COEN9863

Preston Palace Almelo Allee is zeer geslaagd!

Nieuwe hoofdsponsor Preston Palace krijgt iedereen in beweging

AAV SISU en Preston Palace kregen Almelo in beweging tijdens de 8e editie van de “Preston Palace Almelo Allee”. Hardlopen, op welk niveau dan ook, draagt namelijk bij aan een optimale fysieke en mentale gezondheid. Dat wil iedereen! 

Prachtige editie 
Op zondag 17 september 2023 werd de hardloopwedstrijd gehouden in het groene hart van Almelo. "We kijken terug op een prachtige editie van de Preston Palace Almelo Allee loop. Door het toch nog net droge weer, de mooie prestaties, maar vooral het plezier is het een dag geworden om niet snel te vergeten. Naast alle loopafstanden (1, 2, 5 en 10 km.) hebben we ook erg genoten van de framerunners, die dit jaar voor het eerst in mooie aantallen aanwezig waren. Als hoofdsponsor van het evenement heeft Preston Palace een mooie bijdrage geleverd om dit evenement mogelijk te maken", aldus Remco Platenburg (SISU).

Gezonde levensstijl stimuleren  
Het stimuleren om (samen) sportief bezig te zijn past bij het maatschappelijk verantwoord ondernemen van Preston Palace. "Wij motiveren een gezonde levensstijl, met o.a. sportieve activiteiten vanuit ons Personeelsloyaliteitsprogramma. Vanaf de eerste editie supporten wij dit mooie hardloopevent al, dat praktisch in onze 'achtertuin' plaatsvindt. Wij zijn dan ook zeer trots om de nieuwe hoofdsponsor van de Preston Palace Almelo Allee te zijn", aldus Agnes Pots (Preston Palace). 

Sportieve doelen bereikt
Speciaal voor de beginnende lopers organiseerde atletiekvereniging SISU een zestal loopclinics onder de titel ‘The way to the Almelo Allee’. Het doel was om 5 kilometer aan één stuk te lopen. Dat sportieve doel is bereikt en daar mogen wij met z'n allen trots op zijn. 

Vooruitlopen op 2024
Het bestuur van de organisatie Almelo Allee is blij met de support van de nieuwe hoofdsponsor. "Op elk vlak is Preston Palace een waardevolle aanvulling voor dit prachtige evenement", volgens Bert Beerling (SISU). Wij houden de ontwikkelingen voor de derde zondag in september 2024 in de gaten en onze conditie op een gezond peil. Wordt vervolgd! 


Foto's: Coen Mulder, Twentse Fotosite