IMG_0478

Relax met Susanne! 

In Riviera Wellness kom je volledig tot rust tijdens een ontspannende massage of één van de vele andere fijne behandelingen. Wie zijn de mensen die onze gasten deze pure weldaad en rust bezorgen? Wij gaan in gesprek met Wellness Medewerker Susanne; zij vertelt ons alles over haar relaxte baan onder de tropische sterrenhemel.

Stel je even voor! 
"Hallo, ik ben Susanne en ik ben 24 jaar. Ik werk als Wellness Medewerker in Preston Palace."

Susanne werkte in een sauna als Schoonheidsspecialiste toen ze de vacature van Wellness Medewerker in Preston Palace tegenkwam. Dat is nu alweer zo'n drie jaar geleden en in die tijd heeft ze veel geleerd. 'Ik kan merken dat ik in de drie jaar dat ik hier werk erg gegroeid ben. Ik heb meer zelfvertrouwen gekregen. Daarnaast krijg ik goede begeleiding van mijn collega’s, waardoor mijn behandelingen met plezier en effectief uitvoer."

Hoeveel uren werk je per week? 
"Ik werk ongeveer 14 tot 21 uur in de week. Vaak op zaterdag, zondag en soms ook een dag doordeweeks als ik dit met school kan combineren." 

Over school gesproken, welke opleiding heb je gevolgd? 
"Ik heb de opleiding Allround Schoonheidsspecialist gedaan en ben nu bezig met de opleiding Toegepaste Psychologie bij het Saxion Deventer."

Wie zijn je naaste collega's? 
"Als Wellness medewerker sta je veel in contact met de collega's van het zwemparadijs. Ook werk je samen met de mensen van de Technische Dienst en we bellen regelmatig met de Riviera receptie en de afdeling Reserveringen; zij boeken voor ons de Wellness behandelingen. En natuurlijk ons afdelingshoofd Danca. Zij zorgt dat alles goed verloopt."

Favoriet van Susanne 
In Wellness Riviera worden tal van behandelingen aangeboden: Body Wrap Relax, Voetverzorging, Soap Stone Massage, Ontspanningsmassage, Voetmassage, Aromatherapie Massage, Indiase Hoofdmassage, Rug- en Nekmasage, Hotstone Massage, Gezichtsbehandelingen Care, Relax en Relax Extra. De favoriete behandeling van Susanne? De ontspanningsmassage. Zalig! 

Hoe ziet een werkdag eruit? 
"Als je in de ochtend begint om 10:00 uur*, dan moet de Wellness eerst opgestart worden. Je kijkt op de laptop welke behandelingen er die dag zijn en zet de behandelkamer klaar. In de middag komt de Wellness avonddienst om 14:00 uur, dus dan sta je een paar uren met z'n tweeën. Tijdens de pauze lossen we de collega's van Riviera af, zodat ze met pauze kunnen. Bij het afsluiten van de avonddienst wordt de behandelkamer schoongemaakt en de gebruikte handdoeken en doekjes breng je naar de wasruimte."

Gezellig 
Het sociale aspect van haar werk in de Wellness compleet voor Susanne. Het contact met gasten en de gezelligheid van het complete Riviera team, dat momenteel bestaat uit totaal 6 Wellness Medewerkers, 25 Riviera Medewerkers en het Afdelingshoofd. "Ik word blij als de gasten na een behandeling tevreden weggaan. Soms heb je gasten die met klachten komen waar ze dagelijks last van hebben en dan kan je ze daarmee helpen. Dat geeft wel voldoening."

Relaxte combinatie! 
Deze bijbaan is voor Susanne goed te combineren met haar studie en ziet ze zichzelf hier zeker nog wel werken tot ze haar studie heeft voltooid. Wil jij ook zo'n leuke (bij)baan naast jouw studie of andere activiteiten? Bekijk hier alle mogelijkheden of stuur ons een bericht via Whatsapp (06-52644733).

*vanwege de corona maatregelen zijn er momenteel enkel dagdiensten van 09:00 uur tot 17:00 uur.