PP-Hero-Basic-Mobile

Handig om te weten

Hotelreceptie

De hotelreceptie is 24 uur per dag geopend. Voor vragen kun je uiteraard persoonlijk bij de hotelreceptie terecht of je bereikt de hotelreceptie vanaf de hotelkamer door toestelnummer 9 te bellen.

Preston-Palace-Card

Preston Card

Bij binnenkomst heb je bij de portier of hotelreceptie een Preston Card ontvangen. Deze Preston Card is jouw persoonlijk toegangsbewijs. De Preston Card dien je te allen tijde bij je te dragen, zowel binnen als buiten Preston Palace. De Preston Card verleent je toegang tot alle faciliteiten en je kunt met jouw Preston Card bij de portier in- en uitrijden tijdens jouw verblijf. 

Bij verlies van de Preston Card brengen zij €5,- in rekening. 

Alarmtoestel

Bij ongevallen, brand of andere zeer dringende calamiteiten bel je direct 333.

Storingen

Meld storingen of defecten bij de hotelreceptie. De afdeling Techniek en Onderhoud tracht mankementen zo spoedig mogelijk te verhelpen.

Preston-Palace-Streamer-Handdoeken-2

Handdoeken en schoonmaak

De hotelkamer is voor aankomst grondig gereinigd en voorzien van voldoende handdoeken.  Dagelijks wordt de kamer schoongemaakt en worden de handdoeken verschoond. Vuile vaat kun je tussentijds deponeren in de daarvoor bestemde kar op het liftenplein. 

Service

Schrijfwaar en notitieblok, naaigerei, schoenpoetsgerei, badjassen en slippers, zijn verkrijgbaar bij de hotelreceptie of in de shop. Ook kun je bij de hotelreceptie terecht voor de stomerij, was- en strijkservice (bij aanleveren vóór 9:00 uur, gereed binnen 9 uur). Uitsluitend strijkservice is gereed binnen 1 uur wanneer je deze aanlevert vóór 22:00 uur.

Toeristische informatie

Bij de hotelreceptie verkrijg je inlichtingen en tips over de omgeving. Fiets-, wandel- en autoroutes liggen voor je klaar. 

Preston-Palace-Telefoon-bij-alarm-en-nood

Telefoneren vanaf de hotelkamer

Voor telefoneren vanaf jouw hotelkamer dien je eerst een 0 in te toetsen voor de buitenlijn, daarna kun je het gewenste telefoonnummer intoetsen. Wil je naar het buitenland bellen, dan dien je de 0 voor het kerngetal weg te laten. Indien je wenst te telefoneren naar een andere hotelkamer kan je contact opnemen met de receptie via toestel 9. Zij verbinden jou door. Je wordt alleen doorverbonden met gasten uit jouw eigen gezelschap, niet met overige hotelgasten.

WiFi

Het is mogelijk om kosteloos gebruik te maken van draadloos internet (WiFi). Kies voor het netwerk Preston Palace gasten. De voorwaarden worden automatisch getoond. Is dit niet het geval, ga dan naar jouw internet browser. Indien je akkoord gaat met de gebruikersvoorwaarden krijg je gratis toegang tot het internet.

Gepaste kleding

Gepaste kleding stellen wij zeer op prijs. Wat is wel of juist niet gepast? Wij geven enkele voorschriften aan: in hotelrestaurant Ribbleton zijn kenmerkende voetbalshirts niet toegestaan, evenals tanktops / mouwloze shirts bij heren. Hoofddeksels, sportkleding, badslippers en korte broeken zijn niet wenselijk, maar wel toegestaan.

Je mag in een (eigen) badjas of met een grote handdoek om het (boven)lichaam geslagen van jouw hotelkamer naar het subtropisch zwemparadijs (en terug).

Preston-Palace-eten-meenemen-naar-je-kamer

Etenswaren meenemen

Het is niet toegestaan om etenswaren en/of dergelijke uit het restaurant mee te nemen, tenzij dit in overleg en mét toestemming geschiedt. Je mag wel jouw drankje of snacks vanuit het uitgaanscentrum meenemen naar jouw kamer. Probeer je het netjes te houden op de hotelkamer? Vuile vaat kan je plaatsen op de daarvoor bestemde plek op het liftenplein.

Lunchpakket

Wens je een lunchpakket samen te stellen (in plaats van aan het lunchbuffet deel te nemen) dan kan dit. Tijdens jouw ontbijt kan je zelf jouw lunchpakket samenstellen. Op vertoon van je kamerpas kan je een tasje krijgen bij de bar. Op de vertrekdag is het mogelijk om tegen betaling een lunchpakket mee te nemen voor onderweg.

Dieet

Voor vragen kan je terecht bij één van onze koks in het hotelrestaurant. Wij adviseren om speciale diëten vooraf kenbaar te maken bij boeking. Je kan dan informeren wat hiervoor de mogelijkheden zijn.

Preston-Palace-Streamer-Alcohol

NIX onder de 18

Aan jongeren onder de 18 jaar wordt geen alcohol verstrekt.

De wet maakt geen onderscheid tussen zwakalcoholische drank en sterke drank. Het maakt niet uit welke soort alcohol jongeren onder de 18 bij zich hebben. Ze zijn in beide gevallen strafbaar.

Rookbeleid

Preston Palace is geheel rookvrij. Op de terrassen buiten op de aangegeven locaties mag gerookt worden. Het is niet toegestaan om een supersmoker (of dergelijke vervanging voor sigaretten) te gebruiken binnen Preston Palace. Roken op een hotelkamer resulteert in een boete van € 100,-.

Wanneer het brandalarm geactiveerd wordt door roken op de kamer volgt automatisch verwijdering. Dit geldt ook voor het deactiveren van de rookmelder.