Goed eten en drinken

Vernieuwd all-in aanbod

Wij gaan voor top kwaliteit en gastvrije service op maat. En dat proeft u! Proef in onze restaurants, de gezellige terrassen en bij diverse servicelocaties de verse en volle smaken. Of geniet van een hapje en drankje op uw kamer! 

Meer restaurants en eetgelegenheden

Kiest u voor een buffet, à la carte, de plate service of een servicelocatie waar u uw favoriete gerechten kunt afhalen? De keuze is reuze! Nieuw in het aanbod zijn de Snackcounter, Eetcafé San Remo en de Peppermill. Lekker royaal!

Terrassen en Bars

Koffie met gebak op het terras, borrelen op Preston Palace Central of een kaartje leggen in Black rock. Neem een heerlijke snack erbij voor de gezelligheid. Lekker all-inclusive genieten, dat smaakt naar meer!

Roomservice

Samen lekker relaxen op uw hotelkamer onder het genot van uw favoriete drankje en snacks. Heerlijk toch! Neem het mee naar uw kamer. Wat dacht u van een borrelplank, tapas, kaas, worst, nootjes of liever een complete burger? Allemaal all-in!

Service op maat

Wordt het een heerlijk ontbijt-, lunch- of dinerbuffet waarbij het uitgebreide aanbod veilig wordt gepresenteerd? U mag ook kiezen voor de plate service of à la carte. Er is voor elk wat wils en wat u maar wenst. Waar gaat u van genieten? 

Speciaal dieet?

Volgt u een speciaal dieet of bent u vegetariër? Wij verzorgen op maat gemaakte maaltijden. Meld het vooraf bij uw reservering en vraag het aan de kok tijdens uw verblijf.

De knusse cafeetjes in de barstraat zijn dagelijks geopend van 10:00 uur tot 01:00 uur. Deze zijn niet bemand, maar u mag hier wel plaatsnemen. U haalt uw drankje af bij Preston Palace Central, in Black rock of bij drukte in de Engelse pub.