r6-2094

De nieuwe waterglijbaan Monkey Rush is geopend!

WATERPRET VOOR DE HELE FAMILIE

Op maandag 20 juni is de nieuwe waterattractie van Preston Palace officieel geopend. Om 10:00 uur onthulde DGA Carlo Slag de naam Monkey Rush en knipte het lint door. Vervolgens schreef Sem geschiedenis als 'Eerste gast van de Preston Palace waterglijbaan'. Na deze historische slide is de interactieve waterglijbaan geopend voor het grote publiek.

Gastwens gaat in vervulling 
In januari 2022 is de bouw van de nieuwe waterglijbaan in het subtropisch zwemparadijs gestart. De baan start op vier meter hoogte en daalt via drie bochten af. Het is uitgerust met een scala aan multimedia, waaronder thema keuzes, tijdregistratie en touchpoints. Preston Palace laat met de realisatie van deze interactieve waterattractie de wens van haar gasten in vervulling gaan. Het biedt volop uitdaging voor het hele gezin en is een waardevolle aanvulling op het unieke aanbod van het All-in Family Resort. 

Nog meer subtropisch spektakel 
Gemiddeld brengen jaarlijks 210.000 hotelgasten, 50.000 daggasten en bijna 100.000 zwembadgasten een bezoek aan de tropische jungle. Een expeditie in Riviera met bubbelbaden, stoombad en strooomversnelling biedt dankzij de Monkey Rush nog meer spektakel. De opening van de glijbaan brengt ook direct een verruiming van het zwembad met zich mee. Daarnaast wordt de horecaruimte vernieuwd met een royaal terras aan het water en Riviera Wellness blijft ontspannende behandelingen bieden. 

Interactieve waterbeleving
Via de wenteltrap start het glijbaan avontuur vanuit de tropische sterrenhemel. Bovenaan kies je uit een van de vele belevingen met bijbehorende muziek, lichteffecten en een snelheidsmeter. Tijdens de spannende waterrit voer je opdrachten uit en eindig je met een spetterende landing in het warme water. Voor wie overigens dacht dat het om een relaxed ritje gaat, moet de verwachtingen even bijstellen naar standje 'avontuurlijk'. Elke bezoeker wordt namelijk uitgedaagd om de aller snelste te zijn en de meeste touchpoints te halen. Dagscores worden op een beeldscherm genoteerd. Dé ultieme triomf is de snelste tijd te verpletteren. Ga jij de uitdaging aan? 

Sem is de eerste 
Op Facebook en Instagram werd via een winactie een gelukkige geloot die als eerste tijdens de opening die spannende uitdaging aandurfde. Dat was Sem met zijn papa Bas, mama Monique en broertje Tygo. Super trots maakte hij de eerste 'ride' door de Monkey Rush. En uit die big smile op zijn gezicht concluderen wij: de nieuwe waterglijbaan is een mega upgrade voor All-in Family Resort Preston Palace! 

Fixed background a Fixed background b