Preston-Palace-Boardwalk

Op avontuur in Boardwalk

Een kermis in een hotel? Dat kan alleen bij Preston Palace! Boardwalk geeft jou een échte adrenaline boost. Koffie, thee, frisdrank, soft-ijs, milkshakes en lekkernijen zijn ook all-in.

bijzondere beleving

8 unieke attracties en meer

Maar liefst 8 adembenemende attracties laten jouw hart sneller kloppen. 

Beproef je geluk op de behendigheidsautomaten, in de schiettent of bij het blikgooien en trakteer jezelf op wat lekkers! 

Prijzen & openingstijden

In verband met de coronamaatregelen zijn alle faciliteiten gesloten van 19 december 2021 tot en met 25 januari 2022. Ook is kermis Boardwalk gesloten voor dag- en avondgasten.

Flexibele openingstijden 

Boardwalk is gesloten t/m 25 januari 2022.

Entreeprijzen

  • Volwassenen €9,50
  • Kinderen 3 t/m 17 jaar €9,50
  • Kinderen 0 t/m 2 jaar gratis

Voor hotelgasten is de toegang tot Boardwalk inbegrepen. 
 

Boardwalk-1-Mobile

Uniek in Nederland

Ga het avontuur aan en test alle attracties. Je krijgt er een échte adrenaline boost van! Scoor prachtige prijzen of geniet van de vele kermislekkernijen.

Wist je dat...

Combi arrangement

Combineer een avontuur in indoor kermis Boardwalk met een spannende zwemexpeditie in zwemparadijs Riviera. Het beste van beiden!

Prijzen:
Volwassenen €20
Kinderen 3 t/m 17 jaar €15

Iets te vieren?

Preston Palace kermis en snackfeestje

Allereerst naar de spannende indoor kermis Boardwalk met  geweldige attracties, heerlijk ijs, frisdrank, milkshakes en  lekkernijen. Leef je maar uit met je vrienden of vriendinnen. Daarna genieten van patat, een snack, drinken, ijsje en een verrassing bij vertrek. 

Ontdek het kinderfeestje

Bijzonderheden

Veelgestelde vragen

Moet ik een bezoek aan Boardwalk vooraf reserveren?

In verband met de coronamaatregelen zijn alle faciliteiten en restaurants gesloten van 19 december 2021 tot en met 25 januari 2022.

Boardwalk indoor kermis is een open zone. Voorafgaand aan je bezoek zowel als daggast of hotelgast hoef je niet te reserveren. 

Kunnen we bij Preston Palace een dagje naar de kermis?

In verband met de coronamaatregelen zijn alle faciliteiten gesloten van 19 december 2021 tot en met 25 januari 2022. Ook is kermis Boardwalk gesloten voor dag- en avondgasten.

Heb ik een coronatoegangsbewijs nodig voor de kermis?

Vanaf 6 november is het voor een dag- of avondbezoek vanaf 13 jaar verplicht om in het bezit te zijn van een coronatoegangsbewijs. Voor meer informatie: bekijk onze huidige coronamaatregelen.

Voorwaarden & veiligheid

Veiligheid staat voorop!

Toegang tot Boardwalk indoor kermis is mogelijk voor personen vanaf 11 jaar. Personen onder de 11 jaar hebben uitsluitend toegang onder begeleiding van een volwassene (18+). Legitimatie is standaard verplicht.

Attracties zijn niet toegankelijk wanneer je alcohol hebt genuttigd, wanneer je zwanger bent, hartproblemen hebt of wanneer je last hebt van rugklachten of duizeligheid.

  • Houd 1,5 meter afstand.
  • Draag een mondkapje bij het verplaatsen in Preston Palace.