AB9I7505

MKN Chefs Choice in Preston Palace! 

Omdat alleen het allerbeste goed genoeg is voor de Preston Palace gasten, stellen wij ook hoge eisen aan de keukenapparatuur waarmee onze Chefs, Koks en Keukenmedewerkers dagelijks mee werken. Het moet betrouwbaar zijn, de processen moeten kloppen en de kwaliteit moet hoog zijn en worden gewaarborgd. Kortom, er wordt op die vlakken geen enkel compromis gesloten. Wellicht is daarom welbewust gekozen voor de Flexi Chef en Flexi combi van MKN.

Verwachtingen overtroffen 
Om te checken of de geavanceerde keukenapparatuur ook daadwerkelijk aan de hoge eisenlijst van Preston Palace voldoet, kwam een MKN delegatie hoogstpersoonlijk een kijkje nemen de vele keukens en gingen ze in gesprek met Operationeel Directeur Sebastiaan de Korte. Aangenaam verrast door de vakkundigheid van het keukenteam en de veelzijdigheid en omvang van ons resort, schreven ze dit interessante artikel. 

Artikel MKN: 

"Er is hier bijna niets dat er niet is! In Preston Palace All-In Family Resort komen jong en oud volledig aan hun trekken. Hotel, zwembad, indoor kermis, speelotheek, bioscoop, bowling, evenementenhal en minigolfbaan…de volledige lijst van alle mogelijkheden is nog véél langer. De unieke omgeving in Almelo biedt een gevarieerd programma voor het hele gezin. En de gastronomische mogelijkheden laat letterlijk niets te wensen over. Diverse restaurants, snack-counters, bars, een pub en een skihut zijn slechts enkele voorbeelden van wat all-inclusive hier écht betekent.

En voor elk van deze talloze horecaconcepten hoort natuurlijk een keuken met de juiste apparatuur. En voor elke keuken geldt dat er andere eisen aan de apparatuur gesteld wordt, maar één ding moet altijd hetzelfde zijn: topkwaliteit! Gezien de grote aantallen in zo'n mega resort is dit een bijzonder grote uitdaging. De processen moeten precies kloppen en er zijn geen compromissen als het gaat om keukentechnologie, de robuustheid, betrouwbaarheid en kwaliteit. Daarom heeft men zeer bewust en weloverwogen voor MKN gekozen en vertrouwd men op de jarenlange expertise en het predicaat Made in Germany! Gasten genieten onbeperkt en de medewerkers in de keukens kunnen zorgeloos aan het werk."

Interview YouTube
Benieuwd naar de persoonlijke visie van Operationeel Directeur Sebastiaan? Klik op deze link voor de korte video op YouTube!