IMG_3668


Carla, Gifts and More! 

Carla begon in 1997 in Preston Palace bij de afdeling Huishoudelijke Dienst. Na twee jaar in de schoonmaak stapte ze over naar de afdeling Horeca. Twaalf jaar vervulde ze haar horeca baan met veel plezier, maar toch werd het in 2011 tijd voor een nieuwe uitdaging. Deze vond ze bij Gifts & More, de Shops van Preston Palace. Anno 2022 is ze nog altijd super tevreden met haar veelzijdige verkoopfunctie in ons All-in Family Resort.

Stel je even voor! 
"Mijn naam is Carla Kremer, ik ben Medewerker Shop in Preston Palace. Ik werk 24 uur per week, verdeeld over drie dagen. Ik heb geen vaste dagen, deze worden flexibel en in overleg ingepland."

Hoe lang werk je al in Preston Palace?
"In 1997 kwam ik via een uitzendbureau bij Preston Palace terecht, niet wetende dat mijn Modinette opleiding (het tekenen van de basispatronen van dames-, kinder- en vrijetijdskleding om zelf te maken) in mijn latere Preston Palace carrière nog goed van pas zou komen bij het geven van kledingadvies. Ik heb eerst twee jaar gewerkt bij de afdeling Huishoudelijke Dienst. Daarna ben ik naar de afdeling Horeca gegaan en na twaalf jaar maakte ik de overstap de afdeling Shop. Hier ben ik alweer elf jaar werkzaam als Medewerker Shop"

Wie zijn je naaste collega's? 
"Mijn naaste collega's uit de Shop zijn Madelon, Rita, Marjolein,Esther, Marion, Maaike en Lindy." Dankzij Carla's uitgebreide werkervaring op verschillende afdelingen, is Carla niet alleen bij haar naaste collega's geliefd. Op elke afdeling staat ze bekend als een prettige collega die altijd in is voor een grapje én een luisterend oor.

Hoe ziet een werkdag eruit?
"Om 08:50 uur start je op en om 09:00 uur openen wij de Shop. Er zijn schoonmaak-, decoratie- en verkooptaken en je houdt werkoverleg met je collega's om deze taken samen te verdelen. Wij verkopen kleding, badkleding, woonaccessoires, bijoux, schoenen, souvenirs, Preston Palace merchandise , rookwaar, feest- en toiletartikelen."

Wat maakt je werk zo leuk in de Shop? 
"Er zijn twee verschillende winkeltjes en je weet nooit precies wat de dag brengt. Het contact met de gasten vind ik leuk en afwisselend omdat iedereen andere wensen heeft. Je staat ze persoonlijk te woord, helpt met passend advies en zorgt dat iedereen tevreden de Shop verlaat met een mooie aankoop. Ook mijn fijne collega's - een gemengd gezelschap wat betreft leeftijd en persoonlijkheid - maken het werk erg leuk en gezellig."

Wat heb je geleerd in Preston Palace? 
"Ik heb in mijn loopbaan veel mensenkennis opgedaan, een gezonde portie humor is onmisbaar in elke situatie en je kan altijd van elkaar leren; in welke vorm dan ook. Als je openstaat voor vernieuwingen of je wil doorgroeien in een organisatie, kan je binnen Preston Palace doorstromen naar een andere afdeling."

Hoe zie je de toekomst? 
"Ik hoop gezond te blijven en wanneer ik de leeftijd van 67 jaar en 8 maanden bereik; afzwaaien bij Preston Palace en genieten van mijn pensioen!"

Waar word je blij van? 
"Van creatief bezig zijn, gezelligheid en sport." En dat de gezelligheid met sport onlosmakelijk voor Carla is verbonden, blijkt wel wanneer ze gaat fietsen. Ze wil gerust een route fietsen, maar die moet wel van terras naar terras gaan. Proost, Carla! En nog heel veel werkplezier toegewenst in de Shops van Preston Palace.

Shop jouw favoriete baan! 
Zoek jij ook een leuke baan die bij jouw persoonlijke wensen past? Klik op deze link en shop jouw favoriete functie in ons Al-inclusive Family Resort. Een appje sturen mag ook naar 06-52644733!