Central-Mobile

Let's meet at Preston Palace Central! 

Het is zien en gezien worden op Preston Palace Central. Dé ontmoetingsplek in het hart van het uitgaanscentrum. Ruime terrassen, gezellige bar, knapperend haardvuur en alle faciliteiten op loopafstand. 

Zien wij jou daar?

Preston-Palace-Central-Schilderijen

Binnen- en buitenterras

Bestel een drankje, haal een snackje! Maak het jezelf gemakkelijk op het gezellige terras. Geniet volop van je welverdiende vakantie. Er zijn op Preston Palace Central zowel binnen als buiten leuke zitjes. Hier zit je altijd goed!

Preston-Palace-Central-Detail-fotografie-Ruben-Cress-41

Central Bar

In het hart van Preston Palace Central haal je bij de Central Bar heerlijke drankjes of luxe koffie specials. Uiteraard allemaal inbegrepen in jouw all-in verblijf.

Preston-Palace-Central-tapasbuffet

Soep- en saladebuffet

Dagelijks is er van 12:00 tot 17:00 uur een soep- en saladebuffet waarbij je keuze hebt uit verschillende soepen en salades. *Vanaf 19 december 2021 is het helaas niet mogelijk om gebruik te maken van het soep- en saladebuffet in verband met de nieuwe coronamaatregelen.

Preston-Palace-Central-Detail-fotografie-Ruben-Cress-17

Sfeervolle warmte

De open haard is favoriet bij velen. Wij snappen wel waarom! De knusse bankjes en het knapperend haardvuur zorgen voor een sfeervolle ambiance.

Openingstijden

In verband met de coronamaatregelen zijn alle restaurants gesloten van 19 december 2021 tot en met 25 januari 2022. Wij bieden roomservice aan voor ontbijt, lunch, diner en snacks. Er wordt gezorgd voor een fijne eetplek voor het gehele gezelschap.

DRUK Preston-Palace-Central-Overzichtbar-

volop sfeer en beleving!

Preston Palace Central

Central-Streamer-Mobile@2x

Proost!

Hét centrale ontmoetingspunt waar iedereen samenkomt. Geef een rondje en toast op het leven. 

Wij trakteren!