DSCF5618

All-inclusive genieten van
  eten en drinken

Je proeft de kwaliteit en aandacht elke dag terug in de restaurants, op de terrassen en bij de diverse takeaways. Hapje en drankje mee naar je hotelkamer? Zelfs dat kan! 

All you can eat!

Restaurants en eetgelegenheden

Kies je voor het uitgebreide buffet, à la carte, snacks of takeaway streetfood? Kies jouw favoriet in ons vernieuwde all-in aanbod inclusief nieuwe eetgelegenheden. Ontdek de Snackcounter en Peppermill Food & Bar. Je krijgt alle ruimte om lekker te eten! 

 

Dit maakt jouw verblijf compleet

Terrassen en Bars 

Koffie met gebak op het terras, borrelen op Preston Palace Central of een kaartje leggen in Black rock. Neem er een heerlijke snack bij, het is maar één keer vakantie! 

Snacken op je hotelkamer 

Trek je even terug op je hotelkamer met je favoriete drankje en snacks. Wat dacht je van een borrelplank, tapas, kaas, worst, nootjes of liever een complete burger? Neem het mee naar je hotelkamer. Het is allemaal all-in!

Snacks op hotelkamer

Speciaal dieet?

Volg je een speciaal dieet of ben je vegetariër? Wij verzorgen op maat gemaakte maaltijden. Meld het vooraf bij jouw reservering en vraag het aan de kok tijdens je verblijf.

Service op maat

Kies je een heerlijk ontbijt-, lunch- of diner uitgifte buffet? Of laat je je liever bedienen en ga je voor à la carte of plate service? 

Heb je nog lekkere trek? Haal een  fijne snack of ga langs de takeaway streetfood.  Zoals je leest: er is voor elk wat wils!