Tijdmachine-Streamer-Mobile@2x

Werkzaamheden

Wij blijven voor u ons all-inclusive aanbod monitoren en vernieuwen. Hierbij staat altijd uw wens centraal, want u verdient het allerbeste in Preston Palace. Hier leest u over de (mogelijke) vernieuwingen tijdens uw verblijf en u treft hier een overzicht van alle upgrades sinds 2014.

Meer over het vernieuwde Preston Palace

Preston Palace is in 2011 verkocht. Met een nieuwe strategie en na vele investeringen is het uitgegroeid tot één van de grootste en succesvolste hotels van Nederland. Dat de gasten aantallen stijgen heeft tevens te maken met een groeiende waardering voor Preston Palace. De nieuw gekozen strategie van de nieuwe directie werpt ook op dat vlak haar vruchten af. 

Preston Palace wint de laatste jaren, mede daardoor, regelmatig awards. In de laatste jaren is het subtropisch zwemparadijs door gasten meerdere malen verkozen tot één van de beste zwembaden van Nederland en Preston Palace is, ook in 2020, weer verkozen tot hét Familiehotel van Nederland.

Om uw wensen overtreffen, blijven wij ons aanbod monitoren en voor u vernieuwen. De exacte data van alle werkzaamheden zijn niet altijd vroegtijdig bekend. Daarom is het soms niet mogelijk u tijdens uw boeking al op de hoogte te brengen van eventuele werkzaamheden. Uiteraard informeren wij u hier wel over de werkzaamheden die wel vroegtijdig bij ons bekend zijn.

Werkzaamheden 2021

Dinsdag 6 juli  t/m 8 juli 2021:

De vloer van de Spelotheek wordt vervangen voor een nieuwe vloer. Toegang tot de Spelotheek is tijdelijk niet mogelijk en de toegang richting de Animatieruimte blijft wel toegankelijk. 

Tot nader orde uitgesteld:
Interne uitbreiding van het subtropisch zwemparadijs, de horecaruimte en een glijbaan

Er zijn grootse plannen om het bad in het subtropisch zwemparadijs uit te breiden, de horecaruimte te vernieuwen en een unieke glijbaan met spelelementen en lichteffecten te bouwen. Een langgekoesterde wens die eindelijk in vervulling zal gaan. Tijdens deze uitbreiding zal het bad tijdens bepaalde werkzaamheden worden afgesloten. Zodra hier meer informatie over bekend is, delen wij dit met u.

Voltooide werkzaamheden

Vernieuwing 2020

 • Reiniging voormalige overdekte rookruimte/tropische binnentuin.
 • Food & Bar Peppermill. Het grill- en wokbuffet hebben plaatsgemaakt voor deze nieuwe wereldse Foodplaza! 

Vernieuwing 2019

 • Renovatie laatste vleugel hotelkamers.
 • Restylingsproject Centraal Terras.

Vernieuwing 2018

 • Verbouwing hotelentree/-lobby. De hoofdentree en hotellobby zijn vergroot en vernieuwd.

Vernieuwing 2017

 • Renovatie hotelkamers.

Vernieuwing 2016

 • Renovatie hotelkamers. 
 • Verbouwing hotelrestaurant.

Vernieuwing 2014 en 2015

 • De gang naar het zwemparadijs is omgetoverd tot een statige stationshal met de imposante replica van de grootste stoomlocomotief van Europa.
 • Renovatie van hotelkamers op de eerste en tweede etage, de entree van het zwemparadijs en uitbreiding en vernieuwing van de wellness (nieuwe duo behandelruimte en uitbreiding aanbod behandelingen).
 • Opening op 10 oktober 2014 van nieuwe hotelvleugel met 30 hotelkamers/suites.