Handig om te weten

Hotelreceptie
De hotelreceptie is 24 uur per dag geopend. Voor vragen kunt u uiteraard persoonlijk bij de hotelreceptie terecht of u bereikt de hotelreceptie vanaf uw hotelkamer door toestelnummer 9 te bellen.

Preston Card
Bij binnenkomst heeft u bij de portier of hotelreceptie een Preston Card ontvangen. Deze Preston Card is uw persoonlijk toegangsbewijs. De Preston Card dient u te allen tijde bij u te dragen, zowel binnen als buiten Preston Palace. De Preston Card verleent u toegang tot alle faciliteiten en u kunt met uw Preston Card bij de portier in- en uitrijden tijdens uw verblijf. 

Alarmtoestel
Bij ongevallen, brand of andere zeer dringende calamiteiten belt u direct 333.

Storingen
Meld storingen of defecten bij de hotelreceptie. De afdeling Techniek en Onderhoud tracht mankementen zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Handdoeken en schoonmaak
Uw hotelkamer is voor uw aankomst grondig gereinigd en voorzien van voldoende handdoeken voor de eerste dag. Voor uw en onze veiligheid wordt uw hotelkamer niet tijdens uw verblijf gereinigd. Elke ochtend kunt u tussen 9:00 en 12:00 uur schone handdoeken ophalen op het liftenplein op de 1e etage. Vuile handdoeken en evt. vuile vaat kunt u deponeren in de daarvoor bestemde kar op het liftenplein. Indien u een schoonmaak wenst tijdens uw verblijf (bijvoorbeeld bij drie nachten of meer), kunt u dit melden bij de hotelreceptie. Wij plannen een gepast moment in. 

Service
Schrijfwaar en notitieblok, naaigerei, schoenpoetsgerei, badjassen en slippers, zijn verkrijgbaar bij de hotelreceptie of in de shop. Ook kunt u bij de hotelreceptie terecht voor de stomerij, was- en strijkservice (bij aanleveren vóór 9:00 uur, gereed binnen 9 uur). Uitsluitend strijkservice is gereed binnen 1 uur wanneer u deze aanlevert vóór 22:00 uur.

Toeristische informatie
Bij de hotelreceptie verkrijgt u inlichtingen en tips over de omgeving. Fiets-, wandel- en autoroutes liggen voor u klaar. Ook kunt u hier terecht voor informatie over fietsverhuur.

Telefoneren vanaf de hotelkamer
Voor telefoneren vanaf uw hotelkamer dient u eerst een 0 in te toetsen voor de buitenlijn, daarna kunt u het gewenste telefoonnummer intoetsen. Wilt u naar het buitenland bellen, dan dient u de 0 voor het kerngetal weg te laten. Indien u wenst te telefoneren naar een andere hotelkamer kunt u contact opnemen met de receptie via toestel 9. Zij verbinden u door. U wordt alleen doorverbonden met gasten uit uw eigen gezelschap, niet met overige hotelgasten.

WIFI
Het is mogelijk om kosteloos gebruik te maken van draadloos internet (WIFI). Kies voor het netwerk Preston Palace gasten. De voorwaarden worden automatisch getoond. Is dit niet het geval, ga dan naar uw internet browser. Indien u akkoord gaat met de gebruikersvoorwaarden krijgt u gratis toegang tot het internet.

Gepaste kleding
Gepaste kleding stellen wij zeer op prijs. Wat is wel of juist niet gepast? Wij geven enkele voorschriften aan: in hotelrestaurant Ribbleton zijn kenmerkende voetbalshirts niet toegestaan, evenals tanktops / mouwloze shirts bij heren. Hoofddeksels, sportkleding, badslippers en korte broeken zijn niet wenselijk, maar wel toegestaan.

U mag in een (eigen) badjas of met een grote handdoek om het (boven)lichaam geslagen van uw hotelkamer naar het subtropisch zwemparadijs (en terug).

Etenswaren meenemen
Het is niet toegestaan om etenswaren en/of dergelijke uit het restaurant mee te nemen, tenzij dit in overleg en mèt toestemming geschiedt. U mag wel uw drankje of snacks vanuit het uitgaanscentrum meenemen naar uw kamer. Probeert u het netjes te houden op uw hotelkamer? Vuile vaat kunt u plaatsen op de daarvoor bestemde plek op het liftenplein.

Lunchpakket
Wenst u een lunchpakket samen te stellen (in plaats van aan het lunchbuffet deel te nemen) dan kan dit. Tijdens uw ontbijt kunt u zelf uw lunchpakket samenstellen. Op vertoon van uw kamerpas kunt u een tasje krijgen bij de bar. Op de vertrekdag is het mogelijk om tegen betaling een lunchpakket mee te nemen voor onderweg.

Dieet
Voor vragen kunt u terecht bij één van onze koks in het hotelrestaurant. Wij adviseren om speciale diëten vooraf kenbaar te maken bij boeking. U kunt dan informeren wat hiervoor de mogelijkheden zijn.

NIX onder de 18

  • Aan jongeren onder de 18 jaar wordt geen alcohol verstrekt.
  • De wet maakt geen onderscheid tussen zwakalcoholische drank en sterke drank. Het maakt niet uit welke soort alcohol jongeren onder de 18 jaar bij zich hebben. Ze zijn in beide gevallen strafbaar.

Rookbeleid
Preston Palace is geheel rookvrij. Op de terrassen buiten op de aangegeven locaties mag gerookt worden. Het is niet toegestaan om een supersmoker (of dergelijke vervanging voor sigaretten) te gebruiken binnen Preston Palace. Roken op een hotelkamer resulteert in een boete van € 100,-.

Wanneer het brandalarm geactiveerd wordt door roken op de kamer volgt automatisch verwijdering. Dit geldt ook voor het deactiveren van de rookmelder.