Kaarten SR4

Gezellig samen uit eten in San Remo

Ouderwets gezellig tafelen met goed eten en drinken. Dat doe je in San Remo. Dit knusse eetcafé met buitenterras is perfect voor elk eetmoment. Geniet van een heerlijk 3-gangen diner. Perfecte afwisseling in je vakantie.

Authentiek gezellig

Gezin in San Remo

Aan tafel!

All-in, snelle service en samen genieten van een heerlijk diner.

IMG_4924

Wat mag het zijn?

Bestel jouw favoriet en wij zorgen ervoor!

Heerlijk uit eten

3-gangen diner

Begin je diner met ruime keuze aan voorgerechten van het voorgerechten buffet. Daarna kies je een hoofdgerecht en een overheerlijk dessert. Geniet ondertussen van een lekker drankje, terwijl onze koks voor jou aan de slag gaan. Eet smakelijk! 

Openingstijden

Reguliere openingstijden
Iedere zaterdag geopend van 16:45 tot 21:45 uur.

Tijdens de schoolvakanties
Tijdens de vakantieperiodes zijn we op bepaalde dagen geopend en op andere dagen gesloten, afhankelijk van de verwachte drukte.  Voor de meest recente informatie over onze openingstijden tijdens de vakanties nodigen wij je uit om de GastenApp te bezoeken of contact met ons op te nemen.

(Vooraf reserveren via de GastenApp)

Preston-Palace-Achtergrond-San-Remo

Dieetwensen?

Volg je een speciaal dieet of ben je vegetariër? Geef jouw dieetwensen gelieve voorafgaand aan jouw verblijf door aan de afdeling Reserveringen via 0546-542121 of reserveringen@prestonpalace.nl bij het maken van de boeking.

Meld je, ten tijde van jouw verblijf, ook even bij de dienstdoende kok. Onze koks gaan direct met jouw speciale verzoek aan de slag en maken een smaakvolle maaltijd voor je.

Bijzonderheden

Voorwaarden
  • Je dient vooraf te reserveren via de GastenApp.
  • Kom op de vooraf gereserveerde tijd.
Fixed background a Fixed background b