Eten en drinken

Laat u aangenaam verrassen. Van heerlijke gebakjes tot een uitgebreid diner. All-in is echt all-in! Er is zoveel keuze én voor elk wat wils. Geniet ervan en breng een toast uit op uw onbezorgde all-inclusive arrangement bij Preston Palace!

Hotelrestaurant Ribbleton

Prikkel uw smaak papillen in het nieuwe hotelrestaurant Ribbleton. Hier wordt dagelijks het uitgebreide ontbijt-, brunch- en dinerbuffet verzorgd. Volgt u een speciaal dieet of bent u vegetariër? Wij verzorgen op maat gemaakte maaltijden. Meld het vooraf bij uw boeking en vraag het aan de kok tijdens uw verblijf! 

Koffiecorner

Heerlijke gebakjes, lekkere luxe koeken. Het is een zoet smulfestijn in de Koffiecorner! Dagelijks geopend vanaf 09:00 uur voor uw verse kop koffie of thee, uiteraard met wat lekkers!

Bistro de Heerlijkheid

Bij Bistro de Heerlijkheid geniet u van een sfeervol à la carte diner. Perfect voor een romantisch diner voor twee of een etentje voor de hele familie. Bijzonder smaakvol, gezellig en goed. Wat een heerlijkheid!

Familierestaurant de Piri Piri

In familierestaurant de Piri Piri geniet jong en oud van heerlijk eten. Laat u smakelijk verrassen door de fijne gerechten die met zorg zijn bereid door onze chefs.

Pianobar

Stijlvol en klassiek, dat is de beste omschrijving voor de Pianobar in Preston Palace. Check bij aankomst de openingstijden van de barretjes in de barstraat.

Bruin Café

Zing het hoogste lied bij de karaoke en proost op het leven. Proef de sfeer van een ouderwets gezellige kroeg! Check bij aankomst de openingstijden van de barretjes in de barstraat.

Ski hut

Ervaar het après ski gevoel in Preston Palace. Wie weet komt u Anton aus Tirol tegen in de oergezellige Ski hut. Check bij aankomst de openingstijden van de barretjes in de barstraat.

Scheepsbar

Schip, ahoy! Bakboord of stuurboord, uw kastelein is uw rots in de branding in deze gezellige Scheepsbar. Check bij aankomst de openingstijden van de barretjes in de barstraat.

Engelse pub

Met een authentiek interieur en goed gastheerschap is dit een typisch Engelse pub. Cheers, mate! Check bij aankomst de openingstijden van de barretjes in de barstraat.

Wokbuffet

Laat uw wokgerecht door de kok vers bereiden. Het wokbuffet is geopend op vrijdag- en zaterdagavond tussen 20:00 en 24:00 uur en op zondag tussen 13:00 en 19:00 uur.

Grill buffet

Mmmm, zalig! Het grillbuffet met diverse vleessoorten in het uitgaanscentrum. Het grillbuffet is geopend op vrijdag- en zaterdagavond tussen 20:00 en 24:00 uur en op zondag tussen 13:00 en 19:00 uur. Van maandag t/m donderdagavond is er vanaf 22:00 uur een buffet op de Deel in het uitgaanscentrum.

Centraal Terras

De Centrale bar is dagelijks geopend van 10:00 tot 01:00 uur. Hier kunt u de gehele dag en avond terecht voor uw drankjes. Iedere middag staat er een soep- en saladebuffet op het Centraal Terras. Het Centraal Terras beschikt over diverse gezellige zitjes en een sfeervolle openhaard.

Soep en salade buffet

Lekkere trek? Het soep en salade buffet staat dagelijks opgesteld tussen 15:00 en 17:00 uur op het Centraal terras.

Visbuffet

Dol op vis? Kom smullen van het visbuffet in het uitgaanscentrum. Het visbuffet is geopend op vrijdag- en zaterdagavond tussen 20:00 en 24:00 uur en op zondag tussen 13:00 en 19:00 uur.

Ontbijt/brunch Boekerie

De beste start van uw zondag! Het ontbijt-brunchbuffet in Gasterij de Boekerie van Preston Palace! Nergens anders geniet u van heerlijk eten en gastvrije service in een prachtige zaal met een mooi tuinterras. Wanneer komt u?

Verrassend veelzijdig

Dat Preston Palace veelzijdig is, blijkt ook uit het culinaire aanbod. Diverse restaurants en buffetten zorgen voor voldoende keus aan lekker eten. De eigentijdse barretjes in de barstraat maken uw verblijf compleet.

Nieuw hotelrestaurant Ribbleton

Het hotelrestaurant Ribbleton van Preston Palace is nieuw! Het eindresultaat is een verfrissend, modern en groot restaurant, waarbij een ultieme huiskamersfeer is gecreëerd. Het is voorzien van de nieuwste technieken bij de buffetten, showcooking, verfrissende salade-bars, een cool kinderbuffet, bruisende bar, een eigentijdse inrichting met handgemaakte wanddecoratie, knusse zitjes, bankjes en gezellige hoekjes. Zo geniet u nog meer van het uitgebreide ontbijt-, lunch en dinerbuffet. 

Speciaal dieet

Volgt u een speciaal dieet of bent u vegetariër? Wij verzorgen op maat gemaakte maaltijden. Meld het vooraf bij uw reservering en vraag het aan de kok tijdens uw verblijf.

Meer informatie

Wilt u meer informatie? Neem contact op met onze Customer service.
7 Dagen per week bereikbaar op telefoonnummer 0546 542121 of via info@prestonpalace.nl.

Service

Komt u er niet uit? 
Heeft u uw antwoord niet kunnen vinden op onze pagina
veelgestelde vragen?

Of wilt u ons gewoon even persoonlijk spreken?
Dan vindt u hieronder de manieren waarop u ons 7 dagen
per week kunt bereiken.

Contact

Telefoonnummer Customer service: 0546-542 121 
E-mail Customer service: info@prestonpalace.nl 
Facebook Customer service: facebook.com/prestonpalace

Neemt u gerust contact met ons op. Wij helpen u met veel plezier.

Bijpassende activiteiten

Titel Prijs
Dag uit Piri Piri de Luxe

Dag uit Piri Piri de Luxe

All-in vanaf € 49,50 Bekijken
Dineren in de Bistro en uitgaan

Dineren in de Bistro en uitgaan

All-in vanaf € 56,00 Bekijken
Zwemparadijs en familierestaurant de Piri Piri

Zwemparadijs en familierestaurant de Piri Piri

All-in vanaf € 32,50 Bekijken
Diner Bistro de Heerlijkheid

Diner Bistro de Heerlijkheid

All-in vanaf € 37,50 Bekijken
Diner familierestaurant de Piri Piri

Diner familierestaurant de Piri Piri

All-in vanaf € 27,50 Bekijken