Goed eten en drinken

Vernieuwd all-in aanbod

Wij gaan voor top kwaliteit en gastvrije service op maat. En dat proeft u! Proef in onze restaurants, de gezellige terrassen en bij diverse servicelocaties de verse en volle smaken. Of geniet van een hapje en drankje op uw kamer! 

Meer restaurants en eetgelegenheden

Kiest u voor à la carte, de plate service of een servicelocatie waar u uw favoriete gerechten kunt afhalen? De keuze is reuze! Nieuw in het aanbod zijn de Snackcounter, Eetcafé San Remo en de Peppermill. Lekker royaal!

Terrassen en Bars

Koffie met gebak op het terras, borrelen op Preston Palace Central of een kaartje leggen in Black rock. Neem een heerlijke snack erbij voor de gezelligheid. Lekker all-inclusive genieten, dat smaakt naar meer!

Roomservice

Wie klopt er aan uw deur? Het is roomservice! Tijdens uw verblijf bent u van alle gemakken voorzien. Zo hoeft u niet meer uw kamer uit voor een lekker hapje of drankje. Geniet van het luxe gemak. Deze extra service is vanaf 22:00 uur beschikbaar voor alle hotelkamers en gewoon all-in!

Service op maat

Buffetten zijn service locaties geworden, waarbij het assortiment luxe en verantwoord wordt gepresenteerd en uitgegeven. U mag kiezen uit het royale aanbod of à la carte en vervolgens krijgt u dit aangereikt. Lekker makkelijk, u wordt volledig ontzorgd!

Speciaal dieet?

Volgt u een speciaal dieet of bent u vegetariër? Wij verzorgen op maat gemaakte maaltijden. Meld het vooraf bij uw reservering en vraag het aan de kok tijdens uw verblijf.

De knusse cafeetjes in de barstraat zijn dagelijks geopend van 10:00 uur tot 22:00 uur. Deze zijn niet bemand, maar u mag hier wel plaatsnemen. U haalt uw drankje af bij Preston Palace Central, in Black rock of bij drukte in de Engelse pub.