GastenApp

Ontdek de handige Preston Palace GastenApp

Je stelt zelf een persoonlijke programma samen in de super handige GastenApp. Vul je direct na de incheck je gehele verblijf van 'A tot Z' in of plan je spontaan gedurende het verblijf? Van een tafel in één van de vele restaurants voor het ontbijt, lunch of diner, tot een bowlingbaan of een biljarttafel. De keuze is reuze en het is makkelijk en snel geregeld.

Plan het allemaal vooraf in de handige Gastenapp. Zo kom je geen tijd tekort voor al jouw favoriete bezigheden en geniet je optimaal van een all-inclusive verblijf!

Gebruiksaanwijzing

Het plannen van je verblijf kan vanaf het moment dat je bent ingecheckt bij de hotelreceptie. 
1. Ga naar 
www.prestonpalace.nl/gastenapp
Hier log je in met jouw reserveringsnummer en e-mailadres. 
2. Je komt op de startpagina. Hier kun je, indien nodig, jouw openstaande betaling voldoen. 
3. Onder het kopje activiteiten kun je diverse activiteiten reserveren. Klik op de activiteit of het restaurant dat je wenst te reserveren. Klik op nu reserveren en geef het gewenste tijdstip in en het aantal gasten en klik op plaats reservering. 
4. Onder het kopje tijdlijn kun je al jouw reserveringen terugvinden, en indien nodig annuleren.

Tip: Maak een snelkoppeling op je telefoon, zo heb je de GastenApp altijd snel bij de hand!  

Geen stress!

Kom je er even niet uit of heb je geen mogelijkheid om deze activiteiten zelf via de Gasten App te reserveren? Meld je dan bij de hotelreceptie en daar helpen onze collega's je graag verder!

Voorwaarden

  • Niet gepland is niet beleefd. Zorg daarom dat je vooraf jouw restaurant (ontbijt/lunch/diner) of activiteit in de GastenApp heeft gereserveerd.
  • Maak optimaal gebruik van alle activiteiten. Houd je aan de reserveerde tijden. Zo komt niemand tijd tekort.

Je bent het zo gewend! 

Plannen; voor sommigen is het even wennen, maar hierdoor geniet je optimaal in Preston Palace! En met de handige GastenApp en onze persoonlijke hulp gaat dit iedereen zeker lukken. Per uitzondering is het ook nog mogelijk om bij de medewerker van elke activiteit ter plaatse een reservering te maken.

Regel eenvoudig en snel uw ideale verblijf met de Preston Palace GastenApp!

Preston-Palace-Vrije-Fotografie-7-Augustus-2020-003