IMG_3949

Preston Palace in Top 10 "Beste Leerbedrijf"!

Sector Voedsel, Groen & Gastvrijheid  
Op donderdag 23 februari kwamen de praktijkbegeleiders van Preston Palace bijeen voor het goede nieuws van Annemiek Scholten op Reimer (SBB) . Preston Palace is één van de tien genomineerde leerbedrijven voor MBO-studenten in de sector Voedsel, Groen en Gastvrijheid. Een prachtige waardering vanuit het SBB en MBO! 

Voorbeeld voor de branche 
MBO-studenten volgen het praktijkgedeelte van hun opleiding bij Preston Palace. Een erkend leerbedrijf zoals Preston Palace is een schoolvoorbeeld voor de branche. Door studenten te helpen opleiden, leveren zij een belangrijke bijdrage aan de toekomst van het vakmanschap.

De mens centraal 
Op de werkvloer van het resort leren ze zowel praktische als sociale vaardigheden. Chantal Monsma (HR Manager Preston Palace) is blij met de Top 10 notering. "Wij vinden het belangrijk dat MBO-studenten bij ons in de praktijk leren. Ons resort biedt vele disciplines, goede begeleiding en er is voor elke student persoonlijke aandacht. Bij ons staat de mens centraal en dat leidt tot mooie resultaten."

Succesvol 
Preston Palace is al vanaf de jaren '90 een erkend leerbedrijf en vanaf 2015 aangesloten bij het SBB. Vanaf 2015 zijn er 288 studenten opgeleid. Binnen Preston Palace zijn er 29 praktijkopleiders en maar liefst 46 erkende kwalificaties.  "Van Hotelreceptie tot Logistiek, van Horeca tot Facilitair, van Keuken tot Techniek & Onderhoud. Het brede scala aan afdelingen en de specifieke kwalificaties maken Preston Palace voor enorm veel MBO-studenten kwalitatief hoogwaardige leeromgeving," aldus Monsma. 

Terecht in de Top 10 van Nederland
"Dit mooie bedrijf met haar gemotiveerde medewerkers en geweldige staat van dienst hoort terecht in de top tien van Nederland", volgens Scholte op Reimer. Preston Palace is uitermate trots om bij de beste tien leerbedrijven van Nederland te behoren. 

Binden, boeien en groeien 
De waardering van en voor de studenten, de professionele begeleiders én de samenwerking met het SBB en MBO zijn samen groot belang voor het succesvol opleiden van vakmensen. "Samen zijn er prachtige resultaten in Preston Palace behaald. Wij blijven binden, boeien en laten mensen groeien. Dát maakt ons allemaal winnaars."