R6__1104

Baby informatie

Preston Palace, je kan er niet vroeg genoeg mee beginnen! De eerste keer op vakantie met je baby is spannend en nieuw. Maar wees gerust: ook voor een jonge gezinnen vakantie is Preston Palace ideaal. 

Wat zijn de kosten voor baby's?
Baby's van 0 t/m 2 jaar betalen € 17,50 per nacht. Dat is inclusief het gebruik van een babypakket en babybedje op de hotelkamer. Het babybedje is opgemaakt met een matrasje, onderlaken en dekentje. Het babypakket bestaat uit een aankleedkussen, luier-emmer en een leuke verrassing voor de baby.

Kunnen baby's ook mee naar het zwembad?
In het subtropisch zwemparadijs Riviera zijn handige boxen beschikbaar en is een verwarmd kinderbad met glijbaan. Bij de zwembadreceptie zijn ook baby floats te leen. Baby floats zijn toegestaan in ons zwembad. Daarnaast verkopen wij zwemluiers bij de zwembadreceptie.

Kan de babyvoeding worden opgewarmd en zijn er kinderstoelen in het restaurant?
In het hotelrestaurant Ribbleton zijn er diverse mogelijkheden om de babyvoeding op te warmen. Ook zijn er kinderstoelen beschikbaar. 

Is er een koelkast/minibar beschikbaar op de hotelkamer?
Onze Royal kamers en Suites hebben een kleine koelkast/minibar. Dit geldt helaas niet voor de Classic kamers. Je kunt jouw producten ook bij de hotelreceptie in de koelkast laten plaatsen indien nodig.

Zijn er verschoonruimtes aanwezig?
In het hotel zijn verschillende verschoonruimtes bij de toiletten beschikbaar. Deze verschoonruimtes zijn speciaal ingericht voor baby's.

Iets vergeten voor jouw baby? Geen probleem!
In de Preston Palace shop is een uitgebreid assortiment aan babyspullen beschikbaar, zoals kleding, voeding, speelgoed, verzorgingsmiddelen, knuffels en nog veel meer. Zo kun je altijd bij Preston Palace terecht voor jouw baby wanneer je iets bent vergeten! Lees hier alvast meer over de shop.