfort. De kamer is voorzien van boxsprings, airconditioning, een gezellig zitje, bureau, kluisje, stortdouche, toilet, föhn, 47 inch flatscreen televisie, minibar (leeg), gratis wifi en heeft een pvc vloer.

Royal hotelkamer met balkon
De Royal hotelkamers met balkon bieden je buitengewoon veel ruimte en comfort. Een aanrader voor echte levensgenieters! Dit kamertype is voorzien van een boxspring, airconditioning, gezellig zitje, bureau, kluisje, stortdouche, toilet, föhn, 47 inch flatscreen televisie, minibar (leeg), gratis wifi, pvc vloer en een balkon.

Suite
Deze prachtige Suite biedt je luxe, ruimte en optimaal comfort. Uiteraard tref je hier een KingSize bed, ervaar je pure wellness in de luxe badkamer met stortdouche en bubbelbad/whirlpool met jetstreams, toilet, dubbele wastafel en föhn. Tevens beschikt deze royale hotelkamer over een bureau, airconditioning, een gezellig zitje, 55 inch flatscreen televisie, goed gevulde minibar, koffiemachine, kluisje en gratis wifi.

Kunnen wij bij onze boeking een bepaalde voorkeur aangeven voor de ligging van de hotelkamer?

Wij proberen onze gasten zo veel mogelijk bij elkaar in te delen, maar kunnen dit niet garanderen. Het kameraanbod is in de loop van de tijd flink vernieuwd qua inrichting, indeling en type hotelkamers. Preston Palace heeft 318 kamers in diverse types en groottes verspreid over maar liefst 10 vleugels. Hierdoor is het helaas onmogelijk om aan alle wensen van onze gasten te voldoen. Uiteraard houden wij rekening met gasten die om medische redenen een bepaalde kamer wensen (zoals slecht ter been, invalide, rolstoelgebruiker, etc). Vanzelfsprekend brengen wij hiervoor geen kosten in rekening.

Essentie:
Heb je geen medische reden, maar is jouw wens, qua ligging van de hotelkamers, zo essentieel/van groot belang voor jouw gezelschap, dan is dit een “essentie”. Voorbeelden van een essentie zijn: ligging op een bepaalde etage, achterin of voorin de gang, achterzijde of voorzijde van het gebouw of dichtbij de lift. Wij behouden ons wel het recht om een essentie te weigeren indien wij niet kunnen garanderen dat de uitvoering te realiseren is. Houd er rekening mee dat een essentie kosten met zich meebrengt.
Kamers naast elkaar: € 6,95 per kamer.
Overige essenties: € 25,00 per reservering. Een essentie is mogelijk tot maximaal drie hotelkamers.

Mag je eten en drinken meenemen naar de hotelkamer?

Ja, dat mag tot 00:00 uur!

Heerlijk naborrelen op de kamer met een hapje en drankje is vanaf nu ook mogelijk op de hotelkamer. 
Haal je favoriete snacks af bij de Snackcounter of Midtown Takeaway en geniet van een ontspannen avond. Dat is optimaal genieten van het goede leven! 

Is het mogelijk om een badjas te huren?

Ja, dit is zeker mogelijk. Hiervoor wordt €2,50 per badjas in rekening gebracht. Ook geldt er een borg van €30,00 per badjas.

Ontdek onze kamers

In All-inclusive Family Resort Preston Palace kun je kiezen uit verschillende type hotelkamers. Wordt het de Classic of Royal hotelkamer of boek je de romantische Suite? Alle hotelkamers zijn sfeervol ingericht. Er zijn één-, twee-, drie-, vier-, vijf en zelfs zes-persoonskamers! 

Faciliteiten

Welke faciliteiten zijn er voor kinderen?

Voor onze kleinste gasten komen dromen uit in Preston Palace. 

Ons vrolijke animatieteam is er voor de hele familie met leuke activiteiten zoals puzzelen, knutselen, een swingende kinderdisco of een spannende bingo. Wekelijks wordt een passend animatieprogramma geboden, deze kun je terugvinden in de Preston Palace App of je kunt je laten informeren bij de hotelreceptie of Spelotheek. 

Lekker spelen, glijden, klimmen en klauteren kan in de Spelotheek. Hier is een super springkussen, een royale klim- en klauterruimte, leuke vloer- en wandspellen, wipkipjes, een blokkenhuis, een animatie/knutselruimte en een buitenterras. Hier beleven kinderen t/m 7 jaar super veel pret!

Ook de spelfaciliteiten als bowlen en midgetgolf mag je niet missen tijdens het verblijf. Gooi een strike in een oude mijngang en laat de bowlingballen terugkomen in een mijnkar; dat is bowlen in Preston Palace! Ga je liever midgetgolfen? Het midgetgolf parcours is omgebouwd tot een Twents landschap en de stick is uitgerust met een oer-Hollands klompje. Wat een belevenis!

Plons lekker in het subtropisch zwemparadijs, zwem onder de sterrenhemel, dans onder de regen en waan je door de tropische jungle. Kinderen t/m 10 jaar mogen uitsluitend onder begeleiding van een volwassene (in badkleding!) het subtropisch zwemparadijs betreden en zwembandjes zijn verplicht bij kinderen die nog geen zwemdiploma hebben.

Ook onze kleinste gasten beleven grote pret in de spectaculaire indoor kermis; van de Tea Cups tot aan de Jumping Star. Personen onder de 11 jaar hebben uitsluitend toegang onder begeleiding van een volwassene (18+). 

Of pak samen een filmpje in onze huisbioscoop. Er is dagelijks speciaal voor kinderen overdag een afwisselend filmprogramma met de leukste familiefilms. 

Lees meer informatie op onze kids pagina.

Kunnen we bij Preston Palace een dagje komen zwemmen?

Ja, zeker! Preston Palace is geopend voor dag- en/of avondbezoek aan subtropisch zwemparadijs Riviera van 9.00 tot 22.00 uur!  

Heeft het subtropisch zwemparadijs een glijbaan?

Ja, zeker! Op maandag 20 juni 2022 is de nieuwe waterattractie van Preston Palace genaamd Monkey Rush officieel geopend. 

Moet ik extra handdoeken meenemen voor het subtropisch zwemparadijs?

Het is aan te raden om een extra handdoek/badlaken mee te nemen voor een bezoek aan het zwemparadijs.

Hoe laat sluit Preston Palace?

De laatste ronde is om 00:45 uur. Preston Palace sluit om 01:00 uur. Besluit je hierna nog gebruik te maken van uitgaanscentra in de regio? In dat geval ben je, in verband met de nachtrust van onze overige hotelgasten, weer welkom bij Preston Palace vanaf 08:00 uur.

Kan ik een bowlingbaan of een bioscoopkaartje vooraf reserveren?

De bowlingbanen en de bioscoop hoeven niet gereserveerd te worden, dit gaat op basis van beschikbaarheid.

riviera-streamer-mobile-3

Verrassend veel faciliteiten!

Onbeperkt genieten van het luxe All-in concept en verrassend veel faciliteiten! Zwembad, kermis, bowlen, eten & drinken midgetgolf, animatie, spelotheek. Altijd All-in! Boek nu de beste acties met de allerlaagste prijsgarantie!

Reserveren

Is het ook mogelijk om alleen logies te boeken?

Preston Palace heeft een all-inclusive formule. Hierdoor is het niet mogelijk om alleen logies te reserveren.

Ik wil graag online reserveren, maar ik heb geen geldige creditcard of Ideal mogelijkheid. Is contant betalen bij aankomst een mogelijkheid?

Betalen bij aankomst is niet mogelijk. Wij vragen altijd een vooruitbetaling.

Je dient aan het einde van een online reservering altijd direct de betaling te voldoen met een geldige creditcard of via Ideal. Afhankelijk van de periode tot aan de aankomstdatum kan betaling eventueel ook in termijnen bij een hotelovernachting.

Je kunt eventueel vrienden/kennissen raadplegen die wel in het bezit zijn van een geldige creditcard of Ideal om jouw online reservering snel en gemakkelijk af te ronden.

De betalingsvoorwaarden zijn als volgt:
Je boekt telefonisch, via chat of mail (€11,50 reserveringskosten voor hotelovernachtingen):
Hotelovernachting

 • 0-10 dagen: direct 100% betalen.
 • 11-42 dagen: 10 dagen voor aankomst 100% betalen.
 • 43 dagen of later: 25% binnen 8 dagen en de overige 75% vier weken voor aankomst betalen.

Dag of avond uit

 • 0-10 dagen: direct 100% betalen.
 • 11 dagen of later: 10 dagen voor aankomst 100% betalen.

Je boekt via de website (geen reserveringskosten):
Hotelovernachting

 • 0-42 dagen: direct 100% betalen.
 • 43 dagen of later: Keuze uit 
  - 100% direct betalen of 
  - 25% direct betalen en de overige 75% vier weken voor aankomst betalen. (Dit kan alleen wanneer je voor gespreid betalen kiest en kost €9,90)

Dag of avond uit

 • Direct 100% betalen.
Ik wil een arrangement reserveren dat afwijkt van de standaard arrangementen. Is dit ook mogelijk?

In overleg zijn er vele mogelijkheden. Neem vrijblijvend contact op met de afdeling Reserveringen via 0546-542121 of via reserveringen@prestonpalace.nl.

Hoe weet ik of er hotelkamers beschikbaar zijn?

Op onze homepage en op de pagina's onder hotel vind je een prijstabel. 
Selecteer de gewenste aankomstdatum, vertrekdatum en aantal personen.
Vervolgens wordt de beschikbare prijs getoond, en daarnaast ook voor enkele dagen rondom jouw gewenste aankomstdatum om te vergelijken.
Wil je dit definitief reserveren? Klik dan op 'Boek' en je doorloopt vervolgens het boekingsproces, waar je ook de beschikbaarheid van de kamertypes tegenkomt om het verblijf definitief te reserveren.

Het kan voorkomen dat jouw voorkeur niet beschikbaar is op onze website. Wij raden je aan om telefonisch contact op te nemen met de afdeling Reserveringen via tel: 0546-542121 voor meer informatie. Ook voor overige vragen over de beschikbaarheid van kamers kun je hier terecht.

Kan ik een annuleringsverzekering afsluiten?

Je kunt tot een week na reservering nog een annuleringsverzekering afsluiten. De kosten van een annuleringsverzekering zijn 4,85% van het totaalbedrag plus € 5,- administratiekosten.

Bekijk hier de voorwaarden van de annuleringsverzekering. 

Wat is de minimumleeftijd voor een verblijf in Preston Palace?

De minimumleeftijd voor een verblijf in Preston Palace is 18 jaar. De hoofdboeker (degene die de boeking maakt) moet minimaal 18 jaar zijn. De gasten die hij/zij meeneemt mogen dan wél minderjarig zijn.

Kan ik bij Preston Palace een rolstoel reserveren?

Wanneer je bij ons te gast bent kan dat. Dat is wel zo handig!

Wij vragen je vriendelijk dit voor aankomst alvast te regelen, daar er een beperkt aantal rolstoelen beschikbaar is. De kosten hiervoor bedragen € 5,00 per rolstoel per dag met een borg van € 50,00 per rolstoel. Dit kun je vooraf telefonisch reserveren via de Afdeling Reserveringen via 0546-542121.

Wat zijn de betalingsvoorwaarden bij Preston Palace?

De betalingsvoorwaarden zijn als volgt:

Je boekt telefonisch, via chat of mail (€11,50 reserveringskosten voor hotelovernachtingen):
Hotelovernachting

 • Kom je binnen 0 tot 10 dagen aan: direct 100% betalen.
 • 11 - 42 dagen: 10 dagen voor aankomst 100% betalen.
 • Vanaf 43 dagen of later: 25% binnen 8 dagen en de overige 75% vier weken voor aankomst betalen.

Dag of avond uit

 • 0 - 10 dagen: direct 100% betalen.
 • 11 dagen of later: 10 dagen voor aankomst 100% betalen.
   

Je boekt via de website (geen reserveringskosten):
Hotelovernachting

 • Kom je binnen 0-42 dagen aan: direct 100% betalen.
 • Bij 43 dagen of later heb je de keuze uit:
  - 100% direct betalen of
  - 25% direct betalen en de overige 75% dien je vier weken voor aankomst te betalen. (Dit kan alleen wanneer je voor gespreid betalen kiest en kost €9,90)

Dag of avond uit
Direct 100% betalen

Is het mogelijk om extra's ter plaatse bij te boeken?

Ja, dit is mogelijk. Wanneer je extra's wenst bij te boeken, kun je dit doen bij de hotelreceptie. 

Zo kun je bijvoorbeeld op de aankomstdag een vroege aankomst (12:00 uur aankomst) bijboeken of juist op de vertrekdag later vertrekken door middel van de verlenging tot 14:00 of 19:00 uur. 

Neem voor alle extra's die je kunt bijboeken hier een kijkje.

Wens je toch van tevoren een extra bij te boeken? Neem dan gerust contact op via 0546-542121, houd daarbij jouw boekingsnummer bij de hand.

Is betalen bij aankomst mogelijk?

Betalen bij aankomst is niet mogelijk. Wij vragen altijd een vooruitbetaling.

Je dient aan het einde van een online reservering altijd direct de betaling te voldoen met een geldige creditcard of via Ideal. Afhankelijk van de periode tot aan de aankomstdatum kan betaling eventueel ook in termijnen bij een hotelovernachting.

Je kunt eventueel vrienden/kennissen raadplegen die wel in het bezit zijn van een geldige creditcard of Ideal om jouw online reservering snel en gemakkelijk af te ronden.

De betalingsvoorwaarden zijn als volgt:
Je boekt telefonisch, via chat of mail (€11,50 reserveringskosten voor hotelovernachtingen):
Hotelovernachting

 • Kom je binnen 0 tot 10 dagen aan: direct 100% betalen.
 • 11 - 42 dagen: 10 dagen voor aankomst 100% betalen.
 • Vanaf 43 dagen of later: 25% binnen 8 dagen en de overige 75% vier weken voor aankomst betalen.

Dag of avond uit

 • 0 - 10 dagen: direct 100% betalen.
 • 11 dagen of later: 10 dagen voor aankomst 100% betalen.
   

Je boekt via de website (geen reserveringskosten):
Hotelovernachting

 • Kom je binnen 0-42 dagen aan: direct 100% betalen.
 • Bij 43 dagen of later heb je de keuze uit:
  - 100% direct betalen of
  - 25% direct betalen en de overige 75% dien je vier weken voor aankomst te betalen. (Dit kan alleen wanneer je voor gespreid betalen kiest en kost €9,90)

Dag of avond uit
Direct 100% betalen

Ik heb betaald met een creditcard, wanneer wordt het bedrag van mijn rekening afgeschreven?

Bij het afrekenen van uw boeking heeft u de keuze tussen VISA en Mastercard. Wanneer u heeft gekozen om te betalen met uw creditcard, dan wordt deze betaling geverifieerd. Vervolgens worden wij geïnformeerd dat de boeking is betaald. Het bedrag wordt dan direct afgeschreven en doorbelast. 

Prijzen

Zijn er nog acties, aanbiedingen of last minutes?

Alle actuele acties en last minutes worden getoond op de homepage en op de pagina's acties en last minutes. Deze aanbiedingen worden op zeer korte termijn uitgegeven en onze medewerkers kunnen vooruit niet zeggen of er een aanbieding komt voor een bepaalde periode.
Wij adviseren je onze website www.prestonpalace.nl veelvuldig te raadplegen, hier staan (indien aanwezig) alle aanbiedingen op vermeld. Zo blijf je altijd op de hoogte.

Tot welke leeftijd geldt de kinderkorting?

Kinderkorting hotel
Kinderen van 0 t/m 2 jaar betalen € 17,50 per nacht. Dat is inclusief het gebruik van babypakket en kinderbedje op de hotelkamer. Het babypakket bestaat uit een aankleedkussen, luier-emmer en een leuke verrassing voor de baby.

Kids van 3 t/m 17 jaar: 50% korting op het volwassen tarief bij alle hotelovernachtingen!
En geen online boekingskosten. Boek snel!

Kinderkorting uitgaanscentrum
Voor de dag- en avondarrangementen en voor het zwemparadijs en de indoor kermis zijn de kinderen t/m 2 jaar gratis. Kinderen in de leeftijd van 3 t/m 17 jaar ontvangen 50% korting bij dag- en avondarrangementen. 

Hanteert Preston Palace korting voor senioren?

Ben je 55 jaar of ouder? Dan krijg je tijdens bepaalde midweken korting op een hotelarrangement. Dit gaat buiten vakanties, feestdagen, weekenden, last-minutes en aanbiedingen om. Dan hanteert Preston Palace namelijk een transparante en aantrekkelijke prijs voor iedereen, ongeacht leeftijd! Zo krijgt elke gast, op elk moment van ons altijd de beste prijs aangeboden.

Altijd de laagste prijsgarantie bij Preston Palace. Wat wordt hiermee bedoeld?

Altijd de laagste prijsgarantie bij Preston Palace.

Dat wil zeggen dat je bij Preston Palace altijd het laagste tarief betaalt, in vergelijking met eventueel andere boekingssites die soms ook enkele arrangementen van Preston Palace aanbieden. Externe partijen hanteren immers commissie die aan jullie, de consument, worden doorberekend. Daarom is het verstandig om altijd rechtstreeks bij Preston Palace te reserveren. Onze tarieven kunnen overigens wel fluctueren, dat is afhankelijk van de vraag en het aanbod op dat moment.

Onze baby gaat mee op vakantie. Wat kost dat?

Preston Palace, je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen! De eerste keer op vakantie met je kindje is spannend en nieuw. Maar wees gerust: ook voor een jonge gezinnen vakantie is Preston Palace ideaal. 

Wat zijn de kosten voor baby's en kinderen?:
Baby's/kinderen van 0 t/m 2 jaar betalen € 17,50 per nacht. Dat is inclusief het gebruik van babypakket en kinderbedje op de hotelkamer. Het babypakket bestaat uit een aankleedkussen, luier-emmer en een leuke verrassing voor de baby.

Unieke kinderkortingsactie!
Kids van 3 t/m 17 jaar: 50% korting op het volwassen tarief voor alle hotelovernachtingen!
En geen online boekingskosten. Boek snel!

In het subtropisch zwemparadijs zijn handige boxen en een verwarmd kinderbad met glijbaan. In het hotelrestaurant zijn er diverse mogelijkheden om het babyhapje op te warmen en er zijn kinderstoelen. 

Wanneer wil je bij ons komen?

Exclusief toeristenbelasting.

Huisregels / voorwaarden

Wat is het rookbeleid in Preston Palace?

In verband met de uitspraak van de Hoge Raad, d.d. 27 september 2019, is Preston Palace verplicht haar rookbeleid aan te passen. Alleen buiten op de aangegeven plaatsen, cq diverse buitenterrassen, mag gerookt worden. 

Preston Palace is geheel rookvrij. Op de terrassen buiten op de aangegeven locaties mag gerookt worden. Het is niet toegestaan een supersmoker (of dergelijke vervanging voor sigaretten) te gebruiken binnen Preston Palace, behalve op de aangewezen (buiten) rookplekken. Roken op een hotelkamer resulteert in een boete van €100,00. Wanneer het brandalarm onklaar gemaakt wordt of geactiveerd wordt door roken (op de hotelkamer) volgt automatisch verwijdering.

Zijn huisdieren toegestaan?

Nee. Huisdieren zijn niet toegestaan in Preston Palace. Met uitzondering van assistentiehonden. Assistentiehonden zijn (sinds 14 juli 2016) wettelijk verplicht toegestaan in alle openbare ruimten. Ook bij Preston Palace, met uitzondering van het zwemwater in het zwemparadijs.

Hanteert Preston Palace kledingvoorschriften?

Ja, Preston Palace hanteert kledingvoorschriften. Gepaste kleding stellen wij zeer op prijs.

Respect voor jezelf en jouw medegasten
Uit eten blijft een bijzondere ervaring tijdens een all-inclusive verblijf in ons Family Resort. Door dit te benadrukken stellen wij gepaste kleding zeer op prijs. Wij en jouw medegasten waarderen het wanneer je de geldende kledingvoorschriften ook naleeft. Daarmee respecteer je de prettige uitgaansbeleving voor jezelf en die van jouw omgeving. 

Smaken verschillen
Wat betreft kleding en eten: smaken verschillen! Daarom is er een uitgebreid aanbod van restaurants met diverse gradaties van luxe. Welke kleding is waar nu wel of juist helemaal niet gepast? Wij leggen het aan je uit. 

Wat mag wel? Wat kan niet?
Voetbalshirts zijn niet toegestaan in de restaurants Ribbleton, San Remo, Black rock en Midtown. Tanktops/mouwloze shirts bij heren zijn niet wenselijk, maar met een goede reden per uitzondering toegestaan. In het luxe à la carte restaurant Silverado Bistro zijn voetbalshirts, hoofddeksels, sportkleding, badslippers en korte broeken niet toegestaan. 

Badkleding
Je mag in badkleding met daarover een (eigen) badjas of met een grote handdoek om het (boven)lichaam geslagen van de hotelkamer naar het subtropisch zwemparadijs (en vice versa). 

Geen sfeerbepalende verkleedpartijen
Voor wat betreft het gehele resort (zowel hotel als uitgaanscentrum) zijn voetbalshirts en verkleedpartijen niet toegestaan. Voor een gezelschap is het dragen van dezelfde kleding toegestaan, mits dit geen groepskenmerkende sfeerbepalende kleding betreft. 

Zijn er speciale regels voor het hotelrestaurant?

Uiteraard gelden de (huis)regels ook in ons hotelrestaurant.

Ter verduidelijking dan wel aanvulling van de huisregels die reeds bekend zijn, kunnen wij het erg waarderen wanneer onze gasten correct gekleed, gebruik maken van ons hotelrestaurant. Gelieve bijvoorbeeld geen sport tenues. Ook waarderen wij het zeer wanneer gasten niet meer gebruiken dan hetgeen ze daadwerkelijk wensen te nuttigen.

Wellicht ten overvloede, maar veiligheid staat uiteraard vaak aan de kern van onze (huis)regels. Zo is het bijvoorbeeld niet toegestaan om zelf tafels aan elkaar te schuiven. Dit hindert de effectiviteit van looppaden, kan daarmee frustraties bij overige gasten opleveren en mogelijk zelfs een gevaar zijn bij calamiteiten.

Bij onduidelijkheden, of voor specifieke wensen, kun je altijd terecht bij onze medewerkers. Zij vertellen je graag wat mogelijk is.

Zijn selfiesticks toegestaan bij Preston Palace?

Nee. Net als bijvoorbeeld vele festivals, pretparken, musea, concerten en evenementen, staat ook Preston Palace het bezit en gebruik van selfiesticks niet toe. Onzorgvuldig met dergelijke metalen stokken in het rond zwaaien kan hinderlijk zijn voor andere gasten en daarmee de sfeer negatief beïnvloeden. In onder meer de indoor kermis kan het zelfs groot gevaar opleveren wanneer een dergelijke selfiestick verstrikt raakt in de mechaniek van de attracties. Selfiesticks zijn dus niet toegestaan bij Preston Palace.

Hanteert Preston Palace huisregels?

Ja, Preston Palace hanteert huis- en gedragsregels.

De (huis)regels zijn hier vermeld en op deze website onder het kopje 'Over ons'. Online boekingen kunnen zelfs niet gemaakt worden indien niet akkoord wordt gegaan met de huisregels. Het stellen en vervolgens toepassen van deze huisregels zorgt mede voor een prettig verblijf van onze gewaardeerde gasten die wij dagelijks mogen ontvangen voor een aangenaam arrangement in Preston Palace.

Zijn hoverboards/segways/persoonlijke transporters toegestaan bij Preston Palace?

Nee. Hoverboards, segways en/of andere persoonlijke transporters zijn niet toegestaan bij Preston Palace. Het onzorgvuldig besturen en de snelheid van een dergelijk voertuig kan hinderlijk en gevaarlijk zijn voor andere gasten en daarmee de sfeer negatief beïnvloeden.

Overige vragen

Kan je naar Preston Palace zonder overnachting?

All-in Family Resort Preston Palace is geopend voor hotel-, dag- en avondgasten. Het is dus mogelijk om een dagje of avond (zonder hotelovernachting) naar Preston Palace te komen.

Is er fietsverhuur mogelijk en is er een fietsenstalling?

Bij de hotelreceptie van Preston Palace kun je dagelijks een (elektrische) fiets, kinderfiets of bakfiets huren. Dit kan uitsluitend in combinatie met een hotelverblijf. 

Vooraf reserveren is ook mogelijk door telefonisch contact op te nemen met de afdeling Reserveringen: 0546-542121. Het is belangrijk dat je de reservering voor 22:00 uur maakt op de dag voor de verhuurperiode. 

De hotelreceptie biedt tal van fiets- en wandelroutes aan, met Preston Palace als start- en eindpunt. Ideaal voor een avontuurlijke dag in de prachtige omgeving!

Op het terrein is een overdekte (onbewaakte) fietsenstalling. Hier kun je jouw fiets stallen tijdens het verblijf. Tevens zijn hier diverse oplaadpunten voor de elektrische fiets.

Is er extra vermaak voor de kinderen?

De spelotheek is dagelijks geopend, deze is geschikt voor kindjes tot en met 7 jaar. Hier kunnen kinderen ravotten op het springkussen en lekker spelen op de toestellen. Hier worden op bepaalde tijden patatjes en poffertjes bereid.

Tevens is de indoor kermis elke avond geopend, deze biedt faciliteiten voor kinderen vanaf ca. 9 jaar (afhankelijk van de lengte). Kinderen zonder begeleiding hebben vanaf 11 jaar toegang tot de indoor kermis (legitimatie verplicht).

Het vrolijke animatieteam is er speciaal voor de jongste gasten! Tijdens de vakantiearrangementen is er een uitgebreid programma zoals koekjes bakken, kinderdisco of een spannende speurtocht voor de kleintjes. Wie weet ontmoet je Preston of Alice de Beer... Wekelijks wordt een afwisselend programma afgestemd op het aantal gasten. Informeer bij aankomst naar het programma en de openingstijden.

Ik wil een Preston Palace cadeaubon bestellen. Hoe regel ik dit?

Je kunt een cadeaubon telefonisch aanvragen bij de afdeling Reserveringen via telefoonnummer 0546-542121 of een mail sturen naar reserveringen@prestonpalace.nl. Mail jouw complete gegevens (inclusief e-mail en telefoonnummer) en vermeld hierbij tevens de waarde van de gewenste cadeaubon (een bedrag in euro's).

Een cadeaubon kan ter waarde van een bepaald bedrag. De cadeaubon is een jaar geldig en de ontvanger kan zelf een reservering plaatsen. Het verzenden van de cadeaubon is gratis.

Geef een origineel cadeau, geef een arrangement van Preston Palace cadeau! Leuk om te geven, fantastisch om te krijgen!

Iemand in ons gezelschap heeft wat te vieren. Heb je een leuk idee om wat extra’s te doen?

Wil je iemand in het zonnetje zetten tijdens het verblijf of wil je jezelf trakteren op iets extra's? Hieronder volgt een overzicht van de verschillende mogelijkheden.

Versierservice. Wij versieren de hotelkamer van de jarige of jubilaris! Deze versierservice bestaat uit een slinger boven het bed, ballonnen met serpentines op het bed en een gepersonaliseerde felicitatiekaart (A3). De kosten hiervoor bedragen € 15,00 per kamer en kun je bij jouw online boeking toevoegen of aanvragen bij jouw telefonische boeking. Met één druk op de knop hangen wij de slingers voor je op.

Wellness. Kom volledig tot rust in Riviera Wellness. Tegen betaling ervaar je diverse massages en behandelingen. Bekijk hier de mogelijkheden en tarieven.

À la Carte dineren. Het eten in hotelrestaurant Ribbleton, San Remo, Midtown, Pizza van Enzo, Black Rock en de Snackcounter zijn inbegrepen tijdens jouw verblijf. Wil je nog meer variatie en van een à la carte diner genieten? Dan hebben wij de volgende mogelijkheid: Silverado Bistro! Voor een toeslag van € 17,50 p.p. geniet je hier van een 4-gangen menu. Drankjes zijn ook hierbij inbegrepen.

Romantisch pakket. Verras jouw geliefde! Boek een romantische verrassing met persoonlijke boodschap op jouw hotelkamer. Het romantisch pakket bestaat uit een roos op bed, heerlijke chocolade, gepersonaliseerde romantische kaart (A3) en champagne voor 2! De kosten bedragen € 29,95 per romantisch pakket/per kamer.

Een champagneontbijt. Voor € 15,00 per persoon (minimaal 2 personen) bezorgen wij een rijkelijk champagneontbijt op de kamer. Een heerlijk ontbijt met lekkere broodjes, beleg, eitjes, koffie, thee, jus d’orange en natuurlijk een fles champagne. Je geeft zelf aan op welk tijdstip je dit ontbijt wilt ontvangen. Als dat niet feestelijk wakker worden is!

Een fles champagne of wijn. Super feestelijk! Op verzoek plaatsen wij een fles champagne (75cl. € 95,00 of 37,5 cl. € 55,00), mousserende wijn (75cl. € 12,50) of rode of witte wijn (75cl. € 13,00) met glazen op de kamer.

Een taart bestellen. Voor € 2,50 per persoon (met een minimum aantal van 6 personen) kun je een taart met opschrift bestellen. Deze kun je met jouw gezelschap nuttigen in de koffiecorner of in het restaurant. 

Bloemen bestellen en laten bezorgen. Via jouw eigen Fleurop in de buurt of via www.fleurop.nl/DirectBestellen kun je bloemen bestellen. Je kunt ze laten bezorgen o.v.v. het reserveringsnummer en wij plaatsen de bloemen voor jou op de gewenste hotelkamer.

Het arrangement verlengen of vervroegen: Jouw hotelverblijf eindigt op de vertrekdag om 11:00 uur en dan kan je geen gebruik meer maken van de faciliteiten. Zou je dat wel willen? Wij bieden jou de mogelijkheid om jouw hotelarrangement na 11:00 uur tegen een voordelige prijs te verlengen.

Een verlenging tot 14:00 uur kost € 22,50 per persoon, inclusief lunch.
Een verlenging tot 19:00 uur kost € 50,- per persoon, inclusief lunch en diner. 
NB: De hotelkamer is bij een verlenging na 11:00 uur niet meer beschikbaar. Je mag jouw bagage stallen in een onbewaakte ruimte.

Tegen bijbetaling van € 22,50 per persoon, kun je vanaf 12:00 uur op de dag van aankomst van de faciliteiten gebruikmaken. Voor die prijs trakteren wij je ook op een heerlijke lunch. De hotelkamer is vanaf 15:00 uur beschikbaar.

Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig!
Wil je gebruik maken van de bovengenoemde mogelijkheden? Reserveer dan telefonisch bij de afdeling Reserveringen via 0546-542121. Ook voor meer informatie kun je hier terecht.

Wordt er bij het eten rekening gehouden met allergie, dieet of geloofsovertuiging?

Het eten in het hotelrestaurant en uitgaanscentrum is met zorg samengesteld. Wij weten veel van de ingrediënten en bereiding van de gerechten, echter kunnen wij je geen 100% garantie geven over de aan/afwezigheid van allergenen.

Geef daarom jouw dieetwensen (zoals bijvoorbeeld een glutenvrije-, gistvrije-, lactosevrije-, halal- of een vegetarische levensstijl) gelieve voorafgaand aan jouw verblijf door aan de afdeling Reserveringen via 0546-542121 of reserveringen@prestonpalace.nl bij het maken van de boeking.

Meld je, ten tijde van jouw verblijf, ook even bij de dienstdoende kok. Onze koks gaan direct met jouw speciale verzoek aan de slag en maken een smaakvolle maaltijd voor je.

Is er openbaar vervoer van het station in Almelo naar Preston Palace?

Vanaf centraal station Almelo kun je met de bus naar Preston Palace. Je neemt lijn 51 richting Hengelo. Je stapt uit bij de halte Violierstraat/Bornsestraat. Vanaf hier is het ongeveer 5 minuten lopen naar Preston Palace. Je kunt ook een (NS-Zone) taxi nemen. Deze staan voor de stationshal.

Is er een taxiservice?

Ja, wij bieden in samenwerking met TaxiKo een taxiservice aan voor onze bezoekers. De taxi is te boeken via: https://www.prestonpalace.nl/over-ons/taxiko

Is er voldoende parkeergelegenheid en is dit gratis?

Preston Palace beschikt over voldoende gratis parkeergelegenheid op eigen terrein.
Hier parkeren kost dus niets! Dit is inbegrepen bij het all-in tarief. Parkeren is op eigen risico.

Kan ik gratis gebruikmaken van (draadloos) internet?

Ja! Het is mogelijk om gratis gebruik te maken van draadloos internet (WiFi) op de volgende locaties in Preston Palace:

- Hotelkamers;
- Hotellobby;
- Black Rock;
- Preston Hall;
- De Deel;
- Biljartzaal en vergaderzalen.

Kies voor het netwerk 'Preston Palace Gasten'. De voorwaarden worden automatisch getoond. Is dit niet het geval, ga dan naar jouw internet browser. Indien je akkoord gaat met de gebruikersvoorwaarden krijg je gratis toegang tot het internet.

Traditionele desktop mail applicaties zoals Outlook kunnen mogelijk, in verband met de hoge beveiligingsgraad binnen Preston Palace, niet werken. Wij adviseren om Webmail te gebruiken.

Op Marktplaats worden wel eens arrangementen aangeboden, zijn die ook van Preston Palace?

Nee, Preston Palace biedt geen arrangementen of vouchers aan via Marktplaats of soortgelijke websites. Met enige regelmaat worden wij zelfs geconfronteerd met mensen, die opgelicht zijn door verkopers van fictieve arrangementen. Helaas kan Preston Palace daar niets aan doen. Wij adviseren je dan ook altijd rechtstreeks bij Preston Palace te reserveren, zo loop je geen enkel risico!

Heeft Preston Palace A-merken in het all-inclusive aanbod?

Absoluut, kwaliteit komt op de eerste plaats bij Preston Palace. Wij werken alleen met A-merken om je de allerbeste kwaliteit te bieden!

Naast de dagelijkse verse leveringen van de bakker, groenteboer en slager staat hier een beperkt overzicht van het ruime assortiment A-merken: Grolsch, Lipton Ice Tea, Pepsi Cola, Sisi, 7-Up, Tonic (Royal Club), Sourcy, Rivella, Mora, Welten snacks, Van Lieshout snacks, De Bourgondiër, Bailey's, Johnnie Walker, Dr. Oetker, Koopmans, Boer Kees, Tony's Chocolonely, Fristi, Optimel, Melkunie, Huski Chocolate, Heinz, Honig, De Ruijter, Wijko, Liqor43, Bols, Hoppe, Passoa, Coebergh Bessen, Jägermeister, Famous Grouse, Jim Beam, Pisang Ambon, Maggi, Chef, Nestlé, Knorr, Unox, Carte D'Or, Conimex, Becel, Blue Band, Ola, etc.

Is Preston Palace rolstoelvriendelijk?

Preston Palace is rolstoelvriendelijk. Alles is gemakkelijk te bereiken met een rolstoel en wij geven je in het onderstaande antwoord zoveel mogelijk informatie over ons hotel en uitgaanscentrum. Wil je na het lezen de situatie toch graag vooraf persoonlijk komen bekijken; maak dan een afspraak voor een rondleiding. Neem hiervoor telefonisch contact op met de afdeling Reserveringen via 0546-542121.

Vrijwel het gehele gebouw is drempelvrij en er zijn drie liften om de diverse etages met hotelkamers te bereiken. Er zijn mindervalide toiletten aanwezig in het hotelrestaurant, het entertainmentcenter en in het subtropisch zwemparadijs.

Preston Palace beschikt over 8 mindervalide hotelkamers (type Classic). In deze hotelkamers zijn brede deuren (95cm) geplaatst zodat je makkelijk met een rolstoel naar binnen kunt. De douche is ruim, zonder drempels of douchebak. Het toilet beschikt over steunbeugels. Langs de douchewand is een steunstang aanwezig en er staat een douchestoel. De wastafel is verlaagd zodat je er met een rolstoel bij kunt en de spiegel is kantelbaar. Het licht gaat automatisch aan en uit. De bedden zijn 60 cm hoog. Via ons kun je een toiletverhoger en beugels in de badkamer aanvragen. Eventuele overige hulpstukken kun je ook via jouw eigen zorginstelling bestellen, evenals verpleging dien je ook zelf te regelen. Bij boeking dien je aan te geven dat je gebruik wil maken van een mindervalide hotelkamer. Een mindervalide hotelkamer is uitsluitend telefonisch te reserveren via telefoonnummer 0546-542121.

Het hotelrestaurant Ribbleton  is voorzien van brede gangpaden tussen de tafels en bij het buffet. Je kan je zo gemakkelijk verplaatsen door het gehele restaurant . Ook hier is een toilet voor mindervaliden aanwezig. Wanneer je door jouw fysieke beperking een tafel dichtbij het buffet wenst, kun je ter plaatse via de hotelreceptie een tafel reserveren in het hotelrestaurant Ribbleton.

Black rock en Preston Hall zijn drempelvrij. In het uitgaanscentrum zijn betegelde paden aangelegd, met een kleine afstap naar de zitjes en de spelfaciliteiten zoals naar de snooker- en biljarttafels. Deze zijn goed toegankelijk. Bij de midgetgolf is een afstapje en een beperkte ruimte bij de midgetgolfbanen. De bowlingbanen zijn gesitueerd in een oude mijnschacht en liggen op een verhoging van drie treden. Eenmaal bij de bowlingbanen kun je weer plaatsnemen in jouw rolstoel en zijn de bowlingbanen goed te gebruiken vanuit jouw rolstoel. Tevens is er ter plaatse een speciaal rek verkrijgbaar om het bowlen nog gemakkelijker maken.

In Boardwalk indoor kermis liggen de botsauto's op de eerste verdieping, enkel toegankelijk met een trap. De overige attracties liggen op de begane grond. Voordat je deze attracties (zoals Octopus, Energy Storm) betreedt, is er een kleine opstap om in de betreffende attractie plaats te nemen.

Riviera subtropisch zwemparadijs is toegankelijk middels een royale toegang bij de zwembadreceptie. Ook hier is een mindervalide toilet aanwezig met ruime omkleedruimte. Het bad is toegankelijk door middel van een brede trap met leuning. Bij de whirlpools, sauna en stoombad is een opstap.

Kan ik mijn elektrische auto opladen bij Preston Palace?

Preston Palace heeft 26 oplaadpunten voor de elektrische auto: Floading! Voortaan laad je niet alleen jezelf op tijdens een heerlijk all-inclusive verblijf, ook jouw elektrische auto kan bijtanken!

Kosten
Het gebruik van de oplaadpunten van Floading kost 45 cent per kilowatt. 

Hoe werkt het? 
Je kunt je met je eigen laadpas aanmelden bij het oplaadpunt. Zo makkelijk is het!

Oplaadtijd
De oplaadtijd is afhankelijk van het type auto, maar met een volledig lege accu dien je rekening te houden met 4 à 5 uur oplaadtijd.

Hulp nodig? Meld je bij de hotelreceptie, zij helpen je graag verder!

Ik ben iets kwijt/vergeten! Wat nu?

Je hebt genoten van een heerlijk arrangement in Preston Palace. Eenmaal thuis besef je dat je iets bent vergeten of verloren. Niet handig, maar het kan de beste overkomen! Via deze link kun je het 'Gevonden voorwerpen formulier' invullen. Wij laten je zo spoedig mogelijk weten of het is gevonden.

Wat zijn Preston Palace nepacties / phishing berichten?

Pas op voor nepacties / phishing berichten!

Er kunnen winacties via social media, SMS, WhatsApp of e-mail in omloop zijn die zogenaamd van Preston Palace zijn en waarin men vraagt naar jouw gegevens. Veel hiervan zijn nep en zijn bedoeld voor SPAM- en phishing doeleinden of om je te binden aan bepaalde diensten. In deze nepacties wordt meestal een Preston Palace waardebon of een all-in weekendje weg aangeboden of wordt jou gevraagd mee te doen aan een online of SMS-spel. Deze zijn NIET afkomstig van Preston Palace.

Preston Palace distantieert zich nadrukkelijk van deze nepacties / phishing berichten. Wij raden je aan hier NIET aan mee te doen. Hang op en/of klik weg! 

E-mails van Preston Palace kun je herkennen aan de afzender @prestonpalace.nl. Winacties van Preston Palace op Facebook of Instagram zijn altijd direct gelinkt aan onze Facebook- en Instagrampagina of linken naar onze site www.prestonpalace.nl. Preston Palace gebruikt geen E-mail, SMS of WhatsApp voor winacties. De bekendmaking is altijd op de pagina waarop de winactie wordt gehouden; winnaars worden niet gemaild om een prijs te claimen!  Je kunt onze site herkennen aan de naam: www.prestonpalace.nl en met een eventuele toevoeging zoals www.prestonpalace.nl/lastminutes.

Werkt Preston Palace samen met influencers?

Bij Preston Palace staan wij open voor leuke samenwerkingen. Het woord zegt het al: het moet SAMEN werken. Wij bieden een fantastisch familiehotel met een uniek all-inclusive aanbod. Daarnaast hebben wij een mega bereik op social media en is deze unieke mix super fantastisch voor influencers! 

Nu weet je wat wij je kunnen bieden. Wat heb jij ons te bieden? Check deze lijst: 

 1. Pas jij perfect bij onze jonge gezinnen, familie, 55+ of vrienden doelgroep?
 2. Maak jij mooie, waardevolle content waarbij je een groot engagement hebt bij je volgers?
 3. Heb jij een minimaal bereik van 10.000 volgers op Instagram, Youtube, Tiktok en/of Facebook*? 
 4. Hanteer jij de voorwaarden van de Reclame Code Commissie?

Meld je dan aan via marketing@prestonpalace.nl! Vertel ons alles over jou, je account, bereik en waarom jij denkt dat jouw samenwerking met Preston Palace perfect is. Wie weet hoor jij binnenkort bij de #prestonpalacefamilie!

Na ontvangst van het bericht zal er bij interesse vanuit Preston Palace contact met je worden opgenomen. 

* Heb je meer dan 500.000 volgers op Instagram/Facebook, TikTok en/of YouTube; hanteer je de influencers voorwaarden van de Mediawet