Spanning en sensatie in Speedway

Welkom bij Speedway Gamehall, dé ultieme bestemming voor liefhebbers van razendsnelle actie en opwinding! Stap binnen in een wereld waar echte Amerikaanse Nascars tot leven komen en games transformeren in een meeslepende ervaring.

Actie en opwinding

Games komen tot leven

Bij Speedway Gamehall verlies je jezelf in de games. Onze omgeving met een retro racegame-uitstraling brengt je terug naar de gouden dagen van de arcades. Geniet van de nostalgische sfeer terwijl je je vaardigheden test en de uitdaging aangaat met vrienden en mede-racers.

Openingstijden

Flexibele openingstijden 

Dagelijks geopend van 9:00 uur tot 01:00 uur.

Achtergrond Speedway

Spanning en sensatie

Ontdek de opwinding, spanning en sensatie van Speedway Gamehall. Ben jij klaar om de finishline te bereiken? Beleef de ultieme race-ervaring!

Bijzonderheden

Voorwaarden & veiligheid

Veiligheid staat voorop!

Iedereen is welkom! Maar houd er rekening mee dat sommige spellen adviesleeftijden hebben vanwege mogelijke beelden die getoond worden. Echter is er geen wettelijke leeftijdsgrens. 

Het betreden van de Speedway Gamehall is op eigen risico. Houd er rekening mee dat de omgeving gevoelig kan zijn, met knipperende lampen en diverse geluiden die mogelijk ongeschikt zijn voor mensen met epilepsie.

Huisregels Speedway Gamehall
 • Het gebruik van de automaten in Speedway Gamehall is op eigen risico. Preston Palace is niet aansprakelijk voor diefstal en/of het verlies van privébezittingen of letsel.
 • Speelkaarten zijn geldig tot en met 12 maanden na het laatste oplaadmoment.
 • Tickets en speeltegoeden op speelkaarten kunnen onder geen enkele omstandigheid worden ingewisseld voor contant geld.
 • Ticketprijzen kunnen niet worden gereserveerd of geruild.
 • Defecte ticketprijzen kunnen tot 3 dagen na uitgifte worden geretourneerd.
 • Storingen dienen te worden gemeld bij de balie van Speedway Gamehall of bij een medewerker van Speedway Gamehall. Bij afwezigheid van een medewerker kunt u zich melden bij de hotelreceptie.
 • Bij onjuist gebruik van een spel, wat schade aan de automaat kan veroorzaken, wordt u verwijderd uit Speedway Gamehall. Hierbij kunnen kosten in rekening worden gebracht en kan een speelverbod worden opgelegd.
 • Indien een automaat niet naar behoren functioneert, wordt het tegoed teruggeplaatst op de speelkaart. Elke automaat heeft meerdere technische meters geïnstalleerd, waardoor Preston Palace altijd de juiste gegevens kan achterhalen.
 • Preston Palace medewerkers zijn bevoegd om controles uit te voeren bij het vermoeden van pogingen tot fraude.
 • Het is niet toegestaan om drank of etenswaren op de automaten te plaatsen.
 • Bij sluitingstijd worden de automaten automatisch afgesloten, waarvan vooraf melding wordt gemaakt. Het opstarten van een spel na de sluitingsmelding kan resulteren in verlies van de openstaande speeltijd of het puntensaldo.
 • Er is cameratoezicht aanwezig op deze locatie.
 • Daarnaast zijn de algemene huis- en gedragsregels van Preston Palace van toepassing.

Veelgestelde vragen

Wat zijn de openingstijden van Speedway Gamehall?

Speedway Gamehall is dagelijks geopend van 09:00 tot 01:00 uur. De laatste speelronde vindt plaats om 00:45 uur. Indien er geen medewerker aanwezig is en je hebt een vraag, meld je dan bij de dichtstbijzijnde bar of receptie.

Moet ik een bezoek aan Speedway Gamehall vooraf reserveren?

Speedway Gamehall is een open zone. Voorafgaand aan je bezoek zowel als daggast, avondgast of hotelgast hoef je niet te reserveren.

Kunnen we bij Preston Palace een dagje naar Speedway Gamehall?

Ja, zeker! De overdekte Speedway Gamehall is ook open voor dag- en avondbezoekers.

Hoe werkt een speelkaart?

Je hebt de speelkaart nodig om games te spelen; hiervoor is speeltegoed op de kaart vereist. De kaarten kunnen worden aangeschaft bij de kiosken, waar ook de mogelijkheid bestaat om de kaart op te waarderen. Je hebt de vrijheid om zelf te bepalen hoeveel euro je op de kaart laadt.

Hoe koop ik een speelkaart?

Je kunt de speelkaart(en) aanschaffen bij een kiosk in Speedway Gamehall. Als deze niet functioneert, meld je dan aan de balie. De kosten voor de speelkaart bedragen €1,- en na aankoop is de speelkaart van jou. Houd er rekening mee dat het speeltegoed na 12 maanden inactiviteit komt te vervallen.

Wat kost een speelkaart?

Een speelkaart kost €1,- Bij een opwaardering van meer dan €10,- wordt het bedrag direct als speeltegoed toegevoegd aan de speelkaart. 

Waar kan ik mijn speelkaart opwaarderen?

De speelkaart kan bij een van onze twee kiosken worden opgewaardeerd. Als je hulp nodig hebt of als de kiosk niet functioneert, meld je dan bij de balie bij een van onze medewerkers.

Kan ik mijn speelkaart gebruiken voor Indoor Kermis Boardwalk?

Nee, de speelkaart heeft uitsluitend speelwaarde binnen Speedway Gamehall. Bij Boardwalk Indoor Kermis kun je gebruikmaken van verschillende spellen met contant geld.

Kan ik mijn gewonnen punten gebruiken voor prijzen van Indoor Kermis Boardwalk?

Nee, de punten die je op je speelkaart hebt gewonnen, kunnen alleen worden ingewisseld voor prijzen bij de prijzenbalie van Speedway Gamehall.

Wat kost een spel in Speedway Gamehall?

Speedway Gamehall biedt een uitgebreide selectie aan diverse spellen. De kosten variëren per spel, en je kunt al beginnen met spelen vanaf €0,39.

Hoe lang blijven mijn tickets en speeltegoeden op de speelkaart geldig?

Tickets en speeltegoed behouden hun geldigheid gedurende maximaal 12 maanden, vanaf de laatste activiteit op de speelkaart.

Kan ik tickets sparen op mijn speelkaart?

Ja, dat is mogelijk. Op die manier kun je meedoen voor exclusieve hoofdprijzen. Houd er echter rekening mee dat de kaart, inclusief het huidige puntensaldo en speeltegoed, maximaal 12 maanden geldig blijft na de laatste activiteit.

Wat kan ik met de gewonnen tickets?

Door diverse spellen te spelen in Speedway Gamehall, kun je tickets winnen die onmiddellijk worden uitgekeerd door de speelautomaat. Met deze tickets maak je kans op een van onze geweldige prijzen. Neem een kijkje bij de prijzenbalie om te ontdekken wat er allemaal te winnen valt!

Worden persoonlijke gegevens geregistreerd op de speelkaart?

Nee, het is mogelijk speelkaarten aan te schaffen zonder enige registratie van gegevens.