GastenApp: plannen en genieten!

Ontdek de handige Preston Palace GastenApp

U stelt zelf uw persoonlijke programma samen in de super handige GastenApp. Vult u direct na de incheck uw gehele verblijf van 'A tot Z' in of plant u spontaan gedurende uw verblijf? Van een tafel in één van de vele restaurants voor het ontbijt, lunch of diner, tot een bowlingbaan of een biljarttafel. De keuze is reuze en het is makkelijk en snel geregeld.

Plan het allemaal vooraf in de handige GastenApp. Zo komt u geen tijd tekort voor al uw favoriete bezigheden en geniet u optimaal van uw all-inclusive verblijf!

Gebruiksaanwijzing

​Het plannen van uw verblijf kan vanaf het moment dat u bent ingecheckt bij de hotelreceptie. 
  1. Ga naar www.prestonpalace.nl/gastenapp
    Hier logt u in met uw reserveringsnummer en uw email adres.
  2. U komt op de startpagina. Hierin kunt u, indien nodig, uw openstaande betaling voldoen.
  3. Onder het kopje activiteiten kunt u diverse activiteiten reserveren. Klik op de activiteit of het restaurant dat u wenst te reserveren. Klik op nu reserveren en geef het gewenste tijdstip in en het gewenste aantal gasten en klik op plaats reservering.
  4. Onder het kopje tijdlijn kunt u al uw reserveringen terugvinden, en indien nodig annuleren. 
Tip: Maak een snelkoppeling op uw telefoon, zo heeft u de GastenApp altijd snel bij de hand! 

Geen stress!

Komt u er even niet uit of heeft u geen mogelijkheid om deze activiteiten zelf via de Gasten App te reserveren? Meldt u zich bij de hotelreceptie en daar helpen onze collega's u verder!

Voorwaarden

  1. Niet gepland is niet beleefd. Zorg daarom dat u vooraf uw restaurant (ontbijt/lunch/diner) of activiteit in de Gasten App heeft gereserveerd. 
  2. Maak optimaal gebruik van alle activiteiten. Houdt u zich aan de gereserveerde tijden. Zo komt niemand tijd tekort.

U bent zo gewend!

Plannen; voor sommigen is het even wennen, maar hierdoor geniet u optimaal in Preston Palace! En met de handige GastenApp en onze persoonlijke hulp gaat dit iedereen zeker lukken. Per uitzondering is het ook nog mogelijk om bij de medewerker van elke activiteit ter plaatse een reservering te maken.

Regel eenvoudig en snel uw ideale verblijf met de Preston Palace GastenApp!