Visual-San Remo kerst

Kerstdiner in Eetcafé San Remo
🎄

Gezellig tafelen met goed eten en drinken. We hebben een heerlijk menu speciaal voor de kerstdagen samengesteld. 

Deze menukaart is onder voorbehoud van wijzigingen.
Dit feestdagen menu is beschikbaar op 25 en 26 december.


V = vegetarisch (of vegetarisch mogelijk)

Voorgerechten

Selectie van voorgerechten van het voorgerechten buffet:

  • Rauwe ham met meloen
  • Gerookte zalm met citroen
  • Forel met limoen
  • Garnalensalade met cocktailsaus
  • Olijvenmix (V)
  • Antipasti plank
  • Carpaccio met truffelmayonaise en Parmezaanse kaas
  • Glaasje met gemarineerde bietensalade en geitenkaas
  • Glaasje met couscoussalade en granaatappel
  • Hertenpaté met cranberrycompote
  • Wildzwijnham met balsamicocrème
  • Luxe broodsoorten (V)
    Met knoflooksaus, hummus en groene pesto
  • Diverse salades (V)


Soepen

  • Twentse tomatensoep (V)
  • Erwtensoep (V)
  • Uiensoep (V)

Hoofdgerechten

  • Hertenbiefstuk
    Gebakken hertenbiefstuk met zoete wildsaus en aardappelpuree
  • Kabeljauw
    In de oven gegaarde kabeljauw met een korstje van tomatentapenade
  • Varkenshaas
    Gebakken varkenshaas met brie, omwikkeld met rauwe ham
  • Eendenbout
    Gekonfijte eendenbout met ras el hanout, aardappelpuree en een jus van appelstroop
  • Pasta (V)
    Romige pasta met paddenstoelen, truffel en Parmezaanse kaas
  • Ribeye
    Gebakken ribeye geserveerd met gerookte zeezoutboter

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met friet, groentegarnituur en stoofpeertjes.

Dessert

  • Coupe Kersen
    Vanille-ijs geserveerd met warme kersen en slagroom
  • Coupe San Remo
    Vanille-ijs, chocolade-ijs, chocoladesaus en slagroom
  • Boerenjongens
    Vanille-ijs met boerenjongens en slagroom
  • Kletskop aardbei
    Aardbeienijs, aardbeiensaus, kletskoppen en slagroom
  • Gevulde soes
    Parijse soes gevuld met vanille-ijs, karamelsaus en slagroom
  • Banaan-Karameltaart
    Taart van banaan met chocoladeganache, geserveerd met chocolade-ijs en karamelsaus

Voor de kids

Voorgerechten

Keuze uit verschillende voorgerechten van het buffet, waaronder:

  • Tomatensoep (V)
  • Carpaccio
  • Garnalensalade
  • Luxe broodsoorten met smeersels (V)

Hoofdgerechten

  • Kipdijfilet
    Gebakken kipdijfilet geserveerd met friet, appelmoes en komkommer
  • Gebakken vis
    Gebakken lekkerbekje geserveerd met friet, appelmoes en komkommer
  • Kipnuggets (V)
    Kipnuggets geserveerd met friet, appelmoes en komkommer
  • Frikandel
    Frikandel geserveerd met friet, appelmoes en komkommer

Nagerechten

  • Disco kinderijsje
    Vanille-ijs en aardbeienijs met discodip en slagroom
  • Bananentaart
    Taartje van banaan en chocolade, geserveerd met slagroom

Speciaal dieet?

Heb je speciale dieetvereisten, allergieën of religieuze overtuigingen? Onze manager en chef-kok staan tot je beschikking om jouw vragen te beantwoorden en jouw behoeften te bespreken.

Geef jouw dieetwensen voorafgaand aan uw verblijf door aan de afdeling Reserveringen via reserveringen@prestonpalace.nl bij het maken van de boeking. 

Meld je, tijdens uw verblijf, ook even bij de dienstdoende kok. Onze koks gaan direct met uw speciale verzoek aan de slag en maken een smaakvolle maaltijd voor je.

Bijzonderheden

Voorwaarden