20210925_120101

Deze mini vakantie ging veel te snel voorbij!

Alweer een jaar geleden vroegen wij of iemand zin had om een all-inclusive verblijf in Preston Palace te testen. Nou, dat hebben wij geweten! De reacties stroomden binnen op Instagram en Facebook. Uit alle reacties was Esther de gelukkige. Na maar liefst zes (!) keer verzetten, was het op 25 september 2021 EINDELIJK zover. Onze vrolijke winnares kwam met haar jonge gezin op mini vakantie in ons All-in Family Resort. Hoe ze het samen hebben beleefd? Dat lees je in de vakantieblog van Esther en haar mannen. Lees maar mee! 

25 en 26 september 2021

Eindelijk was het zover, ruim een jaar geleden won ik de geweldige actie via Instagram. Een nachtje naar Preston Palace. Vanwege corona helaas 6x moeten verzetten en ondertussen was er hier thuis een baby bijgekomen. Gelukkig was dat allemaal geen probleem en mocht ik met mijn hele gezin all-in genieten. Onze oudste zoon noemde het een mini vakantie en zo voelde het ook. Even weg met z'n 4en en genieten. De kamer was schoon, netjes en groot. En wow die badkamer, heel mooi en ruim. Ook was er aan onze baby gedacht, heel lief.

Er is van alles te doen, natuurlijk eten en drinken , maar ook bowlen waar wij ons verblijf mee begonnen, (na het eten van een gebakje uiteraard) midgetgolf en een hele leuke ruimte voor de kinderen om fijn te spelen. We hadden een vroege incheck en de late uitcheck dat was fijn, alleen vonden we het wel jammer dat bijv de kermis (ja zelfs dat is er) en de snackcounter pas om 14 uur open gaan. Maar zwemmen konden we wel en als er 1 ding is wat onze oudste graag doet, is het zwemmen en zo gingen we naar het prachtige zwembad. Wow, wat ziet dat er mooi uit en wat is het er leuk. Ook is er aan baby's en peuters gedacht, met campingbedjes en verschoonkussen. Heel fijn. We hebben dus ook beide dagen gezwommen.

Na het eten was het tijd voor de mini disco, complimenten voor de dames van het animatie team, wat deden jullie het leuk! En natuurlijk was het feest niet compleet zonder de bruine beer (Preston), hij kwam ook even mee doen. 's Avonds was er nog een geweldige show van Puk en Polly , zelfs onze zoon was onder de indruk. Heel mooi gedaan! Verder hebben we genoten van een lekker diner, heerlijk ontbijt en gingen we nog op dag 2 nog midgetgolfen. En de mini vakantie werd nog leuker toen ook de roze beer (Alice) kwam.

Al met al hebben wij genoten van een fijn weekend samen. Onze mini vakantie was geslaagd. En ging veel te snel voorbij!