Tijdmachine

Werkzaamheden

Wij blijven voor jou ons all-inclusive aanbod monitoren en vernieuwen. Hierbij staat altijd jouw wens centraal en deze overtreffen wij graag, want jij verdient het allerbeste in Preston Palace. Hier lees je over de (mogelijke) vernieuwingen tijdens jouw verblijf en je treft hier ook een overzicht van alle upgrades sinds 2014.

Werkzaamheden 2022: 

Januari 2022.
Start interne uitbreiding van Riviera subtropisch zwemparadijs, de horecaruimte en een unieke gethematiseerde glijbaan.

De grootse plannen om het bad in Riviera subtropisch zwemparadijs uit te breiden, de horecaruimte te vernieuwen én een spannende interactieve glijbaan met spelelementen en lichteffecten te bouwen, zijn gestart. Een langgekoesterde wens van velen, die nu eindelijk in vervulling gaat. Tijdens deze uitbreiding zal de stroomversnelling tijdens bepaalde werkzaamheden worden afgesloten. 

De verwachte opening van de nieuwe waterglijbaan is medio juni 2022. Bij de opening wordt de naam van de glijbaan onthuld. Via Facebook en Instagram wordt middels een winactie een winnaar geloot die de glijbaan mag openen en als eerste de spectaculaire 'ride' gaat maken. 

Na de opening van de waterglijbaan wordt de horecaruimte verder afgerond. 

Vernieuwing bioscoop
Van 16 t/m 27 mei is de bioscoop gesloten in verband met de verbouwing. Van 18 t/m 27 mei worden overdag films aangeboden in de Preston Hall. 

Meer over het vernieuwde Preston Palace

Preston Palace is in 2011 verkocht. Met een nieuwe strategie en na vele investeringen is het uitgegroeid tot één van de grootste en succesvolste hotels van Nederland. Dat de gasten aantallen stijgen heeft tevens te maken met een groeiende waardering voor Preston Palace. De nieuw gekozen strategie van de nieuwe directie werpt ook op dat vlak haar vruchten af. 

Preston Palace wint de laatste jaren, mede daardoor, regelmatig awards. In de laatste jaren is het subtropisch zwemparadijs door gasten meerdere malen verkozen tot één van de beste zwembaden van Nederland en Preston Palace is, ook in 2020, weer verkozen tot hét Familiehotel van Nederland.

Om uw wensen overtreffen, blijven wij ons aanbod monitoren en voor u vernieuwen. De exacte data van alle werkzaamheden zijn niet altijd vroegtijdig bekend. Daarom is het soms niet mogelijk u tijdens uw boeking al op de hoogte te brengen van eventuele werkzaamheden. Uiteraard informeren wij u hier wel over de werkzaamheden die wel vroegtijdig bij ons bekend zijn.

Voltooide werkzaamheden

Vernieuwing 2021

 • Nieuwe vloer in de Animatieruimte en Spelotheek
 • Renovatie hotelkamers

Vernieuwing 2020

 • Reiniging voormalige overdekte rookruimte/tropische binnentuin.
 • Food & Bar Peppermill. Het grill- en wokbuffet hebben plaatsgemaakt voor deze nieuwe wereldse Foodplaza!

Vernieuwing 2019

 • Renovatie laatste vleugel hotelkamers.
 • Restylingsproject Centraal Terras.

Vernieuwing 2018

 • Verbouwing hotelentree/-lobby. De hoofdentree en hotellobby zijn vergroot en vernieuwd.

Vernieuwing 2017

 • Renovatie hotelkamers.

Vernieuwing 2016

 • Renovatie hotelkamers.
 • Verbouwing hotelrestaurant.

Vernieuwing 2014 en 2015

 • De gang naar het zwemparadijs is omgetoverd tot een statige stationshal met de imposante replica van de grootste stoomlocomotief van Europa.
 • Renovatie van hotelkamers op de eerste en tweede etage, de entree van het zwemparadijs en uitbreiding en vernieuwing van de wellness (nieuwe duo behandelruimte en uitbreiding aanbod behandelingen).
 • Opening op 10 oktober 2014 van nieuwe hotelvleugel met 30 hotelkamers/suites.