Eten en drinken

Vernieuwd met royaler all-inclusive aanbod

Nu nóg royaler! Wij gaan voor top kwaliteit en gastvrije service op maat in een luxe beleving. En dat proeft u! Geniet in onze restaurants, de gezellige terrassen en bij diverse servicelocaties van de verse en volle smaken. Of neem een borrelplank mee naar uw kamer! 

Restaurants en eetgelegenheden

Kiest u voor à la carte, de plate service of een servicelocatie waar u uw favoriete gerechten kunt afhalen? De keuze is reuze! Nieuw in het aanbod zijn de Snackcounter en Eetcafé San Remo. Lekker royaal!

Terrassen en Bars

Een terrasje pakken onder het genot van gezellige live muziek of een drankje doen in een thema bar. Het kan! En bestelt u er gerust heerlijke snacks bij. NIEUW in het all-inclusive assortiment. Onbeperkt genieten, dat smaakt naar meer!

Service op maat

Buffetten zijn service locaties geworden, waarbij het assortiment luxe en verantwoord wordt gepresenteerd en uitgegeven. U mag kiezen uit het royale aanbod of à la carte en vervolgens krijgt u dit aangereikt. Lekker makkelijk voor u en u wordt volledig ontzorgd. Een plus in de luxe beleving!

Speciaal dieet?

Volgt u een speciaal dieet of bent u vegetariër? Wij verzorgen op maat gemaakte maaltijden. Meld het vooraf bij uw reservering en vraag het aan de kok tijdens uw verblijf.