IMG_6971

"Ik kan mijn zoontje brengen en halen van school. Ideaal!"

Kristina bouwt aan haar toekomst

Geboren in Albanië, verhuisd naar Italië waar ze Antropologie en Filosofie studeerde. Haar vakkennis paste ze toe om sociaal beperkte kinderen te helpen. Drie jaar geleden kwam ze naar Nederland. Sinds 16 mei 2022 is Kristina werkzaam als Medewerker Huishoudelijke Dienst.

Hoe kwam je terecht in Preston Palace? 
Via Facebook! Daarna heb ik - zonder tussenkomst van een uitzendbureau-  zelf de stap gezet. Eerst dacht ik dat de taal een barrière zou zijn, maar ik werd heel snel uitgenodigd voor een gesprek en kon daarna aan de slag bij de Housekeeping. 

Hoe wordt er rekening met je gehouden? 
Ik werkte eerst op de schoonmaak van de hotelkamers. Maar ik wilde meer verantwoordelijkheid. Al snel mocht ik ook de schoongemaakte hotelkamers controleren en Boardwalk indoor kermis schoonmaken. Ik werk op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag. De vaste dagen vind ik fijn. In overleg met Paula (Facilitair Manager) en Rita (Teamleider Housekeeping) werk ik nu 20 ipv 26 uur per week. Dan kan ik mijn zoontje wegbrengen en ophalen van school. Ideaal!

Wat heb je geleerd in Preston Palace?
Relaties met andere collega's onderhouden en ik leer de Nederlandse taal telkens beter spreken. Omdat ik de taal correct wil leren, volg ik drie keer per week een taalcursus op het ROC van Twente. 

Hoe zie je de toekomst? 
Ik ben gedreven om zo snel mogelijk de Nederlandse taal goed te leren. Daarom wil ik zoveel mogelijk met anderen samenwerken om mezelf te ontwikkelen en vervolgens te groeien binnen Preston Palace.

Leren van elkaar
Wil jij net als Kristina ook graag in contact komen met Preston Palace? Ons team bestaat uit mensen met verschillende ervaringen en achtergronden. We leren van elkaar en groeien samen als team. Klik hier en ontdek jouw kansen!