Werkzaamheden

U verdient het allerbeste in Preston Palace. Daarom blijven wij ons aanbod constant vernieuwen. Hier leest u over de (mogelijke) werkzaamheden tijdens uw verblijf en u treft hier een overzicht van de vernieuwingen sinds 2014.

Meer over het vernieuwde Preston Palace

Preston Palace is in 2011 verkocht en onder het bewind van de nieuwe eigenaren, na vele investeringen, uitgegroeid tot één van de grootste en succesvolste hotels van Nederland. Dat de gastenaantallen stijgen heeft tevens te maken met een groeiende waardering voor Preston Palace. De nieuw gekozen strategie werpt ook op dat vlak haar vruchten af. Preston Palace wint de laatste jaren, mede daardoor, regelmatig awards. In de laatste jaren is het zwemparadijs door gasten meerdere malen verkozen tot één van de beste zwembaden van Nederland en Preston Palace is, ook in 2020, weer verkozen tot hét familiehotel van Nederland.

Om aan wensen te bijven voldoen, blijven wij voor u vernieuwen. De exacte data van alle werkzaamheden zijn echter niet altijd vroegtijdig bekend. Daarom is het helaas niet mogelijk u tijdens uw boeking al op de hoogte te brengen van eventuele werkzaamheden. Uiteraard informeren wij u hier wel over de werkzaamheden die wel vroegtijdig bij ons bekend zijn.

Werkzaamheden 2020

Momenteel aan de orde:
Project herinrichting locatie midgetgolf / wokbuffet 

Tijdens deze vernieuwing zal het wokbuffet, het podium met terras en de midgetgolfbar worden gesloten en worden vernieuwd. Op een andere locatie in het uitgaanscentrum zal een Oosters/Aziatisch buffet worden verzorgd op de momenten wanneer normaal gesproken het wokbuffet geopend zou zijn. Het midgetgolfparcours blijft tijdens dit project voor het grootste gedeelte wel in gebruik (er gaan 2 midgetgolfbanen dicht).

Tot nader orde uitgesteld:
Interne uitbreiding van het subtropisch zwemparadijs, de horecaruimte en een glijbaan

Medio zomer 2020 wordt het bad in het subtropisch zwemparadijs uitgebreid, de horecaruimte vernieuwd en een unieke glijbaan met spelelementen en lichteffecten gebouwd. Een langgekoesterde wens die nu eindelijk in vervulling zal gaan. Tijdens deze uitbreiding is het bad tijdens bepaalde werkzaamheden afgesloten. Zodra er meer informatie bekend is, delen wij dit met u.

Voltooide werkzaamheden

Vernieuwing 2020

Reiniging voormalige overdekte rookruimte / tropische binnentuin

Vernieuwing 2019

Renovatie laatste vleugel hotelkamers.
Restylingsproject Centraal Terras.

Vernieuwing 2018

Verbouwing hotelentree/-lobby. De hoofdentree en hotellobby zijn vergroot en vernieuwd.

Vernieuwing 2017

Renovatie hotelkamers. 

Vernieuwing 2016

Renovatie hotelkamers. 
Verbouwing hotelrestaurant. 

Vernieuwing 2014 en 2015

De gang naar het zwemparadijs is omgetoverd tot een statige stationshal met de imposante replica van de grootste stoomlocomotief van Europa. Renovatie van hotelkamers op de eerste en tweede etage, de entree van het zwemparadijs en uitbreiding en vernieuwing van de wellness (nieuwe duo behandelruimte en uitbreiding aanbod behandelingen).

Op 10 oktober 2014 werd de nieuwe hotelvleugel met 30 nieuwe hotelkamers in gebruik genomen.