Iemand in ons gezelschap heeft wat te vieren. Heeft u een leuk idee om wat extra’s te doen?

Wilt u iemand in het zonnetje te zetten tijdens het verblijf of wilt u uzelf trakteren op iets extra's? Hieronder volgt een overzicht van de verschillende mogelijkheden.

Versierservice. Wij versieren de hotelkamer van de jarige of jubilaris voor u! Deze versierservice bestaat uit een slinger boven het bed, ballonnen met serpentines op het bed en een gepersonaliseerde felicitatiekaart (A3). De kosten hiervoor bedragen € 15,00 per kamer en kunt u bij uw online boeking toevoegen of aanvragen bij uw telefonische boeking. Met één druk op de knop hangen wij de slingers voor u op.

Wellness. Trakteer uzelf of een ander en geniet van een ontspannende behandeling in onze wellness. Tegen betaling kunt u gebruik maken van diverse massage's, rhassoul sessies en zithammam.
Bekijk hier voor de mogelijkheden en tarieven.

A la Carte dineren. De buffetten in het Hotelrestaurant en uitgaanscentrum zijn inbegrepen tijdens uw verblijf. Wenst u echter van een heerlijke a la carte te te genieten dan bieden wij de volgende mogelijkheden:
Familierestaurant de Piri Piri. Voor een toeslag van € 8,50 p.p. geniet u van een 3-gangen menu. Drankjes zijn onbeperkt inbegrepen.
Bistro de Heerlijkheid. Voor een toeslag van € 15,00 p.p. geniet u hier van een 4-gangen menu. Drankjes zijn onbeperkt inbegrepen.

Romantisch pakket. Verras uw geliefde! Boek een romantische verrassing met persoonlijke boodschap op uw hotelkamer. Het romantisch pakket bestaat uit een roos op bed, heerlijke chocolade, gepersonaliseerde romantische kaart (A3) en champagne voor 2! De kosten bedragen € 22,50 per romantisch pakket/per kamer.

Een champagneontbijt. Voor € 15,00 per persoon (minimaal 2 personen) bezorgen wij een rijkelijk champagneontbijt op de kamer. Een heerlijk ontbijt met lekkere broodjes, beleg, eitjes, koffie, thee, jus d’orange en natuurlijk een fles champagne. U geeft zelf aan op welk tijdstip u dit ontbijt wilt ontvangen. Als dat niet feestelijk wakker worden is!

Een fles champagne of wijn. Op uw verzoek plaatsen wij een fles champagne (75cl. € 95,00 of 37,5 cl. € 55,00), Franse mousserende wijn (75cl. € 9,00) of wijn (75cl. € 13,00) met glazen op de kamer.

Een taart bestellen. Voor € 2,50 per persoon kunt u een taart met opschrift bestellen. Deze kunt u met uw gezelschap nuttigen in de koffiecorner of in het restaurant.

Bloemen bestellen en laten bezorgen. Via uw eigen Fleurop in de buurt of via www.fleurop.nl/DirectBestellen kunt u bloemen bestellen. U kunt ze laten bezorgen o.v.v. het reserveringsnummer en wij plaatsen de bloemen graag voor u op de gewenste kamer.

Uw arrangement verlengen: Uw verblijf is ten einde en u kunt geen gebruik meer maken van de faciliteiten. Wel bieden wij de mogelijkheid om uw hotelarrangement tegen een voordelige prijs te verlengen.
Een verlenging tot 14:00 uur kost € 17,50 per persoon, inclusief lunch tot 13:30 uur.
Een verlenging tot 18:00 uur kost € 37,50 per persoon, inclusief lunch tot 13:30 uur. De hotelkamer is in beide gevallen tot uiterlijk 11:00 uur beschikbaar. U kunt uw bagage stallen in een onbewaakte ruimte.
Tegen bijbetaling van € 17,50 per persoon, kunt u vanaf 12:00 uur op de dag van aankomst van de faciliteiten gebruikmaken. Voor die prijs trakteren wij u ook op een heerlijke lunch.

Voorkom teleurstelling en reserveer tijdig!
Wilt u gebruik maken van één van bovengenoemde mogelijkheden? Reserveer dan telefonisch bij de afdeling Customer service via 0546-542121. Ook voor meer informatie kunt u bij deze afdeling terecht.