image_50374401

Mama zijn met een leuke baan? Dit werkt prima voor Jessica!  
 

Hoe combineer je werk met kinderen? Onze collega Jessica - tweede medewerker Huishoudelijke Dienst - vertelt hoe haar baan bij Preston Palace perfect aansluit bij haar drukke gezinsleven.

Een dag uit het gezinsleven 
Het is maandag en de wekker gaat om 06:30 uur. Jessica staat op, wekt haar zoon (10) en dochter (12) voor een gezamenlijk ontbijt. Om half acht vertrekt haar zoon met de bus naar school, om 08:00 uur zwaait ze dochterlief uit. Daarna is het tijd voor Jessica om haar tas te pakken en op de fiets te stappen richting Preston Palace. Het is zo'n 10 minuutjes fietsen. Wanneer ze rond 08:30 uur arriveert zegt ze haar collega's op kantoor gedag en gaat ze richting kantine voor een kop thee. Vervolgens pakt ze haar tablet en begint haar werkdag om 09:00 uur.

Aan de slag
"Meestal krijg ik acht hotelkamers toegewezen om schoon en gereed te maken voor de nieuwe hotelgasten die dezelfde dag om 15:00 uur inchecken. Ik pak mijn schoonmaakkar vanaf de hotel verdieping waar ik werk. De schoonmaakkar is al gevuld met de benodigde artikelen, zo kan ik direct aan de slag en ik vink ik de hotelkamers af op mijn tablet. Heb ik extra spullen nodig, dan zorgt de afdeling Logistiek daarvoor. Zijn er geen kamers om schoon te maken, dan help ik met periodieke schoonmaak klussen op de hotelkamers of in het uitgaanscentrum." Om 11:30 uur is het tijd voor pauze en rond 14:30 uur is Jessica klaar met haar taken. Ze meldt zich af, zegt haar collega's gedag en stapt op de fiets naar huis. De werkdag zit erop en om 14:45 uur is ze thuis wanneer de kinderen ook thuiskomen. Even bijpraten en dan wordt het tijd om uitgebreid te koken, samen te eten, de kinderen naar de sport brengen en rond een uur of 21:00 uur liggen ze in bed. De werk/mamadag van Jessica zit erop; ze kan tevreden met de voetjes omhoog op de bank .

Veel mogelijk 
Vanaf 2 september 2019 werkt Jessica bij de afdeling Huishoudelijke Dienst van Preston Palace. Jessica is een dankzij haar VBO en MBO-opleidingen in de zorg en metselwerken, haar gevarieerde werkervaring en haar positieve instelling een prettige collega; een echte duizendpoot. "Gemiddeld werk ik zo'n 18 uur per week, verdeeld over drie vaste dagen. Preston Palace is heel coulant, in overleg is er altijd veel mogelijk. Ik heb leuke collega's die ik na werktijd ook zie om gezellig uit eten te gaan of om samen mee te doen aan de activiteiten uit het Personeelsloyaliteitsprogramma."

Perfecte combinatie 
Haar part-time baan is perfect te combineren met haar gezinsleven en ze heeft ook nog tijd voor haar hobby's tuinieren, zwemmen en voetbal (AJAX!). Of er nog doelen zijn? In de toekomst wil Jessica zich verder ontwikkelen. "Hogerop bij Preston Palace, leidinggeven is écht mijn ding!" In een uniek resort als Preston Palace, met 318 hotelkamers en Suites, een groot uitgaanscentrum, diverse afdelingen en een fantastisch team zijn er volop kansen.


Wil jij net als Jessica ook een baan die perfect aansluit bij jouw priv√©leven? Kijk hier voor jouw mogelijkheden bij Preston Palace!