Zalen

De sfeer van de zaal bepaalt mede de sfeer van uw bijeenkomst. Wordt het tijdloos, modern of knus? Bekijk hier de mogelijkheden en vraag direct een vrijblijvende rondleiding aan om zelf de sfeer te proeven!

Feestzaal

Vier uw feest in deze multifunctionele ruimte. Ideaal voor een relaxmoment, maar ook perfect voor een bruisend feest!

Preston Hall

De imposante Preston Hall biedt plaats aan ruim 550 gasten en beschikt over een podium, diverse bars en een grote dansvloer. Uitermate geschikt voor bedrijfsfeesten, presentaties, seminairs en shows.

Gasterij de Boekerie

Gasterij de Boekerie is een intieme zaal in nostalgische bibliotheeksfeer met een bar en dansvloer. Deze zaal is te huur voor feesten en recepties tot 100 personen. Gasterij de Boekerie is een officiële trouwlocatie.

Eltem zaal

Alle vergaderzalen zijn voorzien van klimaatbeheersing, draadloos internet en kantoor benodigdheden o.a. flipover, white board, projectiescherm en een flatscreen met hdmi aansluiting. De Eltem zaal is 29 m2. In u-vorm opstelling maximaal 12 personen

Bioscoop

De huisbioscoop telt zeventig riante zitplaatsen en leent zich uitstekend voor recepties, bedrijfspresentaties en seminars.

Pianobar

Stijlvol en klassiek, dat is de beste omschrijving voor de Pianobar in Preston Palace. U bent even in een andere wereld. De Pianobar is te huur voor uw besloten feest, receptie of jubileum.

Java zaal

Alle vergaderzalen zijn voorzien van klimaatbeheersing, draadloos internent en kantoor benodigdheden o.a. flipover, white board, projectiescherm en een flatscreen met hdmi aansluiting. De Java zaal is 27m2. In u-vorm opstelling maximaal 10 personen.

Scheepsbar

Gezellig borrelen in maritieme sfeer. Bakboord of stuurboord, u komt samen tot dezelfde conclusie: De Scheepsbar is zeer aangenaam!

Oxford zaal

Alle vergaderzalen zijn voorzien van klimaatbeheersing, draadloos internet en kantoor benodigdheden o.a. flipover, white board, projectiescherm en een flatscreen met hdmi aansluiting. De Oxford zaal is 30 m2. In u-vorm opstelling maximaal 10 personen.

Twenthe zaal

Alle vergaderzalen zijn voorzien van klimaatbeheersing, draadloos internet en kantoor benodigdheden o.a. flipover, white board, projectiescherm en een flatscreen met hdmi aansluiting. De Twenthe zaal is 50 m2. In u-vorm opstelling maximaal 14 personen. 

Bruin Café

Zing het hoogste lied bij de karaoke en proost op het leven. Proef de sfeer van een ouderwets gezellige kroeg!

Ten Cate zaal

Alle vergaderzalen zijn voorzien van klimaatbeheersing, draadloos internet en kantoor benodigdheden o.a. flipover, white board, projectiescherm en een flatscreen met hdmi aansluiting. De Ten Cate zaal is 107 m2. In u-vorm opstelling maximaal 30 personen

Ski hut

Toast op succes in de gezellige Ski hut, hier is het altijd feest!

Hedeman zaal

Alle vergaderzalen zijn voorzien van klimaatbeheersing, draadloos internet en kantoor benodigdheden o.a. flipover, white board, projectiescherm en een flatscreen met hdmi aansluiting. De Hedeman zaal is 65 m2. In u-vorm opstelling maximaal 20 personen.

Engelse pub

Met een authentiek interieur en goed gastheerschap is dit een typisch Engelse pub. Cheers, mate!

Ten Bos zaal

Alle vergaderzalen zijn voorzien van klimaatbeheersing, draadloos internet en kantoor benodigdheden o.a. flipover, white board, projectiescherm en een flatscreen met hdmi aansluiting. De Ten Bos zaal is 36 m2. In u-vorm opstelling maximaal 14 personen

Van Heek zaal

Alle vergaderzalen zijn voorzien van klimaatbeheersing, draadloos internet en kantoor benodigdheden o.a. flipover, white board, projectiescherm en een flatscreen met hdmi aansluiting. De van Heek zaal is 59 m2. In u-vorm opstelling maximaal 18 personen

Bendien zaal

Alle vergaderzalen zijn voorzien van klimaatbeheersing, draadloos internet en kantoor benodigdheden o.a. flipover, white board, projectiescherm en een flatscreen met hdmi aansluiting. De Bendien zaal is 36 m2. In u-vorm opstelling maximaal 12 personen.

Indie zaal

Alle vergaderzalen zijn voorzien van klimaatbeheersing, draadloos internet en kantoor benodigdheden o.a. flipover, white board, projectiescherm en een flatscreen met hdmi aansluiting. De Indie zaal is 27 m2. In u-vorm opstelling maximaal 10 personen.

Hofkes zaal

Alle vergaderzalen zijn voorzien van klimaatbeheersing, draadloos internet en kantoor benodigdheden o.a. flipover, white board, projectiescherm en een flatscreen met hdmi aansluiting. De Hofkes zaal is 36 m2. In u-vorm opstelling maximaal 12 personen. 

Geb. Scholten zaal

Alle vergaderzalen zijn voorzien van klimaatbeheersing, draadloos internet en kantoor benodigdheden o.a. flipover, white board, projectiescherm en een flatscreen met hdmi aansluiting. De Geb. Scholten zaal is 39 m2. In u-vorm opstelling maximaal 14 personen.

Palthe zaal

Alle vergaderzalen zijn voorzien van klimaatbeheersing, draadloos internet en kantoor benodigdheden o.a. flipover, white board, projectiescherm en een flatscreen met hdmi aansluiting. De Palthe zaal is 51 m2. In u-vorm opstelling maximaal 16 personen.

Preston Palace is bijzonder geschikt voor feesten en zakelijke bijeenkomsten.

De Preston Hall, De Boekerie, de barretjes, de vergaderzalen en de huisbioscoop lenen zich uitstekend voor zakelijke en feestelijke evenementen. Vanzelfsprekend zijn alle zalen voorzien van hedendaagse gemakken, waaronder WIFI.

Service

Komt u er niet uit? 
Heeft u uw antwoord niet kunnen vinden op onze pagina
veelgestelde vragen?

Of wilt u ons gewoon even persoonlijk spreken?
Dan vindt u hieronder de manieren waarop u ons 7 dagen
per week kunt bereiken.

Contact

Telefoonnummer klantenservice: 0546-542 121 

E-mail klantenservice: info@prestonpalace.nl 

Wij helpen u graag verder!  

Bijpassende activiteiten

Titel Prijs